Hanne is in tha house

"Vi spiller wii og drikker vann (cola) spiser kvikklunsjsjokolade med biter av kvikklunsj og havsalt."
Sitat Hanne

Nå sitter vi å hører på skrillex, eller som Hanne ville sagt "Lexi" liksåååm..

I morgen skal vi kjøre på ski! Og nå skal vi se Hangover part 2. Ha en super lørdagskveld videre!

-Tiril

Today I don`t feel like not doing anything..

Heloo!

Jeg har blitt forkjølet! Jippi (eller bare ikke...) Har tilbrunget hele dagen i sofaen. Begynte å bli syk på lørdag ettermiddag, på jobben. Plutselig så mistet jeg stemmen, det var syykt flaut. En jeg jobbet med spurte meg om noe, og når jeg skulle svare så endte det opp med at jeg måtte hviske... Neste dag var jeg enda verre og jeg hadde gammel-trøtt-dame-mann-stemme hele dagen, og jeg jobbet jo den dagen også! Så må jeg jo skryte litt da. Tone Damli åberge og Axel Hennie var på Norefjellhytta å spiste. Plutselig var det noen som prikket meg på ryggen også snudde jeg meg og der sto plutselig Tone Damli Ålberge! + at jeg ga regningen til dem senere. Veldig kult altså : P Turte ikke si så masse på grunn av stemmen min... (+at han forrige landslagstreneren i alpint, spetalen, og søsteren til Celina midelfart var der i løpet av hegen. Jeg la bare merke til at Tone og Axel var der da..) tihi ♥


Tok bare å lastet opp et bilde fra jul, ville ikke risikere at dataen og kameraet hadde blitt ødelagt.. For nå er utsenet mitt er "IKKJE BRA", masse verre enn til vanlig!

Blir borte fra skolen i morgen også, kommer snart til å hoste opp et hjerte eller noe sånnt snart.. I løpet av dagen har jeg blitt ferdig med resten av Ghost Wihsperer sesongen (som jeg låner av Anna!), sex and the city sesongene og jeg er halvveis i frustrerte fruer seong 6! Jeg håper jeg blir frisk til onsdag, for da har jeg sikkert ingen ting å se på, pluss at jeg tror vi skal se Never Say Never i musikktimen (kommer ikke til å bli så gøy siden noen i klasse kommer til å skrike ÆSJ hele tiden osv -.-).

Det var dagens norsktime for meg, legg merke til hvor mye uinnteressant jeg har skrevet. stolt ^^ (btw. gidder ikke se over, så der er sikkert MASSE skrivefeil osv..)

Tiril 

min helg

Hei dere! Har ikke hatt noen muligheter til å blogge hele helgen... Startet med at jeg sto på ski med Karoline og Hedda i går. Deretter dro jeg til Anna, hvor også Kristine var. Etterfulgt av at jeg og Kristine leide filmer, og hadde et skikkelig filmmaraton. Før vi sovnet foran tv'en. Ble litt seint på oss to, ja... Og i dag var det tidlig opp, siden Kristine skulle spille håndballkamp. Så jeg har brukt resten av dagen til solarium og rydding ! Må jo jobbe med brunfargen til ballet :-)


Nytt skilt fra soria mora, kostet bare 119,- !
Nå tenker jeg at jeg bruker resten av dagen til lekser og å begynne på Carries Dagbok. Kanskje på tide, hehe...

Ha en fin søndag! :)

 SUNNIVA

fra blondine til brunette

Hei folkens! Det er Sunniva som blogger, ville bare stikke innom og si god helg og fortelle dere at jeg har farget håret. Var jo egentlig ikke meningen at jeg skulle bli brunette, skulle egentlig bare farge tilbake håret mitt til den naturlige hårfargen min - som er kommunegrå. Men så ble det litt mørkere enn planlagt. Tror jeg har begynt å venne meg til det, så jeg regner med at jeg beholder det. Hva syntes dere?Ha en fin helg!

på vei ut døra

Hei folkens! Etter å ha jobbet flere dager i strekk, passer det bra med en fridag i dag. Så jeg benytter fridagen til å dra til Hønefoss med Hedda - dessuten har jeg noen gavekort som skal brukes opp! Og når jeg kommer hjem igjen, er det rett til Karoline og familien hennes på mølje og grøt. Tradisjon hvert år! Med andre ord har jeg en kjempebra dag foran meg, men det betyr også at jeg ikke får tid til å blogge. Tiril er på jobb i dag, så hun kommer heller ikke med noen innlegg før i kveld, jaja.


 Ha en fin dag! ♥

gavene jeg har fått

Hei dere! Tenkte jeg kunne vise dere gavene fra i går. Er utrolig fornøyd med hva jeg fikk i går, alt jeg fikk er sånne ting jeg ville kjøpt selv hvis jeg kom over det i en butikk. Altså med andre ord hva jeg ønsket meg! Ikke for å glemme den kjempefine bildekalenderen jeg fikk av Kristine, det var en del av gaven fra henne - og jeg måtte smile når jeg bladde igjennom den i går. Fikk egentlig ganske mange gaver i går syntes jeg ! Nok engang: TUSEN TAKK ♥

 

Også til slutt:Wallsticker fra mamma og pappa! Egentlig var oppussingen av rommet julegaven, men så syntes de at det burde ligge en pakke under treet til meg fra dem. Så siden jeg har ønsket meg wallstickers i en hel evighet nå, endte det opp med det. Kjempesøt, sant? Jeg var med når mamma kjøpte den, så for dere som lurer: Den koster 600 kr og er fra Karjolen!

GOD JUL!

Sunniva

 

 

min julaften


Det er i hvertfall IKKE meg som har småspist av pepperkakehuset.... ;)

Se, Alvin har pyntet seg til jul! tnaaaw, smelt ♥♥Haha, jeg prøvde meg som konditor !Også må jeg ikke glemme å takke alle de fantastiske vennene/familiemedlemmene mine for verdens herligste gaver, tilogmed noen som hadde vært så søte å kjøpe flere av tingene jeg la ut i "7 ting fra Kremmerhuset"-innlegget for noen uker siden. Så jeg endte opp med et par like ting, men det gjør ikke noe - da har jeg jo bare dobbelt så mange fine ting, dobbelt så bra! Det er jo uansett TANKEN SOM TELLER! Tusen takk, glad i dere ♥

 GOD JUL KJÆRE LESERE(hvis deg finnes noen...)! ♥

Sunniva

borddekker og baker Sunniva

Hei dere! Jeg slår til med TO innlegg på en kveld, det er meg vi snakker om altså - fortjener nesten applaus. Uansett, som jeg ikke fortalte i stad - har jeg brukt dagen i dag til baking, borddekking og en treningsøkt. Så siden jeg ble litt stolt av borddekkingen må jeg nesten vise dere noen bilder fra i dag!


Okda, kanskje ikke veldig spesiell borddekking... Syntes reinsdyret over var søtt, gjett hvem som kommer til å stjele den etter julekvelden?

Ingen jul uten kaker, min deltagelse i årets julebakst resulterte i cupcakes. En litt mer uvanlig type julekake? :)

mmmmm..... gleder meg til å prøvesmake disse i morgen!


Som jeg sa i stad, ha en GOD JUL ! Nå er det egentlig bare en halvtime til selveste JULAFTEN!!! :-D

Sunniva

Bittelillejulaften

Heeeei! I dag er det bittelillejulaften, gleder meg masse til julaften ♥

På tirsdag var det siste skoledag, og da overnattet jeg, Kristine og Sunniva hos Anna. Og som alltid var det koselig♥ Vil ikke akkurat si at spiritisme var koselig det var sykt CREEPY! Og det gikk faktisk!

Ellers har jeg ikke gjort så masse, pakket inn julegaver og litt sånnt.


Meg og KOSEBAMSEN miiin ♥

Nu skal jeg se alene hjemme1, med mine gode venner Taro og Cola

-Tiril 

hjemme fra bursdag

Dette innlegget skulle egentlig bli postet i går 01:00, men så hengte dataen seg opp - og jeg gadd ikke vente !

Hei dere! Ble visst ikke noe innlegg nummer to i går, beklager. ♥ Har nettopp kommet hjem fra en superkoselig bursdag hos Hedda, glemte foressten å fortelle dere det på bloggen. Gratulerer med overstått, Hedda! Temaet for bursdagen hennes var "kjendis", så jeg valgte Megan Fox. Men jeg endte opp med å se ut som en ... prostituert... Uansett, nå skal jeg legge meg - for å være opplagt til håndballkampen i morgen. Ha en fin helg!
long time no see

Hei, kjære lesere! Jeg har ikke blogget på evigheter, og jeg beklager for det. Det eneste som har skjedd i livet mitt i løpet av denne bloggfri uken er at jeg har fått to smykkestativ. En av mamma og en av Aurora, heerlig! Ok da, det har skjedd mere da.  Som en unnskyldning å bloggpausen kommer det et innlegg til senere i kveld. Har brukt kvelden på håndballtrening, og resten av kvelden går bort til Criminal Minds og kakao. Akkurat sånn jeg liker det.

Noen bilder fra de siste dagene:


Jeg har drikt altfor masse kakao!

smykkehånden jeg fikk av AuroraSmykkestativet fra mamma !
I morgen er det juleverksted på skolen, blir koselig!

Sunniva

10 dager til julaften!

Nå er det 10 dager til julaften, noen som gleder seg???

Er ferdig med å lese til RLE prøva (faktisk siste prøva vi har i 2011!) sånn halvveis, ble ikke så veldig masse øving...Taro og Pluto stjal tyggispakka mi, og jeg hadde bare spist 4 tyggisser og nå er det bare to igjen...

Nu sitter jeg å ser på Hellcats ♥

 

-Tiril

7 ting fra Kremmerhuset

Hei dere! Nettopp kommet hjem fra jobben, og hadde foressten engelsktentamen i dag. I skrivende stund sitter jeg godt plassert i sofaen min under dyna, mens jeg gjør et forsøk på å lage meg en ønskeliste. Har gjort det to ganger før, men da gikk det mere i Brio-kataloger. Haha! Uansett, jeg har funnet 7 ting fra Kremmerhuset jeg har utrolig lyst på. Kanskje jeg skal vurdere å bestille noe, når lønningen kommer? For Kremmerhuset har åpnet nettbutikk nå, noe som passer perfekt for meg - som ikke bor ved en av butikkene. Hvis du lurer på hva de forskjellige tingene er - står det øverst på alle bildene!

Sparebøsse ! Mye finere enn min fra Fox og Pia, HEHE

Måtte bare ha den med, passer ikke helt til rommet mitt - men den er så fiiin. HA EN FIN KVELD, SUNNIVA!

Helg!

Det er helg, "Jippikajai" !  ooog jeg er ferdig med 2 av 3 tentamener :))


Det har kommet snø til Krødsherad, bedre med snø enn ikke noe når det er kaldt!

Det blir nok 101% relax, resten av helgen. 

Tiril

søsterkveld

Hei dere! Dette blir et veldig kort innlegg, siden vi ser på Brides maids i skrivende stund. Hahaha, sykt morsom film egentlig! Jeg og Aurora er aleine hjemme, så vi benytter sjansen til å ha en "søsterkveld". Ordet "søsterkveld" kan direkte oversettes til godteri, pizza og film - for dere som lurte. Uansett, here we go:

Har du en søster? :)

- Sunniva

AdventI dag er det første dag i advent!

Det er syyyykt koselig med jul og jeg gleder meg masse!

Tiril

(Jeg suger i å blogge så innleggene er veldig dårlige..)

typisk meg

Hey! Akkurat nå sitter jeg stuck på benken, mens jeg ser på at håndballjentene spiller. Vi hadde hjørnefotball som oppvarming, og da klarte jeg å dette på siden og vrikke foten. Gruer meg til jeg må reise meg opp å gå etterpå ! Det er typisk meg at akkurat når jeg har en helg full av gåing , løping og dansing at jeg skader meg. Klubben på fredag, håndballkamp lørdag og jobben søndag. Foressten har jeg fått meg jobb, hadde første dagen i går :-)

Jeg skal foressten på kino med Tiril, Hedda og Kristine etterpå. Skal se den nye twilightfilmen. Hva heter den igjen... Fant plutselig ut at vi skulle se den i dag, trodde først at vi ikke rakk det pga treninga. Flaks! Uansett, blir kos(hvis jeg kommer meg dit i tide pga foten......) Har du noen gang opplevd noe lignende?

Atm.

Nå sitter jeg og kjeder meg... ikke akuratt noe nytt. Har ingenting å blogge om, er ganske så lite som skjer for tiden. Og jeg har verdens dårligste frantasi når det gjelder blogginnlegg!-Tiril

innkjøp

Hei bluggen ! Akkurat i dette sekund er Tiril hos meg, vi skal på håndballtrening senere. Uansett, gjorde litt nettshopping i går. Endte opp med en genser fra ginatricot.com og en wallsticker fra pandoraseske.no :-)

Hva syntes du?

Overnattiiing!

Fra lørdag til søndag overnattet Sunniva besteee♥ hos meg. Og det var selfølgelig superduperkoselig!  Vi koste oss med TV,pizza, cola, burn og godtriii.
Greys anatomy ♥


Spenstig!!!

Buddhaaa O.ODakkar Sunniva!!! skadet seg :`(

Haha, vi ble mette vi..Jeg kommet til å dø med regulering... :((

-Tiril

en helt grei tirsdag

Hei dere, det er Sunniva som blogger! I dag har klassen min vært på hospitering på Rosthaug VGS, og nå er jeg gått fra 75% til 99% sikker på at det blir Media og Kommunikasjon på meg. Men jeg har jo forsatt et år på meg til å konkludere, så hvem vet? Uansett, om noen få strakser skal jeg på konferanse - med BEGGE foreldrene mine. Hjelp, nå blir det dobbelt så fælt å få negative tilbakemeldinger! 
Hva synte du om bildene? Haha, sjekk de nervøse øya mine. Krysser fingre for en vellykket konferanse!


Farsdag!

I dag har Sunniva vært på en liten visit hos meg, siden vi hadde egentrening i sammen. Når Sunniva dro lagde jeg faktisk rullekakae, siden det er farsdag.
Ble litt for masse syltetøy...

Isteee!

Ser ikke fram til en ny skoleuke nå, for å si det sånn...

Tiril

bra fredag

Hei, lenge siden sist! Men jeg har liksom ikke finni noen tid den siste uken til å sitte på dataen, og den lille tiden jeg har hatt det - har dataen blitt tom for strøm akkurat da jeg har satt meg ned i sofaen. Og siden jeg er for lat til å hente laderen, har det endt med alt for lite blogging fra min side. Uansett, ettersom vi har jobbet med prosjekt på skolen hele denne uken, fikk vi avspasering i dag. Og da fant endelig jeg, Anna, Kristine og Tiril tid til en lenge etterlengtet jentekveld. Og etter at jeg kom hjem fra Kristine i dag , tok jeg turen til Hedda. Prøvde oss på hjemmelaget Oreo Madness. Mens kvelden har gått bort til å være trener på All-idretten. 

hallaaa

 

 

Hedda og Sunniva vs. Fridays

bilder fra heddamonsen.blogg.no

 

god helg

Hei! :-) Har ikke fått blogget før nå, har hatt alt annet enn en avslappet helg fram til nå. I går var jeg på klubben, så var jeg en liten tur innom bestemor. Og fant plutselig ut at jeg ikke hadde ork nok til å gå de 100m hjem, så jeg sov likegodt over. Og på morgenen i dag var det bare å gå løs på oppussingen av rommet. Før jeg tok en joggetur i "vinterkulden", og deretter var litt med søskenbarnet mitt. Og nå sitter jeg i sofaen og prøver å få tid til alt som skal gjennomføres i morgen. Tidenes travleste helg! Har noen jordbær å sluke, før jeg tar kvelden.

Huff, for et kjedelig blogginnlegg. Ha en videre fin kveld! Sunniva :)

cupcakes

Noen som la merke til at det nederste bildet skulle forestille et hjerte? Haha...

En skikkelig effektiv onsdag i dag! Har øvd på prøve, vært hos bestemor, bakt cupcakes, dratt på butikken fordi jeg fant ut vi ikke hadde mel(woops!), tatt ned alt fra veggen på rommet mitt og funnet ut hvilken malingsfarge jeg skal ha. Puuh, blir nesten sliten av tanken... Hadde planer om å presse inn en joggetur, men ble ikke tid før nå -  og nå er det bekmørkt ute. Nok en negativ ting med de kalde årstidene, får aldri tid til å jogge. Argh! Bare to dager igjen til helg nå, så jeg endelig kan begynne oppussingen på rommet mitt. Gleder meeeeeeg! :-)

Noen andre enn meg som skulle ønske sommeren varte lengre? Sunniva

I heart hot choclate
Hei dere! :-)  Har akkurat blitt ferdig med å øve til naturfagprøva vi har i morgen, endte opp med å droppe håndballtreninga på grunn av det. Jeg trenger iallefall en halvtime til å i det hele tatt skjønne en side i boka! Tenkte at når jeg ble ferdig med å øve skulle jeg ta en joggetur, som en erstatning. Men som dere vet er det jo nesten vinter her i Norge, det betyr kalde og mørke kvelder. Så der sto jeg i døra, med joggeskoa på - og kunne ikke se lengre enn til dørmatta... Smarta.

Uansett, da jeg var hjemme fra skolen i forrige uke - ble jeg en misbruker av kakao, ettersom jeg fant ut hvor sykt enkelt det er å lage hjemmelagd! Utrolig godt er det også. Og ikke før jeg hadde helt i meg en del kakaokopper, oppdaget jeg all røyken. Resultatet ser du over, ble egentlig litt kule bilder!

Liker du kakao? Sunniva

Saturday and Sunday

Heeei!

Hadde ikke så masse å skrive om så jeg skriver om det jeg gjorde i helga.

På lørdag, var jeg og Pernille i Hønefoss! Flinke meg (skylder på pappa)....Jeg klarte å lese busstabellen feil så bussen vi ventet på på morran kom aldri! Det viste seg at den bussen bare kjørte på vinteren, men det var jo veldig rart siden jeg har tatt den bussen flere ganger til samme tid og på sommeren. Jaja.... Så til slutt kjørte mammaen til Pernille oss til Hønefoss, også dro vi hjem igjen litt senere på dagen. Jeg og Pernille skulle egentlig se på Babycall, men det gikk ikke siden den gikk så sent. Det var i alle fall en koslig tur ♥ (kanskje jeg skriver et lite innlegg meg innkjøp senere) 


Hadde ikke noe annet bilde. Så jeg legger ut bildet av Chailatte, syyyykt godt ♥ Fikk skikkelig julestemning ^^

På søndag var jeg på håndballkamp. Og det har Sunniva skrevet litt om. Ellers senere på dagen var jeg hos Anna også måtte jeg gjøre presangtasjonen.  

Sunniva er VERDENSMESTER til å flette rotflette!

-Tiril

Og foressten: GRATULERER MED DAGEN HANNE! ♥

lazy dayz

Da har jeg nettopp kommet hjem fra håndballkamp, vi tapte denne gangen - men neste gang vinner vi! Sitter nydusjet i en oversized genser fra aktiv365-prosjektet, mens jeg jobber med en presentasjon til engelsken. Siden vi skulle ha om en film, valgte jeg verdens tristeste film: My sisters keeper. Snille mamma kom hjem med berlinerbolle, julebrus og Costume til meg. ♥ Så nå skal jeg ta en liten pause fra skolearbeidet!♥ yummy

Hva syntes du om bildene? Sunniva

Det snør!

Det snør, det snør tidelibom! Det snør faktisk her. Buhu... Jeg er definitivt ikke motivert for en kald og kjedlig vinter. Den snøen som kommer nå, kommer til å gå bort med en gang. Men det tyder i alle fall på at det er kaldt, og det er "ikkje braaa". Når jeg gikk hjem begynte det å snø. Og når jeg gikk ut med Pluto så, så han bare rett opp på himmelen og kjønte nesten ingen ting. Han startet å bjeffe. Det tyder på at han er DUM! (lol) også tok vi en liten minishout!


Tvangskosing assa :p


Fikk aktiv365-gensere i dag, syntes ikke dem skulle vært grå...

Thumbs down for snø -.-


Dagens bilde!

GOD HELG ♥

Snør det hos dere?

-Tiril

når jeg er syk

Mine overlevelsesstrategi:

Frustrerte fruer ! Har fått låne sesongen av Tiril, så da slipper jeg å kjøpe den ! :-)

I hate mondays

Hvem er det som ikke hater mandager, når det er start på en ny skoleuke? For å si det sånn så finnes det nesten ikke noe positivt på mandager. For det første er det starten på en ny kjedelig skoleuke. For det andre er man kjempetrøtt (det er jeg jo nesten hver dag...) for det tredje så får jeg aldri startet med lekser før sent på kvelden, jeg er mester i å somle bort tiden. Jeg kunne ramset opp mange grunner til å hate mandager men det er ikke akkurat så inntressangt å lese om så jeg skal ikke gjøre det...

Vi har prøve i morgenen. JIPPI ! ♥, eller bare ikke... Jeg kjeder meg i hjel, og holder nesten på å sovne når jeg leser til prøva. Heldigvis er ikke prøva så stor, så det er ikke så masse å lese til. Og jeg gidder ikke lese så masse, har ikke kommet så langt... Også fikk jeg veldig lyst på:


Smoooooothie ♥


Thumbs up for smoothie (jeg ser ikke ut!)

 

-Tiril

dagens antrekk + pakke i posten

Ahh, endelig er mandag nesten overstått! Siden jeg kom hjem har jeg rekt å gå tur med Alvin, ryddet rommet og pakket ut av kofferten. Ja, dere leste riktig! Det er to uker siden jeg var i Kiel, og jeg pakket ut fra turen i dag.. Er det en ting jeg hater mer enn mandager, så er det å pakke ut av kofferten! Fikk foressten pakke i posten i dag fra e.l.f, så tenkte jeg kanskje skulle lage en videoblogg til dere etterpå om det?

Dagens antrekk:


genser/abercombie and fitch        (i nuet sitter jeg i pysjbukse, så ble bare genseren)

 

Hva syntes du om genseren?

Sunniva

lazy sundays

Tiril dro nå nettopp,  hun vært hos meg i nesten hele dag. Hvis vi ser bortifra at jeg var i kirken i stad med bestemor, jeg må jo delta i fire gudstjenester i løpet av konfirmantåret. Men selvfølgelig dro presten før jeg fikk han til å signere at jeg hadde vært der, så jeg krysser fingrene for at han oppdaget at jeg var der - så han kan signere på onsdag... 

Jeg og Tiril brukte dagen til å bake brownies, lage smoothie, prate og se på Sex and the city. Også drakk vi cola da... Vi liker å være matvrak. MAT ♥♥♥


Hvis du ser godt etter finner du ut av vi liker brownierøre...
- Hvordan har din søndag vært? :)

D!

I dag har jeg vært på håndballkamp. Vi spilte mot Vikersund/Åmot og vi vant, kan man trygt si! (17-4 tror jeg stillingen ble)

For ca 2 uker siden kjøpte jeg bladet D, og jeg har ikke fått rotet meg til å lese det før nå. Det er noen ting som blir skrevet som bare er helt tull osv. Men, men av en eller annen grunn så har man jo veldig lyst til å lese bladene forde, og ikke alt som blir skrevet er tull heller da. De som sier at Justin Bieber er en svekling, jente, homo osv. tar VELDIG feil! Og det burde de snart innse -.-` Bare se på Justin da, har er jo SYYYKT kjekk, sterk, han har verdens fineste stemme osv...


For å si det sånn, så tror jeg ikke at Rihanna kommer til å bli som Amy Winehouse.  D skriver blant annet: "Med sløret blikk sier ikke Rihanna nei takk til litt påfyll."

mrs Bieber o.o Jeg er syyyykt missunnelig på Selena (og jeg tror nok ikke jeg er alene om det, for å si det sånn...)

Nå sitter jeg og ser på The Voice, er irriterende når det kommer sånne elgamle sanger. Det kom en sang som jeg hadde dilla på når jeg var 5 år eller no sånnt akkurat nå. Er det noen som husker "From Paris to Berlin"? den er syykt dårlig!

Ellers skal jeg chille 100% i kved!

 

-Tiril

livet på badegulvet
Akkurat nå sitter jeg på badegulvet, hvor jeg har sitti helt siden jeg kom hjem fra skolen. Eller jeg måtte nesten gå til kjøkkenet i stad da, å spise middag.Men seriøst, jeg lurer på hva jeg skulle gjort uten et varmt badegulv ? I det siste har det blitt en vane å sovne på badegulvet på morgenen i sånn 5-10 minutter, og konsekvensen av det er at jeg og Karoline alltid må løpe til bussen. Jeg hater vinteren, så min måte å ta vare på sommeren er å sitte på badegulvet. Lenge leve sommeren... Men jeg stikker på ungdomsklubben snart, så må stikke!

Hva skal du i kveld? :-) 

- Sunniva

gave fra Tiril

I nuet ser vi på glee, imens vi snakker om hvor sykt dårlig serie det er. Som sagt, minner det meg farlig mye om High School Musical. Ugh... Uansett, i stad fikk jeg gave av Tiril fra London. Fikk en rosa Justin Bieber-genser, jeg synes iallefall det er den fineste fargen av genserene, også fikk jeg en helt nydelig Starbucks-kopp. Og som om det ikke skulle være nok - så fikk jeg en gigantisk Justin Bieber-plakat. Tusen takk for tidenes beste gave! Og det ironiske er jo egentlig at det er Tiril som skal ha gave fra meg, sikter til bursdagen hennes. Har bare fått gitt en liten del av gaven, som var et bilde av oss to. Gleder meg til å utbruke genseren, drikke frappuccino fra Starbucks-koppen og studere det nydelige ansiktet til Justin Bieber som skal henge på veggen min.


Hva syntes du om genseren? ble veldig seriøse bilder...

Enda mer bilder i dryss!

Her kommer en del bilder i fra London...


Miniboks med cola, som jeg fikk på flyet!

Kameraet til Vebjørn, ME WANT!!!!

Ben and Jerry`s Cookie-is ♥

Goooood barnedrink!

syyykt kul sushibutikk, med god mat. En tallerken kostet 25 kroner eller no sånnt!

Niketown! Sykt stor nikebutikk, som var på fire etasjer. Og klæra man fikk kjøpt der var billigere enn i Norge.

Primark er en av mine favoritt butikker definitivt!

Pimpa mobil...

Enda mer Ben and Jerry`s. Isen var syyykt god!

På gardemoen når vi skulle til London...

Fokus

Bigben, var masse finere enn jeg hadde trodd!

Busskø, var ca 10 busser etter hverandre!

..............

Meg og min beste venn!

I London eye (gadd ikke snu bildet...)

-Tiril

Btw. Ville bare si TUSEN TAKK for overraskelsesbursdagen, dere er SUPRE! ♥

bildedryss: Kiel-båten

Hei dere! Har kommet hjem fra Kiel-båten nå, egentlig kom jeg hjem på onsdag - men har nesten ikke vært hjemme etter det. Ble hentet på "kaja" av Hedda, også dro vi til leiligheten før vi tilbringte resten av dagen på shopping og Fridays - super dag! Hedda har redigert en video fra turen, som jeg kan vise seinere. Også i går dro jeg til overnatting hos Pernille sammen med Hanne, Karoline, Tiril, Amy og Hedda i anledning Tiril sin bursdag. Kjempekoselig!

Men tilbake til Kiel-båten. De fleste av dere vet kanskje hva turen går ut på? Noen av dere har sikkert vært på båten også? Det er en kjempefin båt med badeland, handlegate, spillrom, spa- og treningsrom, utallige restauranter og ja omtrent alt. Ikke for å glemme de nydelige barnedrinkene, om dere ikke har gjort det; så må dere smake Strawberry Dicaster. Den er grunn nok til å ta båtturen i seg selv! Uansett, det var i handlegatene jeg befant jeg for det meste av tiden. Spesielt Taxfreen og parfymeriet. Fikk svidd av 950,- i løpet av den første timen på parfymeriet på et Guerlain-solpudder, Diorshow-mascara og Clinique-ansiktsvann. Har lest om disse tre produktene utallige ganger på diverse blogger, så måtte prøve de ut. Tre ord: I`m in love ♥ Turen var super, elsker hele båten!  Det så mye man kan gjøre der. Bade, handle, hamstre godteri i Taxfreen, spise, trene, se på showene deres - ja, you name it. En utrolig fin tur med familien min.  :)


tidenes beste kyllingsalat !utsikt over fine Oslo før "takeoff"Lugaren til meg og søsteren, jeg fikk vindusplassen til slutt.retardsapizzaaaa

showtime..


STRAWBERRY DICARY !!!!! ♥♥♥♥ barnedrinkenes legende, eller no..Tapastid! Kyllingwrap


chilling med godis og greys antomy sammen med Aurora
Og før noen påpeker det, jeg veit det er mye matbilder. Litt av grunnen er at jeg er et matvrak og resten av grunnen er fordi jeg ikke gadd å drasse på speilrefleksen annet enn når vi skulle på show eller ut å spise...

Også må dere huske å gratulere bloggens bedre halvdel, nemlig Tiril, med dagen! Nå kan jeg ikk mobbe deg for å være 13 år lengre... Love you!  :)

- Sunniva 

 

Madame Tussaus, bilder i dryss!

Nå er jeg hjemme i Norge, kom hjem klokka 2 i natt eller noe sånnt. Savner London allerede. På søndag og mandag var temperaturen ute som i syden, det føltes som om at det var sommer igjen!

På søndag var jeg som sagt på Madam Tussauds, der ble det en del bilder.  


David og Victoria Beckham

Robert Pattinson

Cherly Chole

Wuhu jeg vant i OL!

Lady Gaga

Leona Lewis

Miley Cyrus

Cristina Angulera

Marilyn Monroe


♥ JUSTIN BIEBER ♥

Tok også bilde med Leonardo Dicaprio, Nicole Kidman, Julia Roberts, Tom Cruise og Jennifer Lopez . Det var mange jeg ikke fikk tatt bilde med, siden det var så syyykt mange på Madam Tussauds. 

Miniinnkjøp fra Madam Tussauds:


Også kommer det et bilde til fra Madame Tussauds: (sparte det beste til slutt, assa!)


Dronning Elizabeth/Frøken smiley!

Nå skal jeg kose meg med Hellcats og Frustrerte fruer resten av kvelden! ♥

-Tiril

at the moment

Hei ! Livet er digg akkurat nå, sitter nydusja i senga og snakker med Hedda på FaceTime mens jeg ser på bilder av Justin på google. Ah, jeg elsker han! Ikke for å glemme den rosa kofferten min som står klar for pakking på gulvet foran meg, dere må nok vente litt til før dere får vite hvor jeg skal.

Foressten, badekaret var mer en ferdigtappet i stad. I mens jeg blogga, hadde hele badekaret rekket å bli helt fullt og det var vann over hele gulvet! NOK ET BEVIS PÅ AT BLOGGING TAR LANG TID... og at jeg sto sist i køen når Gud delte ut hjerner. Wups!

Hahahahahahaha ! Digger det øverste bilde. Sånn går det når du ikke følger med... Snakkes!

How to: hjemmespa

Hei! Har nettopp kommet hjem fra overnatting hos Karoline, siden jeg skal dra i morgen(les: forteller mer om det i kveld) - syntes jeg det passet perfekt med hjemmespa. Hjemmespa for meg, betyr: boblebad, ansiktsmaske og hårkur. Jeg tenkte å vise dere mine "hemmelige" oppskrifter. Jeg lover dere, de fungerer!

Du trenger: Havsalt, honning og ølgjær (og vann)

- (Ølgjær er brunt pulver som mange bruker for å få pelsen til hunden sin mykere. Fåes kjøpt på iallefall Spar)

BOBLEBADPEELING: Du trenger ca. 300g havsalt og 1-2 ss honning. Ta begge deler opp i badekaret, og sett deg selv ned. Sitt der i 20/30 minutter, før du tar en peelingbørste og peel huden fri for døde hudceller. Dusj etterpå. Denne elsker jeg!

 

DYPRENSENDE ANSIKTSMASKE: Du trenger 2 ss ølgjær og 2 ss varmt vann. Bland begge deler til en rennende konsistens. Påfør masken på huden, og sitt med den i en halvtime, før du vasker den bort. Denne masken lukter kjempeekkelt, men jeg lover dere: Den er kjempeeffektiv!

 

HÅRKUR: Hårkuren lager jeg ikke selv, her bruker jeg Loreal sin versjon. Den skal visst bygge opp fibrene i håret, for å få et mykt hår. Fåes kjøpt hos frisøren. Den lukter kjempegodt og du får supermykt hår. Elsker den! Men hvis du veldig gjerne vil lage en selv, kan du ta noen spiseskjeer youghurt og noen moste agurkskiver - funker greit.
Men nå er boblebadet ferdigtappet, ha en fin kveld da dere! Kvelden min består av hjemmespa og pakking. Gleder meg til å dra fram den babyrosa kofferten min.

Foressten, god tur til Londonturisten Tiril og Gran Canariaturisten Kristine!♥

Skal du noe sted i høstferien?

Sunniva

Pakke, pakke og enda mer pakke!

Siden jeg kom hjem så har jeg egentlig bare pakka, bortesett fra at jeg har vært med å kjøre Pluto til mammaen og søstra hans. Hadde sikkert vært ferdeig med å pakke på tirsdag, hvis det ikke hadde vært for prøve og alle leksene. Drar klokka ca klokka 2 på dagen i morra (er i London ca klokka 9 på kvelden), så det blir kanskje et innlegg fra meg i morgen og. Men det sprøs for det kan hende at jeg forsover meg osv...


hehe, stjal dataen til vebjørn siden han ikke er hjemme...Er enda ikke ferdig med å pakke

Jeg har verdens styggeste koffert!

Stjeler kameraet til pappa når jeg skal ta bilder til bloggen + litt mer. Han skal forresten kanskje kjøpe linsa til vebjørn (den som jeg brker nå) så da blir det litt bedre bilder. Skal du noe i ferien?

-Tiril

i nuet

Hei! Har akkurat pugget ferdig til engelsk- og samfunnsprøvene vi har i morgen. Vi måtte øve på 50 sider til samfunnsfagen!! Men må stikke, ser på Pretty Little Liars på tv`en. Egentlig ser jeg det på internett, for å få med meg alle sesongene - så å hoppe inni den nyeste sesongen er litt forvirrende, men det går vel sikkert med et unntak?

Wish me good luck på prøvene!

 img8507

Ansiktsutrykket mitt sier: "I`m gonna kill you". Men egentlig så er det bare konseblikket mitt. Foressten, jeg bruker ikke hudsminke på bildet, ahhh - hater huden min... Noen som vil bytte?

Noen andre som lider like mye som meg? Som også har prøve i morgen?

Sunniva

resultatet fra photoshootenTro det eller ei, men jeg prøvde å smile på det bildet over.

Haha, jeg tulla !  Når jeg satt meg ned for å redigere bildene i går, kom jeg over en haug med rare ansiktsutrykk. Spesielt det siste, sykt ansiktsutrykk jeg hadde. Det faktiske resultatet kommer senere i kveld, tror jeg. Men må stikke, jeg og Tiril skal på Sonelagsuttak i Sigdal nå - ønsk oss lykke til!

- Sunniva

a typical week by Sunniva

Hei dere! Sunniva som blogger igjen, lenge siden sist. Unnskyld! Da er nok en skoledag overstått, deilig å være ferdig med mandag. Har praktisk prøve i mat og helse i morgen, og jeg kan ikke grue meg mere. Jeg er pr0 i å brenne mat. Jaja, jeg får vel bare tenke "positivt" - samfunnsfagprøva vi har seinere denne uken er vel verre.

Akkurat nå sitter jeg å redigerer bildene fra miniphotoshooten jeg og Tiril hadde, om alt går som det skal - tror jeg at bildene kommer ut på bloggen i morgen. Eller kanskje overimorgen.Jeg veit at det ser ut som om jeg har ti tonn sminke på meg, er det lov å skylde på blitsen?

- Sunnivaher kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011

 • kategorier

 • Blogg
 • dagens antrekk
 • hverdag
 • innkjøp
 • photoshoot
 • videoblogg

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits