Innkjøp

Heluu! Nå har jeg kommet hjem fra fjellet sammen med Hanne!

Før Hanne overnattet hos meg i går så var jeg på Buskerud storsenter, og da ble jeg ferdig med å kjøpe tilbehør til ballet + at det ble litt mer.


//BikBok

//BikBok

Nattshorts//BikBok T-sjorte//Cubus

// Vivikes

//Cubus

+ tilbehøret til ballet

Nå drikker jeg smoothie og tenker på at det er dessverre er skole igjen i morgen, men jeg har jo hatt en super helg! ♥

-Tiril

Helg

Heihei! Nå er det endelig helg <3 skal jobbe på lørdag og søndag, men når jeg ikke skal jobbe blir det max chilling!

Pappa har fått iPad fra jobben, så jeg stjeler den noen ganger (er litt misunnelig...)

Jeg er syyykt uheldig når det gjelder ballet, siden skoene jeg skulle kjøpe er utsolgt og kjolen jeg skulle kjøpe går det kanskje ikke ann å kjøpe side den er i fra London og den kan kanskje ikke bli sendt til Norge. jippi.

-Tiril

Eyeshadow

Hei!

For ca 1 år siden kjøpte mamma et sett fra gosh (øyenskygge, maskara, eyeliner og lipgloss) og favoritten mine der var maskaraen (som er tom) og øyenskyggen. Øyenskyggen er veldig bra og holder lenge, den er delt opp i 4 forskjellige farger. bruker som regel alle sammen samtidig. Slik er fargene på:Ble feil med nummerene. På det nederste bildet skal 2 og 3 bytte plass..

Øyenskyggen anbefales!

-Finner ikke vinterballkjole, vet dere om noen nettsider?

Tiril


Godt nyttår!

Nå er det 2012!

I går så var jeg på jobb igjen, (har jobbet 4 dager på rad nå..) og Sunniva var også på jobb! :)) Jeg dro heldigvis klokken halv 7, trodde ikke jeg kom til å bli ferdig!(Sunniva oppmuntret meg veldig med å si at jeg sikkert kom til å jobbe til klokka 11 og sånnt..) Men når jeg endelig ble ferdig, så var Anna hos meeg ♥ (tradisjon, har annet hvert år hos hveradre) Og det var som alltid koselig! Tiden gikk veldig fort og plutselig var klokken 12! Og da var det ut å se på fyrverkeriet, også var 2011 over.

I går fikk jeg endelig krøllstaven miiin, så jeg måtte prøve den! startet med å krølle håret ca kl halv 1 og ble ferdig litt over 1. Anbefaler den virkelig!!!
Gadd ikke å ta det så veldig nøye, men jeg fant i alle fall ut at den funket VELDIG bra! (og at det er enkelt å brenne seg på den...)

-GODT NYTTÅR, ALLE SAMMEN ♥

Tiril

On my wall!

(Skulle egentli legge ut dette innlegget i går men siden strømmen gikk i går og jeg måtte på jobb i dag så fikk jeg ikke publisert innlegget før nå)

I går hadde jeg en kjempekoselig kveld med mamma, pappa, vebjørn, bestemor, mormor, onkel, og tante bow + masse supre gaver ♥  I dag var jeg hos bestemor (tradisjon), og der var blant annet Linnea (4år) så jeg har engentli leket med henne i hele dag. Også fikk jeg sett lillebroren hennes som er 5 måneder gammel og ungen til søskenbaret mitt som er ca3 måneder. De er sykt søøte og sjarmerende ♥

Også til innlegget, her kommer sånn halvveis det jeg har på veggen på rommet mitt:


//Bursdagsgave fra Sunniva ♥

//kremmerhuset

//Gave fra Pernille ♥

Skilt//Bursdagsgave fra Sunniva ♥

"Tavle"//Julegave fra Anna ♥ Skilt//Julegave fra Sunniva ♥ Kalender//Julegave fra tante ♥(har ikke fått hengt de opp siden jeg fikk dem som julegave i går)

Har også noen knagger og plakater på veggen, men gadd ikke å ta med alt..

Sorry for VELDIG dårlig blogging fra meg, skal prøve å bli bedre ; )

Tiril

Saturdaykos

Heluu!

Nå skal jeg se Hangover part 2, alene ♥ 4ever alone ♥. Hehe, skal (prøve å) kose meg med Taro og Pluto. Filmen ser veldig bra ut, i alle fall på traileren.GLANSbilde :))

Er ikke så veldig masse som skjer atm, så jeg har ikke noe mer å skrive om. SORRY for så dårlige innlegg fra meg!

Tiril

Jul i blåfjell!

Nå sitter jeg i senga og er akkuratt ferdig med dagens episode av jul i blåfjell ♥ hehe, føler meg ganske barnselig men det er syykt koselig å se på! (+ jul på månetoppen)


Hadde ikke noe annet å skrive om...

Nattinatt♥

Tiril

Drunk on love

Har dere hørt denne sangen her???

Drunk on love- Rihanna

Elsker sangen!♥ Har hørt på flere av sangene til Rihanna fra den nye cd`en hennes på nettet og dem er sykt braae!

 

Hva syntes du?

Tiril

Saturday

I dag spilte vi håndballkamp mot vestfossen. Vi vant ikke. Men dommerene var syyykt partisk! Hvis det ikke hadde vært for dem så hadde vi vært nermere en seier.

Når jeg kom hjem så startet jeg og rydde og vaske rommet mitt og jeg er på langt nær ikke ferdig...Er en hel del som skal kastet og jeg må jo rydde tingene på plassene igjen... Og i tilegg hadde jeg egentrening i dag.


SER IKKE UT!Nå sitter jeg å koser meg med "Tacoform", julebrus og sex and the city!

Tiril

Bursdagsgave!

På torsdag fikk jeg bursdagsgave fra Sunniva!
-Tusen milliarder takk Sunnivaaa! glad i deg ♥

Skulle ha blogget om gaven tidligere men har ikke hatt tid...

-Tiril

Snart fredag!

I dag var Sunniva med meg hjem etter skolen ♥ siden vi skulle på trening senere. Det er ikke så veldig masse å gjøre hos meg så vi stjal dataen til vebjørn og tok noen bilder på PhotoBooth...


Fritids♥

 

-Tiril

What do you think?Cardiganen er mamma sin men jeg tror kommer til å bruke den. Syntes den er litt spesiell, hva syntes du?

 

Har kommet hjem fra bursdagen til Hanne, det var superduper koselig!♥

Nå sitter jeg og ser på sex and the city, og koser meg med julebrus.

Tiril

5 kjoler fra Nelly

Sitter å ser på kjoler fra Nelly, siden det snart er jul. Har veldig lyst til å kjøpe ny kjole til julaften, men jeg vet ikke helt om jeg kommer til å kjøpe noe i det hele tatt. Har heller ikke sett på kjoler i noen andre nettbutikker, men det gidder jeg ikke nå...

(den rosa blir kanskje litt for sommerlig...)

Det kan godt hende at jeg venter med å kjøpe noe kjole før til vinterballet. Har ikke akkurat masse penger for øyeblikket...

Hvem likte du best?

Tiril

Sanger fra sommeren 2011

Hvem savner vel ikke sommeren? Jeg gjør, kan man TRYGT si! Sitter med dataen på fanget, og har funnet noen av de sangene jeg hørte masse på i sommer. Dette er noen: 

 Nicki Minaj_Super bass

 Demi Lovato_Skyscraper

 Justin Bieber ft. Chris Brown_Ladies love me

 Katy Perry ft. Kanye West_ E.T

 Beyoncé_Best thing I never had

 Jennifer Lopez_Papi

Lady Gaga_You and I

Og selfølgelig hørte masse på Justin Bieber i sommer, og jeg hører masse på han ♥ Blir aldri lei av stemmen hans! ♥

Savner så sykt å være ute med venner i fint vær, og bade. Ligge i solen å bli stekt i mens du hører på musikk. Og sove LENGE. -Miss it  : (


-Tiril

Btw. Det er ikke bare Someday, Victoria Beckham og Bruno banani som er favorittparfymene mine ; )

3 favorittparfymer

1.


Someday- defintivt den aller beste parfymen jeg har, og kommer til å ha for en lang stund! Pris: ca 300,-

2.

Victoria Beckham- Kjøpte den når jeg skulle til Kreta for ca 3 år siden, og den minner meg om Kreta hver gang jeg tar den på! Pris- ca 250-300,-

3.

Bruno banani- Vet ikke hvordan jeg skal beskrive lukten, på en måte lukter det jordbær + andre friske lukter. Pris: 180,-

Hva er din favorittparfyme?

-Tiril

Artige.no

ATM. Så kjeder jeg meg syyykt masse! Har ingenting å skrive om så jeg tar med noen bilder fra artige.no. Pleier å se på bilder på artige.no når jeg ikke har noe annet å gjøre...Vi skal ha prosjektuke denne skoleuka så det blir en bra uke. Har prosjekt neste hele skoledagen bortsett fra en time per dag eller no sånnt. Og vi har lite lekser + at vi har FRI på fredag!!! 

-Tiril

Hundefrisør

I dag har jeg egentlig ikke gjort så masse... Har sovet bort deler av dage, chilla foran dataen og tven og klippet Pluto. Vurderer virkelig å bli hundefrisør! For å si det sånn så hadde jeg fått sparken med en gang... Hadde ikke bedre bilder, så det ble sånn...


Sminkefri, IKKJE BRRRA!!!
 

 

I morgen skal jeg og Sunniva til Bøseter, å trene og bade! 

Snakkes!Tiril 

Fredagskos!

Det er FREDAG! Nå har jeg akkurat kommet hjem i fra klubben. Var gøy! men også litt kjedelig... Gleder meg til å sove LENGE i morgen!!!

Sitter å ser på søstrene Kardashian, og drikker julebrus i mens jeg venter på pizza!


Verdens dårligste TV som vi har på gjesterommet...

BLISS ♥


Gadd ikke å snu bildet...

-Tiril

Høytlivsbukser fra Pieces

Heeeei, kom hjem fra håndballtreningen for ca 2 timer siden. Nå sitter jeg og koser meg med smoothie og ser på Sex and the City (+ at jeg er sur på mamma...)

Jeg har kjøpt 3 høytlivsbukser fra Pieces, kjøpte to for ca et halvt år siden og en for litt under en uke siden. De er syyykt gode, har bra kvalitet og de er i mange forskjellige farger. Jeg har i blå, svart og brun. Jeg har kjøpt mine på Vero moda men du får jo også kjøpt dem på Vila og Pieces.
De koster 300-350,- 

AMBEFALES!!!!!

 

-Tiril

Old memories

Heeei! Har akkurat kommet hjem fra håndballtrening, og nå sitter jeg på en måte med lekser.

Som dere sikkert vet så har jeg to hunder, Taro og Pluto. Jeg savner det når de var valper!!! Da var de så små og så søte og veldig late. De hadde syykt bløt og god pels, men nå har de blitt litt større, mindre søte og de har ikke noe bløt pels (ikke vondt ment....). Noen ganger skulle jeg ønske at de var fortsatt valper, men det er jo ganske umulig.Taro


Pluto

Og slik ser de ut nå:Taro


Pluto

De er jo fortsatt søte da ♥ men ikke så søte som de var. Og det er en stund siden nå.

Resten av kvelden skal jeg høre på MISTELTOE ♥ ♥ ♥ + litt mer.

-Tiril

  Melding til Sunniva: God bedring ♥

chiller

Har lagd meg ny instagram, så kvelden har for det meste gått bort til å laste inn bildet og sånt. Men tror jeg har fått nok instagram for en stund nå, så jeg tror jeg heller går over til et par episoder av frustrerte fruer i stedet...

Et av bildene, sjekk ut hårsveisen! Haha.... - Sunniva

eight songs

Nå er Sunniva hos meg!!!


Sunniva ♥


Jeg har et syykt stygt smil!!

Det er veldig gøy å være hos meg.

Åtte sanger jeg hører for det meste på nååå

Speaking in Tongues-Justin Bieber

Pick me-Justin Bieber

How to love (remix)-Justin Bieber

How to love-Lil Wayne 

I can only imagne-David Guetta ft. Chris Brown & Lil wayne

We found love-Rihanna

My city- Erik og Kriss ft. Nik & Jay

Omaha mall-Justin Bieber

 

Hva syntes du?

et koselig minne

Egentlig burde jeg sitte med rle-lekser akkurat nå, men jeg bruker bloggen som en unnskyldning til å utsette det. Dessuten starter Home and Away nå. Uansett, var innom bloggen ksih også oppdaget jeg at Jan Thomas har en konkuransse gående, hvor premien er at han kommer hjem og sminker deg og vennegjengen din. Inkludert goodiebags og valgfritt antrekk fra Moods of Norway til 1000,- ! Så siden det er en utrolig bra premie, hvorfor ikke prøve? For å delta må man da dele et bra minne med vennegjengen din, here we go:

     Det er faktisk bare under en uke siden, Tiril(altså den andre bloggeren på denne bloggen) hadde bursdag. Så vi syntes det ville være koselig med en overraskelsesbursdag. Pernille spurte Tiril om hun ville overnatte hos henne, Tiril visste ingen ting om overraskelsen vi hadde lagd til henne, så hun sendte melding til Pernille om at hun godt kunne komme kvart over ett, som innebærer ordet "vekkeklokke" i mitt tilfelle. Jeg kom litt tidligere enn de andre, for å hjelpe Pernille med å bake muffins osv. Innen Tiril kom, hadde nesten alle kommet. Vi gjemte oss på rommet til Pernille under madrasser, puter, bord, bak skap osv. Og når Tiril kom, "overrasket" vi henne. Jeg og Hedda hadde vært så smarte å legge mobilene våre helt åpent på bordet... Etterhvert kom alle sammen, og det var: Pernille, Karoline,  Hedda, Hanne, Amy, meg og selvfølgelig Tiril. Vi brukte dagen/kvelden til matlaging, prating og filmer. Så det hele endte med en kjempekoselig jentekveld!

bursdagsbarnet :-)bildet over av meg og Hanne er lånt fra Hedda sin blogg, jeg tok ingen bilder av meg selv med min egen speilrefleks... Det er det eneste bildet jeg har lånt, altså ! :)
Søte jenter allesammen ♥

- Sunniva

Klikk her for mer info om konkurransen!

ja, dere ser riktig...

VIDEOBLOGG! - Sunniva

London

Nu sitter  er jeg pa hotellet i London! (sitter pa dataen ved resepsjonen, og dataen er engelsk. sa det ser litt rart ut nar jeg skriver...)

Jeg kom til london natt til sondag. Pa lordag var jeg pa madam tussauds, det kommer jeg aldri til a glemme. Var syyykt braaa! tok bilde med blant annet Justin Bieber (♥♥♥), Jennifer Lopez, Britney spears, Julia Roberts osv... Senere pa dagen tok vi sann buss som kjorte forbi flere kjente steder, var veldig kjedelig pa slutten for bussturen ble aldri ferdig sa vi gikk av bussen.....

I dag har jeg vart i Oxford street og shoppa for det meste. Var i Primark butikken og den var helt syyyk stor og det var masse billige klær! etter det var på London eye. 

I dag blir det nok ikke så masse shopping, men litt. Skal kjøpe litt gaver og sånnt. Er i Norge klokka 23 i morra. Blir nok ikke noe blogging fra meg før på onsdag. 

HADEEEE! 

-Tiril

(halvveis i innlegget bytta jeg data med Vebjørn, så da fikk jeg æ,ø og å. Gadd ikke rette på det..... Gadd heller ikke å laste ned bilde. Dårlig blogger.....)  

Noresund city!

Heeei! 

I dag hadde vi ikke konfirmasjonsundervisning, så jeg og Sunniva dro ned til Noresund City! Der er det verdens største kjøpesenter assa! Neida... Men det var morsomt ♥

Var syyykt ekkelt når vi skulle gå over gangfeltet. For da kom en skummel mann bak oss, og han gikk bare fortere og fortere. Trodde nærmest at vi skulle blitt kiddnappet, (litt overdramatisk...) det var syyyykt ekkelt! 


Hehe, som du ser så gjorde vi masse rart på brua, vi dreiv å løp rundt og skreik osv. Og akkuratt når jeg dreiv å lente meg mot kanten som var mot veien... Gjett hvem som kom da?... pappa selvfølgeilig det var dritflaut. MAIDAY, MAIDAY! Sunniva som skriver, måtte bare si det; på bildet over skulle vi se hvem som er mykest, ikke sant jeg burde bli cheerleader? Kødda...

80-talls posering (sitat: Sunniva)

Det var de kræsja bilene fra trafikkdagen på skolen...Safari med sjokofyll, den smakte veldiiig godt men den var litt kvalmende.

-Tiril

Om 6 dager...

...Så er jeg i LONDON!!!!!

Jeg skal til London 1.Oktober, og jeg skal være der til 4.Oktober. Gleder meg syykt! selv om jeg har veldig lite penger... Det er veldig lenge siden jeg har vært på tur med familien til et annet land (ser bort i fra Sverigeturene). Sist gang er da jeg var i Kreta, og det er for 3 år siden! 

Husker ikke hva hotellet vi skal bo på heter, men det skal ligge i nærheten av Oxford street. Skal mest sannsynelig til Big ben, London eye og Madam tussaud. 


Londooon♥


Thumbs up! 

Nå venter en lang og kjedelig skoleuke... Etter det: Next stop London!

 

-Tiril 

O-dagen + outfitTights//mizuno T-sjorte//Nike Genser//Bergans Sko//Asics

I dag var det O-dagen (dvs orienteringsdag). En hel dag da ungdomsskolen har orientering. Jeg gikk i sammen med Sunniva og vi fant alle postene! Hadde middelsløype, og jeg tror tiden var bra. Er rimelig sliten... Nå venter en kveld med frustrerte fruer, Senkveld og søstrene Kardashian.

Slenger med et bilde i fra O-dagen

Og et bilde i fra hjemveien til meg i går:

Sunniva overnatta hos meg fra i går til i dag ♥

Hadeeee!

-Tiril

Lørdagen!

Heluuu! 

I går så var jeg på friidrettsstevne i Drammen. Det var kjempekaldt så jeg holdt på å dø av kulde! Trodde det kom til å bli veldig kjedelig men det ble ikke det. Fordi Hanne var der! Hun var ikke med på stvnet. men hun så på siden søstra henne var med. Jeg kom på 2.plass av 4 stykker i klassen min. Hun ene som kom bak meg, starte i bane 6 og sluttet i bane 4. Hvordan er det mulig å løpe så skrått? 

Jeg ble ganske tidlig ferdig på stevnet, så da ble det en tur innom buskerud storsenter og der kjøpte jeg meg noen få ting (må spare penger...). Før jeg dro hjem igjen. Møtte Hanne på senteret også (sammentreff!), og hun hadde kjøpt seg masse fint! 


Frustrerte fruer//Coop obs, Minihårspray//Vita, Håndball (var på tide!)//Intersport

 

Sener på kvelden koste jeg meg med frustrerte fruer, burn, cola og sushi ♥-Tiril

Photobooth-partyyy

Forever alone på en lørdagskveld = photobooth-party med meg selv. Det øverste er det eneste seriøse av kanskje 50 bilder. -Sunniva

Home, sweet home

Hei! Det er Sunniva, er tilbake igjen. Jeg blogger fra ipaden igjen, er så chill å slippe alt det minnekortstyret og sånn. Men skal blogge ordentlig imorgen, innkjøpsinnlegg tenker jeg. Ble en del, en stk fornøyd Sunniva. Bildet er fra bilturen, ben

Justin Drew Bieber

Alle sangene av Justin Bieber er selvfølgelig helt nydelige,  jeg er forelsket i hver sang han har. Men jeg er jo masse mer forelsket i Justin Bieber ♥

Her kommer de 5 sangene jeg syntes er best av Justin Bieber (ikke rangert), nå: 

Ladies love me // Justin Bieber ft. Chris Brown

Born to be somebody

Never let you go

Next to you // Justin Bieber ft. Chris Brown   (det er så syyykt tris musikkvideo!)

Common Denominator

 

I`m in love ♥ [og det har jeg vært lenge]

Jeg kjønner meg ikke på folk som har noe i mot Justin Bieber!  Hva er det han har gjort galt? INGENTING! Han er verdens kjekkeste, han har verdens nydleligste stemme, stemmen er ikke falsk osv... Den eneste tingen jeg syntes er dumt med han er at han er sammen med Selena Gomez...

En av mine største drømmer er å få sett Justin, og det håper jeg at kommer til å skje!


I will never let you go ♥

-Tiril

5 favorittkjoler

I dag har jeg egentlig ikke gjort så veldig mye, bortsett fra at jeg har vært i bursdag hos tante. Ellers så har jeg bare daffa hjemme og kjeda meg.....

Her kommer mine 5 favorittkjoler : (ikke rangert)Nelly

Bikbok

Julegave fra Pernille ♥ (BikBok)

BikBok

BikBok (ble ganske utydelig bilde)

De fleste kjolene jeg har er fra BikBok. Skulle ønske jeg hadde den brunfargen jeg har på de to første bildene i virkligheten....

 

-Tiril

 

 

Tidlig bursdagsgave

Heeei!

Jeg lever faktisk! 

I dag fikk jeg en veldig tidlig bursdagsgave av tante og onkel. Hadde ikke noe i mot det, og de drar til USA om en uke og de skal være der i flere måneder! (missunner dem)Rosa Converse ♥ er litt annerledes, så de ser litt rare ut men samma det!

Lommebok fra Prada! Neida, det er ikke ekte...

Og nesten helt like converse slim fit som jeg har fra før av.....Skulle egentlig ha i lilla men de hadde det ikke...

+ uggs og en veske

-TUSEN TAKK ♥

Det er ikke kjøpt i Norge, er kjøpt i Kina eller Singapore... Er ikke helt sikker, men det var i alle fall billigere der!

 

-Tiril

Ny genser!

Heeeei ♥

I går kom "verdens" fineste genser hjem til meg! 
Justin Bieber ♥

Er veldig fornøyd med genseren, og den passet perfekt! Hadde litt problemer med bestillingen, men det gikk til slutt. Og det tok ikke lang tid før den kom! 

 

Huff, fælt å tenke på at i morgen er det fem dager med skole... Ikke akurat noe å se fram til. 

-Tiril

....

Jeg hater å finne på overskrifter, så derfor ble det en veldig innteressang overskrift.

I dag så har jeg og Karoline vært å bada, og litt senere på dagen møtte vi Pernille. Og nå sitter jeg hjemme foran dataen og venter på at de skal komme for å overnatteee ♥

Også fikk jeg faktisk en liten gave i fra USA! Og det var en Starbucks-kopp ♥Var litt spessiell, men jeg syntes den var fiiin
(Fikk den fra en venninne av mamma)

 

-Tiril

Dagens antrekk!

Ble veldig utydelig bilde.....

 

Shorts//BikBok Topp//GinaTricot Ring//Gave fra Hanne Øredobber// Glitter


Sorry for at jeg ikke fikk blogget i går, men det blei litt tull med nettet etter tordenværet....I morgen regner jeg med at det er Sunniva som blogger  ♥

-Tiril

Dagens antrekk

Heisann! I dag er det faktisk sool ♥ Skal ned til Anna snart (overnatting). 

Sol, sol, kom igjen. Solen er min bestevenn! (Gaaammel dansk sang jeg og Sunniva fant når vi hadde prosjekt om sola...)Det står fakta på magetoppen


Shorts//BikBok Magetopp//hm Øredobber//Fancy Ring//GinaTricot

Har egentlig ikke så masse mer å skrive så... hadee!

 

-Tiril

KIMs-reklame parodi

For ca litt over et halvt år siden, lagde jeg og Sunniva en parodireklame av KIMs (+ fail-video). Vi skal ganske sikkert lage videoer litt senere av litt og hvert. her kommer KIMs-videoene: (klarte ikke å få til sånn HTML greier, så jeg måtte bare linke til videoene.)

Trykk  -->HER<--  for å se videoen av KIMs-reklamen vår

Trykk -->HER<-- for å se KIMs-reklamen vår når vi failer

Videoene er fra når jeg og Sunniva hadde hver våres blogg.Neste blogginnlegg kommer vel fra Sunniva og meg i morgen når vi er i SVERIGE ♥

 

-Tirilher kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011

 • kategorier

 • Blogg
 • dagens antrekk
 • hverdag
 • innkjøp
 • photoshoot
 • videoblogg

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits