Ny jakke!

Heihei, nå har jeg endelig fått kjøpt meg parkas! Fikk den i posten i går men rakk ikke å blogge da. //Nelly 

(I forrige innlegg glemte jeg å skrive at jeg hadde kjøpt nye twintipski og tre trenings t-sjorter.)

-Tiril

(sorry for et veldig kort innlegg...)

ny mobil

Hei folkens! Det er Sunnivaa. Akkurat sitter jeg med Hedda og jobber med spanskpresentasjonen vi skal fremføre neste uke, håper på en bra karakter. Uansett, kom hjem til verdens nydeligste mobil i stad. Ahhh, lykke! Så har sittet i flere timer å testet den ut og blitt kjent med min nye bestevenn: Siri, haha!'♥♥♥♥♥I LOVE IT

Hvilken mobil har du?

Bestilt iPhone 4S !

Hei folkens!  Vil bare komme med en kjapp meddelse til dere før jeg går tilbake til leksene - JEG HAR BESTILIT IPHONE 4S! Jeg må være verdens lykkeliste akkurat nå. Sto mellom vanlig iPhone 4 og S'en. Men jeg fant ut jeg bare måtte ha Siri, haha! 

Sånn, da er jeg ferdig med å briefe !

Sunniva

 

innkjøp og bilder fra i går

Hei dere! Dagen i går levde opp til forventningene, ble en kjempefin dag. Hadde en bra dag som alltid med Hedda igår, og kjempekoselig hos Karoline på kvelden. Kom noen flere jenter på alder med meg og Karoline også ! :)

Uansett, her er noen bilder fra hønefossturen - inkludert innkjøpet mitt. Foressten har jeg tatt to hull i ørene, så nå har jeg to i hvert øre! Har ønsket meg det siden fjerde klasse, og nå har jeg det endelig. (Unnskyld Benedicte og Tiril♥) Er passe fornøyd nå ! 


ØREDOBBER fra hm MOBILDEKSEL fra en random cd-butikk HALS fra vila GENSER MED BLONDER fra bikbok VANILJEFARGET GENSER fra cubus

og selvfølgelig HULL I ØRET !!

Bilder fra hønefossturen(lånt av heddamonsen.blogg.no):


Tror ikke jeg rekker å blogge i morgen, siden jeg skal jobbe fra tidlig om morgenen - og deretter drar vi direkte fra jobben min til hytta til onkel. Så sier det like godt nå: Godt nyttår!

Sunniva

Flink til å handle på tilbud

Hei hei!

I går fikk jeg endelig bestilt Gorgeus Curl Wand!

Bestilte den →HER←

Det er julegave fra broren min :))  (betalte 100,- for den selv)

Gjorde et veldig stort kupp siden jeg kjøpte den i går (eller bare ikke), og da kostet den 599, i dag kostet den 499...

 

-Tiril

 

lille julaften

Hei dere! Er sååå deilig med juleferie, ikke minst er det julaften i morgen. Gleder meg til å våkne opp til godteri og costume i julestrømpa i morgen. Siden sist har jeg vært på jentekveld hos Anna, gjort siste innspurt-juleshopping med mamma, bakt julekaker, kjørt rundt med alle julegavene, hørt på mange julesanger og gjennomført et par treningsøkter. Senere i kveld skal jeg dekke på julebordet til i morgen kveld(gleder meg utrolig mye til det, ettersom jeg har fått kjøpt utrolig masse fine ting til bordet) - og ikke minst se Grevinnen og hovmesteren. Tradisjoner!

Uansett, på jentekvelden hos Anna på tirsdag - fikk vi veldig lyst til å prøve ut spiritisme. Så vi skreiv masse bokstaver og tall på et ark, tente lys og satte oss i en ring. Og dere, vi fikk kontakt med en ånd/gjenferd! Vi hadde lest en del om at man kunne komme i kontakt med spedbarn, og det var det vi gjorde. Ettersom spedbarn ikke kan stave, gikk det mest i JA og NEI spørsmål. Vi gjorde det to ganger, men den andre seksjonen ble veldig kort - ettersom vi kom i kontakt med en "dårlig" ånd som sa at han ville gjøre oss vondt. Iallefall, fikk svar på alt jeg har lurt på! Fikk kjøpt noen ting til meg selv også på juleshoppingen til meg og mamma.


strykemerke fra en interiørbutikk i Vikersund. Skal stryke den på en pute! 99,-

Carries dagbok fra Notabene. ENDELIG HAR JEG DEN !! 300,-

"Kasse" fra Princess. 99,-

jakke fra Vero Moda. Satt ned fra 800,- til 400,- !

Også fikk jeg et kjempesøtt kort fra Tiril med julegaven min. Hun hadde skrivd på baksiden også! Hvordan kan man IKKE være glad i deg?♥

GOD JUL ALLESAMMEN!

Sunniva

Innkjøp fra uka

Hei hei! i dag har vi spilt håndballkamp mot sigdal, og vi tapte dessverre...Var ikke akkurat den beste helga for oss, men vi skal få slått dem en gang! Og Norge vant VM, jippiii ♥

I løpet av uka har jeg fått kjøpt french-manicure sett, en liten ramme og høytlivsbukse.


//Vita

//Nille

//Pieces (armene mine ble veldig fine på bildet..)

 

I morgen blir det en ganske grei skoledag og på tirsdag blir det en enda bedre og kortere skoledag. Etter det er det juleferie + at det blir en etterlengtet jentekveld hos Anna, gleder meg ♥

 

-Tiril

innkjøp fra Bukserud Storsenter

Hei dere! Jeg kom nettopp hjem fra håndballkampen vi hadde i dag, vi spilte mot Vestfossen - og vi tapte. Jaja, og i morgen er det kamp mot Nedre Sigdal, krysser fingrene for at vi vinner den ! Etter det tok jeg, Tiril og mamma turen innom Bukserud Storsenter. Og jeg fikk kjøpt noen julegaver, inkludert et par ting til meg selv.
rosa genser fra bikibok, 249,-                        sorry Kristine ! ♥brun høytlivsbukse fra pieces, 279,-                                 Sorry Tiril ! ♥

Fornøyd med innkjøpet mitt i dag, og til tross for kampen - har det vært en fin lørdag. Og folkens, nå er det bare en uke til julaften!

Sunniva

noen av innkjøpene fra IKEA

Hei dere! Lenge siden sist, det er Sunniva som dere sikkert har forstått... I går måtte jeg droppe treningen siden jeg forsatt sliter med beinet, men jeg tror ganske sikkert at det blir kamp i morgen! Og siden det ikke ble noen trening, benyttet vi sjansen til å dra til IKEA(før julestriden) og få gjort ferdig rommet mitt. Så nå er det ferdig, i hverfall NESTEN ferdig. Ahh, føles deilig. Men selvfølgelig mangler det litt, som for eks. bilder, sofaputer, wallstickers osv.

Uansett, som en liten unnskyldning på bloggestreiken min - legger jeg ut innkjøpet mitt fra IKEA. Egentlig hadde jeg tenkt til å vente med å vise det, til jeg hadde fått lagd en "rommet mitt"-videoblogg. Men da får dere en "sneekpeak". Håper jeg er tilgitt?

 


sølvkuler til juletreet mittuekte pelspute- og dynetrekk x2rosa kopp til sminkekostene, litt mørkere rosa i virkelighetensofatrekk til sofaenlysestaker i uekte sølv, selvfølgeligsofabordbilderammerstol som passer perfekt til sminkebordet, kostet bare 130,- (utstillingsmodellen)! Kupp!verdens søteste søppelbøtteuekte roser

 vase

Ble veldig dårlig lys på bildene, men jeg fant ikke ut før nå at jeg hadde på feil instilling på speilrefleksen! Favoritten min tror jeg var søppelbøtten, så en prikk lik en på pandoraseske.no - bare at denne var billigere. Flaks!

Hva syntes du om tingene?

innkjøp: ny møbler til rommet

Hei dere!  Sunniva som blogger. Det her blir på en måte et innkjøpsinnlegg hvor jeg viser noe av de nye tingene på rommet mitt.  I nuet sitter jeg godt plassert i den ny sofaen min, er forelsket i den! ♥♥ Og ved siden av meg står det nye klesstativet mitt fra Ikea som jeg har ønsket meg i utallige måneder, foran meg står et drøm av et sminkebord og over meg henger den fineste og mest perfekte taklampen dere kan tenkte dere!

Har nemlig oppusset rommet i de siste ukene, lykkeee. Skal lage en videoblogg hvor jeg filmer rommet mitt og skriver hvor alt er fra når jeg er ferdig. Har ikke fått kjøpt trekk til sofaen, speil og bord enda - så blir en tur till til Ikea om ikke lenge. Eller jo, jeg har jo egentlig kjøpt sofabord - men tror du ikke at da jeg skulle sette opp bordet i går(HANDYMAN, jeg vet...) at det var en diger "bulk" i bordplata? Nedtur.

 

The love of my life, sofaeeen !


Et "detaljspeil" til sminkebordet


Også klesstativet som for første gang ikke var utsolt, wuhu!Sminkebordet!

knagger fra interiørbutikken på Norefjellporten, 153,- per stk. Var litt stive i prisen, men jeg måtte bare ha tre av de !

alt fra IKEA ++ sminkebord, taklampe osv.

- Sunniva

Miinii innkjøp

På slutten av skoledage i dag, dro jeg til Drammen fordi jeg skulle ta rønken av hoftekammen. Etter det dro vi på magasinet, spiste på Peppes og besøkte søskenbarnet til mamma. Når vi var på Magasinet sponset mamma meg med 150,-


og da kjøpte jeg meg: Justin Bieber-Under the Misteltoe ♥ _ Platekompaniet
Elsker cden etter bare å ha hørt igjennom den 1 gang ♥ Får skikkelig julestemining. De fleste av sangene er en ny og masse bedre vri på kjente sanger.

-Tiril 

minimini-innkjøp


40,-    fra  Karjolen

Hei! Har akkurat kommet hjem fra familiebursdag i Mjøndalen, derfor så sein blogging. Superkoselig kveld med mine herlige familie. Nesten alle søskenbarna mine har bursdag samme måned, så gratulerer!

Før bursdagen dro vi kjapt innom storsenteret for å se etter en tv eller noe sånt, så imens mamma og pappa gjorde det - gikk jeg kjapt innom Karjolen. Skal oppusse rommet mitt, så jeg trenger inspirasjon! Endte opp med en søøøøt ugleknagg, tenkte å bruke den til noen av smykkene mine. I`m in love ♥

Sunniva

Hva syntes du om knaggen?

på vei til meg

Har funnet den perfekte motivasjon på mandager... Nettshopping! Trykte meg tilfeldig inn på e.l.f i stad, og et kvarter seinere hadde jeg allerede prestert i å bestille fire produkter fra nettsiden. Har kjøpt en leppestift og en primer fra e.l.f før, primeren var utrolig dårlig. Mens leppestiften elsket jeg bortsett fra at fargen ikke var helt som jeg trodde, så nå har jeg bestilt den i en lysere rosa farge.

 - All over cover stick, i fargen Honey(Light)

- Mineral lipstick, i fargen Natural Nymph

- Concealer børste

- Eyebrow Stencil

 

Har du kjøpt noe fra eyeslipsface.no før? :-)

Innkjøp fra London


Mobildeksel// Vanlig sjappe i Oxford-street

Someday//Parfymebutikk

London genser// Typisk sjappe i London, New York genser//Primark, Justin Bieber genser// Typisk sjappe i London 

Kåpe//Primark (bursdagsgave fra mormor)

Bukse//Primark, USA shorts//Topshop, Veske//Topshop (bursdagsgave fra mamma og pappa) Magetopp//Primark

Shorts (UNSKYLD FOR AT JEG HERMET ETTER DEG, SUNNIVA! ♥) og Tights(Bursdagsgave fra mormor)//Nike

Tunikaene//Primark

Jeg har ikke tatt med alt, men mesteparten av det jeg har kjøpt.

Hva syntes du om innkjøpet?

-Tiril

nye treningsklær

Hei! Når Tiril ble hentet i stad, dro jeg på meg de nye treningsklærene mine og sprang meg en tur. Har ikke fått tid til det de siste ukene. Straks jeg gikk ut døra, åpnet himmelen seg, og på et punkt trodde jeg at jeg skulle regne bort. Hehe, ikke så ille da. Helt siden jeg kjøpte meg den ny t-skjorta og treningstightsen på fredag, har plaggene ligget på stolen min og skrikt på meg etter å bli brukt - så jeg ga etter tilslutt. Men til tross for regnet, var det deilig å komme meg litt ut.

svett og deilig.no , tulla. Ikke glem at det regna, da dere! Jeg svetter ikke så mye...


orket ikke ta flere bilder... 

Nå skal jeg hoppe i dusjen, før jeg tilbringer resten av kvelden i sofaen med Pretty Little Liars og kakao!

Ha en fin kveld !

Sunniva

 

innkjøp fra helgeturen

Hei ! Beklager for ingen livstegn på bloggen de siste dagen, men denne uken har jeg nesten ikke vært på dataen. Har vært opptatt alle dagene med trening, venner, konfirmasjonsmøte og ikke minst de elskede LEKSENE. ♥♥

Men jeg er tilbake! Så foressten på Hodejegerne med Tiril og Amy i går, også møtte vi på Hedda etterhvert. Egentlig syntes jeg filmen var utrolig bra! Og i dag var vi i Vikersund for å hente mormor fra bussen, så jeg fikk kjøpt meg en  treningsthigts fra Frank Shorter og en t-skjorte fra Nike. Totalprisen endte på 700 kr, men det var verdt det! Uansett, så tenkte jeg å vise dere innkjøpet mitt fra Dyrskun. Ganske fornøyd med det innkjøpet også, fikk kjøpt meg alt fra pysj til hudprodukter. Hudproduktene viser jeg ikke nå, de kommer i et seinere innlegg.pysj fra Fransa


bluse fra Floyd. Original pris; 499,- Tilbuds pris; 99,- !!!


hals fra B.Young
ullundertøy og utebukse


tnaw, Alvin er utrolig søt når han biter på den. Sterke Alvin, hehe....

og til slutt: rosa halsbånd med fakediamanter på ! Har hatt lyst på det helt siden vi fikk han i fjord, og etter masse overbevising og argumenter til mamma og pappa - fikk jeg lov. De var litt skeptiske til det, spesielt pappa - men det er bare en farge........ 

 

Nå skal jeg ut å jogge, ha en fin kveld videre!

 

new shoes

  Hei! Tenkte å blogge i dag jeg, selv om jeg egentlig har "fri fra blogg"-dag. Men siden jeg har vært hjemme i hele dag, kan jeg blogge for Tiril. Har vært sjuk i dag, altså ingen skole på meg. Våknet til nesten ingen stemme. Ellers har jeg redigert en videoblogg til dere, som jeg vurderer å legge ut. Skal jeg det?

Også en gladnyhet til dere, iallefall for meg. Som dere sikkert skjønte på bildene og overskrften, fikk jeg sko idag. Nærmere bestemt de jeg fortalte noen innlegg tilbake - at jeg hadde bestilt.Og enda nærmere bestemt, hvite Converse Slim Fit. Kostet 699,-  og er fra ellos.no.

 

Hva er din mening, skal jeg legge ut videobloggen? Kommenter på dette innlegget, hvis jeg skal gjøre det!

SUNNIVA

 


dagens innkjøp for skolestart

Hei dere! Sunniva som blogger igjen, som sagt var jeg jo på en minishoppingrunde i stad for å kjøpe diverse skolesaker siden skolen har startet. Fikk kjøpt meg det jeg trengte, går for det meste i rosa hos meg. Har rosa sekk og meldemappe fra før av. Så nå er det vel egentlig bare pennalet mitt som ikke er rosa. Here we go:

hele innkjøpet


skikkelig fancy viskelær, 59,-


matboks, 69,-


tusjer, 29,-


paul frank-bokbind, 59,-        | |        rosa bokbind, 5,-


pennal(bersj i virkeligheten), 89,-


Hehe, måtte bare kjøpe den - var så søt. Tannbørsteholder, 30,-
Også fikk jeg en gave fra mormor fra Vero Moda, tusen takk!

 

Hva syntes du om innkjøpet?

- Sunniva 

 

Innkjøp!


Strikker og spenner fra Glitter. Resten er i fra Vita

Ring fra Glitter

Tubebh fra Bikbok (Fy FAEN, jeg ser ikke ut!!!!)


ENDELIG har jeg fått kjøpt meg Converse slim fit ! Har ønska meg det i over et år nå! De er i fra DnA (Hermet etter Hedda)

Jakke fra Bergans (Hater smilet mitt -.-` )

 

Har vært på Gullskogensenteret i dag, og nå er jeg erklert BLAKK (+50 kr...)

 

-Tiril

new in

Hei! Har nettopp kommet hjem etter å bada med Karoline og Tiril, og etterpå skal vi sove ute i lavvoen til Karoline. Blir gøy! Foressten så er det Sunniva som blogger. Kom hjem fra noen supre dager hos bestefar i Mjøndalen. Jeg og søster`n sykla til storsenteret flere ganger om dagen. Og siden det var sykt masse på salg, måtte jeg bare kjøpe det følte jeg. Eller egentlig så kjøpte jeg ikke så mye på salg egentlig, menmen. Shopping ble det uansett, salg eller ikke salg!


Lysholdere, håndkrem, skilt og bokstav - alt fra Karjolen

meldemappe og søt liten matboks - nille

Og siden jeg endte opp med å sikkert sitte å spille the sims 3 på mobilen i flere døgn sammenlagt, tenkte jeg at jeg likegodt kunne kjøpe det til dataen. Trodde aldri jeg skulle kjøpe meg dataspill, jaja. Syntes faktisk det er utrolig gøy, enda bedre på data. Eller egentlig så kjøpte jeg det ikke med egne penger, fikk det av snille bestefar. Også kjøpte jeg meg en sånn "zumba-ish" dansetreningvideogreie...?

The Sims 3 fraSpaceworld     |     Treningsdvd fra NotabeneHvit bluse fra Vero Moda/Only   |    Blå bluse fra Cubus   | Vest fra Only

Smykke fra Cubus. Har sett på det kjedet på treasures.no, også fant jeg det på Cubus så måtte bare kjøpe det. In love!
Supersøt kjole fra Bikbok. Finere på.

Noen meninger om innkjøpet mitt, anyone?

- Sunniva    

 

ny mobil !

Hei! Har nettopp kommet hjem fra filmkveld hos bestemor, superkoselig! Vil bare stikke innom å fortelle dere at jeg, Sunniva, stikker til Sørlandet til Kristine i morgen. Åh, gleder meg sykt!! Kommer hjem på mandag, og glemte jeg å nevne at det er meldt sol under hele oppholdet?

Uansett, som dere sikkert har skjønt har jeg fått ny mobil. Siden htc`en jeg kjøpte tidligere i år har blitt knust i skjermen, kjøpte pappa en ny til meg. Tusen takk! Det ble en Nokia N8, og må innrømme at jeg ikke hadde særlig store forventninger til denne Nokiaen i starten, siden jeg har hatt en skuffende modell fra merket før. Men da jeg leste at denne er blitt kåret til "en sterkt utfordrer for iPhone", bare for å skryte litt, ble forventningene fort litt høyere. Også så den jo ganske fin ut også. Når jeg åpnet postpakka tenkte jeg bare "wow! Enda finere i virkeligeten!" Den er knallrosa, noe som passer meg perfekt ettersom rosa er favorittfargen min. Blir min andre rosa telefon dette...Anyways, har fått lasta ned The Sims 3, og har derfor sittet klistret foran mobilskjermen i 2 timer i idag. Avhengig av et spill? Kostet forresten 5000,- på telenor, for de som lurte.


*KREMT*


Gratis nett-tv? JA TAKK!

Mitt egentlige "jeg" ! Attraktiv?

Tiril blogger fram til mandag, så da skrives vi på mandag eller noe sånt! Fram til da, ha en super sommer, også krysser vi bein og armer for litt sol, dere! Nå skal jeg pakke ferdig også spille The Sims 3, før jeg tar natta. Tidlig opp i morgen...

Innkjøp

Nå er jeg og Pernille i Gubarndsdalen! Her er det veldig koslig og fint, men det var en ganske så lang biltur.

Vi stoppet på kjøpesenter Gjøvik og der fikk jeg jo selvfølgelig svidd av litt penger...


Genser fra CubusØredobber fra GlitterKjole fra BikBok

+ en ring fra GinaTricot som jeg ikke finner

 

-Tiril

 

Btw. Greys Anatomy i kveld, gleder meg ♥

innkjøp fra Oslo

Hei! Vil først bare meddele at jeg er utrooooolig misunnelig på HEDDA, som har fått iPhone4! Pluss at hu skal til Venezia om en uke... Jaja, god tur! ♥

Uansett, stikker på hytta til onkel i dag. Jeg og mamma blir nok på hytta med de til torsdag, så blir Tiril som blogger de neste dagene. Også når jeg kommer hjem er det bare en natt hjemme før jeg stikker til Sverige med Tiril. Gleder meg! Tenkte foressten å vise dere innkjøpet fra Oslo, var flink å begrensa meg i går. Men det ble en del basics i tillegg til det jeg skal vise dere nå. Både av singletter og tightser. Men det droppa jeg å ta bilder av..


favoritten min; smykke fra BIKBOK

 
topp fra BIKBOK(elsker ryggen og glidelåsen)


kort sommerkjole fra MONKI

høytlivsshorts fra ONLY / PIECES. Lik som Tiril sin, bare at hun har bukse. Så litt herming...

Ha en fin, regnfull sommerdag da, dere!her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011

 • kategorier

 • Blogg
 • dagens antrekk
 • hverdag
 • innkjøp
 • photoshoot
 • videoblogg

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits