Dagens antrekk 12.01.12
Bluse//Bikbok, Bukse//Pieces, Singlet//River Island, Øredobber// Husker ikke

Jeg har blitt frisk, Jippi (i alle fall sånn halvveis)! Ellers venter jeg på Gossip girl og etter det blir det Criminal Minds ♥ 

Ha en finfin torsdagskveld!

Tiril

tirsdagen min

Se bilder og tekst på heddamonsen eller sunnivahr. God kveld, også god bedring til Tiril daa!

dagens outfit 02/01/12

Hei dere ! Sunniva som blogger. Har nettopp kommet hjem fra en gåtur med mamma og nå venter leksene. Tenkte at jeg kunne vise dere dagens antrekk før jeg går løs på historieboka. Og kjedet er lånt av søstra mi, Aurora - det var betingelsen på at jeg kunne låne det: at jeg skreiv det på bloggen. Haha! :-)
bukse pieces genser cubus sko din sko smykke cubus

Hva syntes du om antrekket? haha, standar...

 

Kveldens antrekk 29.12.11

Heihei!

I dag har jeg (som Sunniva skrev) vert på jobb! Har ikke vert så veldig lange dager på jobben så jeg har sluttet sånn i 4 tiden alle gangene jeg har jobbet i desember. Etter jeg var på jobb så dro jeg til hønefoss på bowling sammen med mamma, pappa, vebjørn og noen flere som vi kjenner (for å si det sånn så er det bedre å dra på bowling med venner!).


Bleike mei..!

Er ikke så veldig lenge til jeg kan ta av den reguleringa (som har ødelagt store deler av mitt liv) nå :))

Bluse og magetopp// Bikbok Bukse//Pieces Øredobber//en butikk i London som jeg ikke husker navnet på...

Ellers skal jeg på jobb i morgen, og over i morgen. Så har jeg en dag fri og etter det starter skolen igjen -.-

-Tiril

Outfit fra bursdag

I går var jeg i bursdag hos Hedda, og da var "kleskoden" kjendis (som Sunniva skrev i forrige innlegg). Det var en superduper koselig kveld ♥


"...Jeg liker å stjele speilrefleksen til pappa..."


Bluse//BikBok, Singlet (skrev "$" tegn på den men det syntes ikke så godt, og det ble litt sjokolade på den..)//BikBok, Øredobber//fancy og USAshorts//TopShop.

Jeg prøvde å kle meg ut som Ke$ha ; )

-Tiril

Kveldens antrekk

I dag har jeg spillt håndballkamp mot holeværingene og vi vant!!! Senere på kvelden så hadde vi besøk og spiste julemat..Magetopp//Bikbok, Høytlivsbukse//Pieces, Svart ring//Primark

Tiril

dagens antrekk

Hei! Etter det forrige innlegget ble det ikke særlig mye bedre - faktisk verre. Så vi dro til legekontoret og legen sa at jeg burde dra til sykehuset i tilfelle jeg hadde fått brudd i ankelen. Og tror dere ikke at jeg ble bedt om å bruke krykker?! Jeg hater krykker. Og nå sitter jeg her med brannsår på begge henda etter bare en dag på krykker, og flere skal det bli... 

I går fikk genseren jeg viste dere tidligere i uken i posten, og den er perfekt! Er utrolig behagelig å gå med den.Hahaha, jeg måtte støtte meg på den ene krykken - siden jeg bare har et bein jeg kan støtte meg på...

Og selvfølgelig disse to pinnene som gjorde selv den minste ting komplisert, som å gå igjennom en dør på skolen:

genser//ginatricot.com


Hva syntes du?

dagens antrekk

Hei dere! Har blitt en stund siden sist jeg blogget, og jeg beklager for det. Har bare hatt så utrolig mye å gjøre i det siste.. Skal skjerpe meg!

Uansett, slenger inn dagens antrekk før jeg stikker ut på en hard intervalløkt i lysløypa. Antrekket er ikke skikkelig spennende, menmen. Ellers går resten av kvelden til å lage huskeliste på Ikea. Jeg oppusser jo rommet mitt nå, og alle veit jo at hvis "oppussing" skulle hatt et annet navn måtte det vært "Ikea"! Jeg har en travel uke foran meg, men jeg lager en liste til pappa, så han kan kjøpe det for meg. Gleder meg til å få det ferdig, lykkee ♥
bluse//floyd bukse//bikbok sko//converse

Hva syntes du om dagens antrekk? Sunniva

Dagens antrekk!Øredobber//hm og primark, resten//BikBok

"Tok bildene klokka halv 8 i dag, så jeg så enda verre ut enn det jeg pleier..."

Tiril

Talk to the hand
T-skjorte_Gina Tricot, Bukse_Only, Singlet_BikBok

-Tiril

Dagens antrekk
Topp_Gina Tricot, Bukse_Pieces,  Ring med blomst_Glitter, Ring_Primark

What do you think?

-Tiril

Dagens antrekk

Bukse//Pieces, Tunika// Primark, Ring//Clarei`s, Armbånd//Primark Kjede og blomstering//Brusdagsgave fra Karoline :))

Wuhu det var virkelig digg å strte på skolen igjen, eller bare ikke... Skal vel få rotet meg til å få gjort noen lekser i kveld og ellers skal jeg "pleie" dakkars Pluto for han er syk.

-Tiril

gårsdagens antrekk

Hei dere! Håper dere har en like fin lørdagskveld som meg, til tross for at jeg har byttet ut godteri til fordel for bær og nøtter i 4 uker - koser jeg meg her i sofakroken. Har veddet med pappa om at jeg klarer å være uten godteri(det inkluderer tyggis og halspastiller også!!!) i 4 uker, kan  bli spennende... Tross alt ligger det jo 10 pakker med tyggis på skrivebordspulten min, ikke for å glemme kindersjokoladene og must-kulene fra taxfreen. Jaja, wish med luck!

I dag har jeg gått tur med mamma og Alvin til Sundesætra, tilsammen ble det 3 timer med streifing rundt i skogen. Har dårlig sammvittighet over alle barnedrinkene på Kielbåten(les: min kjæra Strawberry Dicary) Jeg ender mest sannsyneligvis opp med en joggetur i morgen, også.. Uansett, slenger med gårsdagens antrekk - ettersom dagens ikke er så mye å skryte av. En treningsthights og en topp fra Nike, i nuet: pysjamas.

topp/hm  bukse/bikbok  sko/converse/ellos.no


- Sunniva

dagens antrekk

Hei dere! Fikk vite på skolen i dag at det ikke er konfirmasjonsmøte i dag, yey. Så da skal jeg heller finne på noe med Tiril. Akkurat nå ser jeg på glee, fordi det tydeligvis ikke er noe annet å se på - minner meg om High School Musical, som jeg likte når jeg var 10 år. Jaja, slenger inn dagens antrekk før jeg åker vidre.alt fra bikbok


Hva syntes du om antrekket?

Sunniva

Dagens antrekk!Bukse//Pieces Bluse// Bikbok Tubebh//Bikbok Sko//Converse Armbånd//Gave fra Hedda♥ Øredobber//Fancy

Endeliig er det helg! Har gledet meg sykt til å ha fri og bare slappe av!

 

-Tiril

Btw. God tur Sunniva ♥

dagens antrekk

Hei, det er Sunniva. Jeg veit ikke om det er min bloggedag i dag igjen, siden jeg har blogget de siste tre dagene, men hvem bryr seg. Har litt dårlig tid, ettersom jeg skal på konfirmasjonsmøte straks. Tenkte jeg bare skulle slenge inn dagens antrekk. Skal foressten bytte speilrefleks med Hedda etterpå i et døgn, siden vi begge vil ha hverandres kameraer. Haha, så da rekker jeg kanskje å filme en videoblogg til dere. Det er iallefall det som er planen!
genser og bukse// bikbok sko//converse

 

- love Sunniva ♥

OutfitStyygt smil!


Klær//Bikbok Øredobber//hm 

 

Har akkurat kommet hjem fra "bursdag" hos onkelen min. Nå sitter jeg å spiser meg mett på halspastiller og ser på Mean girls (  fritids -.-` )

 

-Tiril

dagens antrekk - sunniva

Hei, Sunniva som sitter på tastaturet. Holdt på å sagt...  Det er Tiril sin "bloggedag" på en måte, men det skader ikke med to innlegg på en dag eller hva? Tenkte jeg kunne slenge inn dagens antrekk. Første skoledag er foressten overstått, og jeg kan ikke skjønne hvordan jeg skal overleve over et par hundre mere av disse dette skoleåret...

og til slutt et bilde av meg og Alvin, hunden min, I LOVE YOU ♥
bluse//cubus  topp//vero moda  bukse//bikbok  smykke//bikbok

Jeg veit, grusomme bilder av meg. Get over it!

-Sunniva, se fram til blogging seinere i dag av Tiril!

dagens antrekk x2


 

Tiril: Genser//Cubus Bukse//Pieces Øredobber//Glitter

Sunniva:  Bluse//Cubus Shorts//Pieces Armbånd og øredobber//Glitter

-Sunniva og Tirildagens "ut å spise"-antrekk

Hei! I dag var vi som vi på forrige innlegg fortalte, på friidrettsstevne. Eller det var bare Tiril som var på det da. Seinere ble det tid til bittelitt shopping, før vi spiste middag på en restaurant. Haha, vi ble skikkelig "freaked out" i stad i noen sekunder. Plutselig begynte det å pipe konstant i hele hotellet, som seinere viste seg å være brannalarmen. Og vi måtte stå ute i en stund mens brannvesenet og politiet ordnet opp. Men sånn seriøst, den pipinga var HØY. Fikk vondt i hodet av den... Men må stikke, vi skal se ferdig Yes Man - også blir det kanskje hjemreise i morgen. Vi er ikke helt sikre på den delen enda.

Vi kondolerer til de pårørende i de forferdelige hendelsene som fant sted i Oslo og på Utøya fredag ettermiddag. HVIL I FRED ♥
pokerface!TIRIL: kjole/BIKBOK  øredobber/glitter   sandaler/ed hardey

SUNNIVA: kjole/monki  ballerinas/hm  armbånd/lånt av Tiril(fra Glitter)

HA EN FIN KVELD, eller natt?

Dagens antrekkALT ER FRA BIKBOK

sorry for dårlige bilder, men jeg har verdens dårligste kamera...

I morgen drar jeg hjem (kanskje litt shopping på hjemveien....), og på fredag drar jeg og Sunniva til Sverige ♥ Gruer meg syyykt til friidrettsstevnet.

-Tiril dagens antrekk

Hei igjen! Vi tenkte at vi skulle vise dagens antrekk. Foressten hvis du ser noen svære klumper i ansiktene våres, så er det myggestikk fra vi sov ute i natt!

Tiril: Singlett//Cubus Shorts//BikBok Øredobber//Vita Ring//GlitterSunniva: topp//vila cardigan//hm bukse//vila ring//gave fra TirilHehe, ringene våres!
Sunniva og Tiril ♥her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011

 • kategorier

 • Blogg
 • dagens antrekk
 • hverdag
 • innkjøp
 • photoshoot
 • videoblogg

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits