Ny jakke!

Heihei, nå har jeg endelig fått kjøpt meg parkas! Fikk den i posten i går men rakk ikke å blogge da. //Nelly 

(I forrige innlegg glemte jeg å skrive at jeg hadde kjøpt nye twintipski og tre trenings t-sjorter.)

-Tiril

(sorry for et veldig kort innlegg...)

Innkjøp

Heluu! Nå har jeg kommet hjem fra fjellet sammen med Hanne!

Før Hanne overnattet hos meg i går så var jeg på Buskerud storsenter, og da ble jeg ferdig med å kjøpe tilbehør til ballet + at det ble litt mer.


//BikBok

//BikBok

Nattshorts//BikBok T-sjorte//Cubus

// Vivikes

//Cubus

+ tilbehøret til ballet

Nå drikker jeg smoothie og tenker på at det er dessverre er skole igjen i morgen, men jeg har jo hatt en super helg! ♥

-Tiril

Hanne is in tha house

"Vi spiller wii og drikker vann (cola) spiser kvikklunsjsjokolade med biter av kvikklunsj og havsalt."
Sitat Hanne

Nå sitter vi å hører på skrillex, eller som Hanne ville sagt "Lexi" liksåååm..

I morgen skal vi kjøre på ski! Og nå skal vi se Hangover part 2. Ha en super lørdagskveld videre!

-Tiril

ny mobil

Hei folkens! Det er Sunnivaa. Akkurat sitter jeg med Hedda og jobber med spanskpresentasjonen vi skal fremføre neste uke, håper på en bra karakter. Uansett, kom hjem til verdens nydeligste mobil i stad. Ahhh, lykke! Så har sittet i flere timer å testet den ut og blitt kjent med min nye bestevenn: Siri, haha!'♥♥♥♥♥I LOVE IT

Hvilken mobil har du?

Dagens antrekk 12.01.12
Bluse//Bikbok, Bukse//Pieces, Singlet//River Island, Øredobber// Husker ikke

Jeg har blitt frisk, Jippi (i alle fall sånn halvveis)! Ellers venter jeg på Gossip girl og etter det blir det Criminal Minds ♥ 

Ha en finfin torsdagskveld!

Tiril

tirsdagen min

Se bilder og tekst på heddamonsen eller sunnivahr. God kveld, også god bedring til Tiril daa!

Today I don`t feel like not doing anything..

Heloo!

Jeg har blitt forkjølet! Jippi (eller bare ikke...) Har tilbrunget hele dagen i sofaen. Begynte å bli syk på lørdag ettermiddag, på jobben. Plutselig så mistet jeg stemmen, det var syykt flaut. En jeg jobbet med spurte meg om noe, og når jeg skulle svare så endte det opp med at jeg måtte hviske... Neste dag var jeg enda verre og jeg hadde gammel-trøtt-dame-mann-stemme hele dagen, og jeg jobbet jo den dagen også! Så må jeg jo skryte litt da. Tone Damli åberge og Axel Hennie var på Norefjellhytta å spiste. Plutselig var det noen som prikket meg på ryggen også snudde jeg meg og der sto plutselig Tone Damli Ålberge! + at jeg ga regningen til dem senere. Veldig kult altså : P Turte ikke si så masse på grunn av stemmen min... (+at han forrige landslagstreneren i alpint, spetalen, og søsteren til Celina midelfart var der i løpet av hegen. Jeg la bare merke til at Tone og Axel var der da..) tihi ♥


Tok bare å lastet opp et bilde fra jul, ville ikke risikere at dataen og kameraet hadde blitt ødelagt.. For nå er utsenet mitt er "IKKJE BRA", masse verre enn til vanlig!

Blir borte fra skolen i morgen også, kommer snart til å hoste opp et hjerte eller noe sånnt snart.. I løpet av dagen har jeg blitt ferdig med resten av Ghost Wihsperer sesongen (som jeg låner av Anna!), sex and the city sesongene og jeg er halvveis i frustrerte fruer seong 6! Jeg håper jeg blir frisk til onsdag, for da har jeg sikkert ingen ting å se på, pluss at jeg tror vi skal se Never Say Never i musikktimen (kommer ikke til å bli så gøy siden noen i klasse kommer til å skrike ÆSJ hele tiden osv -.-).

Det var dagens norsktime for meg, legg merke til hvor mye uinnteressant jeg har skrevet. stolt ^^ (btw. gidder ikke se over, så der er sikkert MASSE skrivefeil osv..)

Tiril 

Bestilt iPhone 4S !

Hei folkens!  Vil bare komme med en kjapp meddelse til dere før jeg går tilbake til leksene - JEG HAR BESTILIT IPHONE 4S! Jeg må være verdens lykkeliste akkurat nå. Sto mellom vanlig iPhone 4 og S'en. Men jeg fant ut jeg bare måtte ha Siri, haha! 

Sånn, da er jeg ferdig med å briefe !

Sunniva

 

min helg

Hei dere! Har ikke hatt noen muligheter til å blogge hele helgen... Startet med at jeg sto på ski med Karoline og Hedda i går. Deretter dro jeg til Anna, hvor også Kristine var. Etterfulgt av at jeg og Kristine leide filmer, og hadde et skikkelig filmmaraton. Før vi sovnet foran tv'en. Ble litt seint på oss to, ja... Og i dag var det tidlig opp, siden Kristine skulle spille håndballkamp. Så jeg har brukt resten av dagen til solarium og rydding ! Må jo jobbe med brunfargen til ballet :-)


Nytt skilt fra soria mora, kostet bare 119,- !
Nå tenker jeg at jeg bruker resten av dagen til lekser og å begynne på Carries Dagbok. Kanskje på tide, hehe...

Ha en fin søndag! :)

 SUNNIVA

Helg

Heihei! Nå er det endelig helg <3 skal jobbe på lørdag og søndag, men når jeg ikke skal jobbe blir det max chilling!

Pappa har fått iPad fra jobben, så jeg stjeler den noen ganger (er litt misunnelig...)

Jeg er syyykt uheldig når det gjelder ballet, siden skoene jeg skulle kjøpe er utsolgt og kjolen jeg skulle kjøpe går det kanskje ikke ann å kjøpe side den er i fra London og den kan kanskje ikke bli sendt til Norge. jippi.

-Tiril

fra blondine til brunette

Hei folkens! Det er Sunniva som blogger, ville bare stikke innom og si god helg og fortelle dere at jeg har farget håret. Var jo egentlig ikke meningen at jeg skulle bli brunette, skulle egentlig bare farge tilbake håret mitt til den naturlige hårfargen min - som er kommunegrå. Men så ble det litt mørkere enn planlagt. Tror jeg har begynt å venne meg til det, så jeg regner med at jeg beholder det. Hva syntes dere?Ha en fin helg!

Eyeshadow

Hei!

For ca 1 år siden kjøpte mamma et sett fra gosh (øyenskygge, maskara, eyeliner og lipgloss) og favoritten mine der var maskaraen (som er tom) og øyenskyggen. Øyenskyggen er veldig bra og holder lenge, den er delt opp i 4 forskjellige farger. bruker som regel alle sammen samtidig. Slik er fargene på:Ble feil med nummerene. På det nederste bildet skal 2 og 3 bytte plass..

Øyenskyggen anbefales!

-Finner ikke vinterballkjole, vet dere om noen nettsider?

Tiril


dagens outfit 02/01/12

Hei dere ! Sunniva som blogger. Har nettopp kommet hjem fra en gåtur med mamma og nå venter leksene. Tenkte at jeg kunne vise dere dagens antrekk før jeg går løs på historieboka. Og kjedet er lånt av søstra mi, Aurora - det var betingelsen på at jeg kunne låne det: at jeg skreiv det på bloggen. Haha! :-)
bukse pieces genser cubus sko din sko smykke cubus

Hva syntes du om antrekket? haha, standar...

 

Godt nyttår!

Nå er det 2012!

I går så var jeg på jobb igjen, (har jobbet 4 dager på rad nå..) og Sunniva var også på jobb! :)) Jeg dro heldigvis klokken halv 7, trodde ikke jeg kom til å bli ferdig!(Sunniva oppmuntret meg veldig med å si at jeg sikkert kom til å jobbe til klokka 11 og sånnt..) Men når jeg endelig ble ferdig, så var Anna hos meeg ♥ (tradisjon, har annet hvert år hos hveradre) Og det var som alltid koselig! Tiden gikk veldig fort og plutselig var klokken 12! Og da var det ut å se på fyrverkeriet, også var 2011 over.

I går fikk jeg endelig krøllstaven miiin, så jeg måtte prøve den! startet med å krølle håret ca kl halv 1 og ble ferdig litt over 1. Anbefaler den virkelig!!!
Gadd ikke å ta det så veldig nøye, men jeg fant i alle fall ut at den funket VELDIG bra! (og at det er enkelt å brenne seg på den...)

-GODT NYTTÅR, ALLE SAMMEN ♥

Tirilher kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • Januar 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011

 • kategorier

 • Blogg
 • dagens antrekk
 • hverdag
 • innkjøp
 • photoshoot
 • videoblogg

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits