vinn tur for to til New York !

Hei ! Nå har jeg nettopp meldt meg på en konkurranse sminkemerket Isadora holder, hvor man kan vinne en tur for to til New York med 10 000 i shoppingpenger. Hvor supert hadde vel det vært å vinne den konkurransen?! Har utrolig lyst til å reise til New York en gang. For å være med i denne konkuranssen trenger du bare å skrive et innlegg på bloggen hvor du skriver den største opplevelsen du har hatt. Så her er min:

- Tidligere i år var jeg en uke i Tyrkia med foreldrene mine, søsteren min, tante, onkel, søskenbarn og bestefar. Man skulle kanskje tro det ble mye mas med så mange på tur, men tro det eller ei, det er nok den største opplevelsen jeg har hatt. Var utrolig gøy å dra flere! Vi lå og dro oss ved bassenget hele dagen, og spiste frukt, is og pommes frites som følgte med på grunn av All Inclusive. Hotellet lå rett ved havet, og hadde en ganske lang handlegate omtrent 10 meter fra bassenget. Det aller beste med turen var de koselige kveldene hele familien satt ved et bord og spiste mat og pratet. Ikke for å glemme vannsporten vi kostet på oss hver dag; vannscooter, tube og en sånn tube som fløy i lufta hele tiden. Føler jeg savner Tyrkia mere og mere, jo flere ord jeg skriver om det. Har vært i Spania med bestemor og bestefar før, som foressten også var en helt utrolig bra tur, men de to turene er vel de eneste gangene jeg har reist til Syden. Har aldri vært lengre enn til Tyrkia, og hadde derfor vært utrolig bra å se for eks. New York.


måtte bli et bilde fra Spaniaturen, siden jeg ikke har Tyrkiabildene på denne dataen.

Ja, det var da min største opplevelse! Nå skal jeg krype under dyna og se et par episoder av 90210. Har fått låne sesong 2 av Kristine også, så nå er jeg klar for noen skikkelige maratoner !


Klikk her for å se hvordan du kan vinne drømmeturen!

Tidlig bursdagsgave

Heeei!

Jeg lever faktisk! 

I dag fikk jeg en veldig tidlig bursdagsgave av tante og onkel. Hadde ikke noe i mot det, og de drar til USA om en uke og de skal være der i flere måneder! (missunner dem)Rosa Converse ♥ er litt annerledes, så de ser litt rare ut men samma det!

Lommebok fra Prada! Neida, det er ikke ekte...

Og nesten helt like converse slim fit som jeg har fra før av.....Skulle egentlig ha i lilla men de hadde det ikke...

+ uggs og en veske

-TUSEN TAKK ♥

Det er ikke kjøpt i Norge, er kjøpt i Kina eller Singapore... Er ikke helt sikker, men det var i alle fall billigere der!

 

-Tiril

dagens antrekk

Hei, det er Sunniva. Jeg veit ikke om det er min bloggedag i dag igjen, siden jeg har blogget de siste tre dagene, men hvem bryr seg. Har litt dårlig tid, ettersom jeg skal på konfirmasjonsmøte straks. Tenkte jeg bare skulle slenge inn dagens antrekk. Skal foressten bytte speilrefleks med Hedda etterpå i et døgn, siden vi begge vil ha hverandres kameraer. Haha, så da rekker jeg kanskje å filme en videoblogg til dere. Det er iallefall det som er planen!
genser og bukse// bikbok sko//converse

 

- love Sunniva ♥

trenger din mening

Hei dere ! Har lagd en header til bloggen nå, men jeg er litt usikker på om jeg skal sette den som header? Jeg må jo selvfølgelig høre med Tiril først. Men jeg trenger deres mening også, er den ok å bruke? Har ikke helt bestemt meg for om jeg syntes den er fin eller stygg, egentlig. HVA SYNTES DU? SKAL JEG BRUKE DEN?


 

- SUNNIVA

new shoes

  Hei! Tenkte å blogge i dag jeg, selv om jeg egentlig har "fri fra blogg"-dag. Men siden jeg har vært hjemme i hele dag, kan jeg blogge for Tiril. Har vært sjuk i dag, altså ingen skole på meg. Våknet til nesten ingen stemme. Ellers har jeg redigert en videoblogg til dere, som jeg vurderer å legge ut. Skal jeg det?

Også en gladnyhet til dere, iallefall for meg. Som dere sikkert skjønte på bildene og overskrften, fikk jeg sko idag. Nærmere bestemt de jeg fortalte noen innlegg tilbake - at jeg hadde bestilt.Og enda nærmere bestemt, hvite Converse Slim Fit. Kostet 699,-  og er fra ellos.no.

 

Hva er din mening, skal jeg legge ut videobloggen? Kommenter på dette innlegget, hvis jeg skal gjøre det!

SUNNIVA

 


OutfitStyygt smil!


Klær//Bikbok Øredobber//hm 

 

Har akkurat kommet hjem fra "bursdag" hos onkelen min. Nå sitter jeg å spiser meg mett på halspastiller og ser på Mean girls (  fritids -.-` )

 

-Tiril

videoblogg: svar på spmrunde med Hedda

Hei ! Nå har Hedda redigert ferdig videoen, og jeg veit at jeg ser... ssjuk ut. Men jeg var og er forkjøla, så da blir jeg alltid rød på nesa og får nesbor store som to runde veggklokker. Har blitt mye verre, og stemmen min er nesten borte. Så det blir vel repriser av Frustrete Fruer og Privat Prakis resten av dagen.

Og jeg veit, jeg har tidenes verste latter. Men dere skulle sett ansiktsutrykket til Hedda på den videoen når vi trykte på pause, da døde jeg litt.

- Hva syntes du om videoen?

 

a way to spend a nice saturday

Hei allesammen ! Har nettopp kommet hjem fra Heddabeste. Vi filma den spørsmålsrunden vi nevnte tidligere i sommer også hadde vi photoshoot. Ellers har vi feita oss opp på Smash-potetgull og Cola, men jeg vil tro at vi forbrente de igjen imens vi redigerte videoen for dere. Haha, det endte med at vi satt og grein av latter. Og om jeg ikke tar helt feil, tror jeg Hedda filmet litt av det. Så da får dere hørt "verden teiteste latter ala Sunniva"..fine iPhonen til Hedda

det er inn å brette opp armene på cardiganen, for dere som lurte....


pretty ! 

Har foressten blitt forkjøla, så jeg måtte gi opp red bullen min i stad - siden jeg har mistet alt som heter smaksløker. Ellers har jeg ingen planer for resten av kvelden ! Photoshootbildene kommer kanskje iløpet av de nærmeste dagene, kommer ann på dere. Skal jeg legge de ut? Ellers kommer det vel den spørsmålsrunden etterhvert også.

hva har du gjort i dag?

- Sunniva

2 cool 4 scool

Hei ! Da er den første hele skoleuka overstått, tror seriøst det har vært den lengste uka noen gang. Føltes som en måned siden forrige helg. Jaja, i går var jeg i Noresund med Karoline. Vi hadde planer om å bade, men så begynte det å regne. Så vi kjappet oss ned til båtene våre og søkte ly. Ellers har jeg noen planer for dagen, men kan fortelle dere det i kveld. Kom foressten på at jeg for ca en uke siden hadde en minishoot med meg selv og søstra mi som fotograf. Så tenkte å vise dere de,da.


jeg sa at det var en MINIshoot... Hva syntes du om bildene?

-Sunniva

Sommer

Det er veldig fælt å tenke på at sommeren snart er over. (som dere sikkert har kjønt, så er jeg ikke så veldig glad i vinter) Og at sommerferien er over. Har mange supre minner fra sommerferien ♥ Nå er det bare å se fram til kaldere og kaldere dager, pluss mange skoledager... 

Så derfor tenke jeg at jeg skulle skrive opp 5 ting, som er supert å gjøre på en solfyllt sommerdag i sommerferien:

♥ Du kan dra på stranda å sole deg, og bade med venner. 

♥ Du kan daffe hjemme i sola og høre på musikk. 

♥ Du kan møte venner.

♥ Du kan dra til steder som sommerland i Bø og Tusenfryd.

♥ Du kan sitte lenge ute uten å bli kald...

osv...

Det er MASSE mer man kan gjøre men jeg gidder ikke ramse opp flere. 

  Det er umulig og ikke elske sommer ♥

 

-Tiril

yesterday

 

Hei ! Forteller om gårsdagen jeg, for etter skolen hver tirsdag og torsdag er jeg og Tiril med hverandre hjem. Det er sånn fast rutine vi har hatt i snart et år, også etterpå drar vi håndballtrening. Og i går var Tiril med meg hjem, siden håndballtreninga ikke starter før sju, syntes vi det passet bra å dra til Noresund med båten og bade. Også måtte vi kjøpe godteristangene som vi begge har blitt så avhengige av da. Var jo fint og sånt det, helt fram til vi plutselig fikk sykt dårlig tid. Typisk meg, jeg er så vimsete. Og vi presterte å komme noen minutter for seint til sesongens første håndballtrening med ny trener, jaja. Tror laget kommer til å gjøre det bra denne sesongen !Men må stikke, tror jeg ditcher friidretten i dag - er supersliten etter bare EN skoleuke. Og mere skal det bli... Jaja, skal sitte benka foran tvskjermen resten av kvelden. Hadet!

foressten, nå er disse herlighetene på vei hjem til meg i posten. Ahh, lykke! Hvite Converse Slim Fit :)

 

- Sunniva, HVA SYNTES DU OM BILDENE?

Ny genser!

Heeeei ♥

I går kom "verdens" fineste genser hjem til meg! 
Justin Bieber ♥

Er veldig fornøyd med genseren, og den passet perfekt! Hadde litt problemer med bestillingen, men det gikk til slutt. Og det tok ikke lang tid før den kom! 

 

Huff, fælt å tenke på at i morgen er det fem dager med skole... Ikke akurat noe å se fram til. 

-Tiril

dagens innkjøp for skolestart

Hei dere! Sunniva som blogger igjen, som sagt var jeg jo på en minishoppingrunde i stad for å kjøpe diverse skolesaker siden skolen har startet. Fikk kjøpt meg det jeg trengte, går for det meste i rosa hos meg. Har rosa sekk og meldemappe fra før av. Så nå er det vel egentlig bare pennalet mitt som ikke er rosa. Here we go:

hele innkjøpet


skikkelig fancy viskelær, 59,-


matboks, 69,-


tusjer, 29,-


paul frank-bokbind, 59,-        | |        rosa bokbind, 5,-


pennal(bersj i virkeligheten), 89,-


Hehe, måtte bare kjøpe den - var så søt. Tannbørsteholder, 30,-
Også fikk jeg en gave fra mormor fra Vero Moda, tusen takk!

 

Hva syntes du om innkjøpet?

- Sunniva 

 

sommerens største høydepunker

Hei! Endelig helg, overlevd to skoledager. Og det er stolt at jeg kan stå er i levende live forsatt. Hehe, neida. ELler joda? Har vært  i byen å handla litt skolesaker. Sånn som bokbind, matboks, pennal og et skikkelig fancy viskelær. Kan sikkert vise det seinere i kveld. I morgen skal jeg i bursdag til en venninne fra Drammen jeg kjenner gjennom familien, gleder meg. Tror jeg skal bruke den nye rosa kjolen min! Været i sommerferien har vært rett og slett for jævlig. Men heldig for meg så har jeg vært en del borte i sommerferien i år, og har klart om rømme fra både skyer og regndrypp på vinduet. Så jeg tenkte å oppsummere de aller største høydepunktene i sommerferien 2011. Sett bort ifra været, har dette vært den beste sommerferien!♥

Rekkefølgen er tilfeldig.


- på vei til bassengeområdet. Tror jeg er forelsket i det hotellet vi var på.

- photoshoot med søster`n i solsteiken- og og William, søskenbarnet mitt, tok en "hotelltour" siste dagen for å ta en haug med bilder.

* Jeg starter med Tyrkia med hele familien min, som også da inkluderer tanter, onkler og søskenbarn. Først trodde jeg det ville bli bare masse mas, men dette som skulle bli en "masete" ferie viste seg og bli kanskje den beste ferien! Er så utrolig koselig å dra flere, ikke minst gøyere og mere å finne på. Hadde det rett og slett fantastisk, og det virket som at alle syntes at det var en bedre løsning å dra så mange. Man får jo tilbrakt litt tid med familien i tillegg!

*Bø Sommerland med Tiril. Jeg og Tiril satt bare å lagde "tulleplaner" om at vi skulle dra til Bø Sommerland en kveld, og plutselig satt vi der med et fullt ark med nøyaktige beskrivelser som inneholdt alt fra tog- og busstider til priser på inngangbilletter. Og med tillatelse fra begge mødrene våre, satt vi tidligtidlig neste morgen kursen mot Bø. For en herlig dag med en herlig jente!
*Oslo med Kristine. Var ett helt døgn i herlige Oslo med Kristine. Hadde en super tur! Bildet er en liten del av innkjøpet.

* Sørlandet med Kristine. For et par uker siden var jeg nesten en hel uke på sørlandet med Kristine, og for en tur! Nok en herlig tur med en herlig jente! Angrer utrolig mye på at jeg ikke tok med meg speilrefleksen. Men jeg tuller ikke når jeg sier at sørlandsturen med Kristine ligger farlig nær Tyrkiaturen på "poenglista". Okei, poenglista? Det hørtes bare dumt ut, jeg har ingen poengliste. Men dere skjønner hva jeg mener, sant?
*Sverige med Tiril. Og til slutt må jeg jo nevne den kjære Sverigeturen til meg og Tiril. Nok en høy rangering på "poenglista" mi, hehe. Masse shopping og en stk Tiril, kan summere turen som super!

*Pluss en hel del masse overnattinger, teltturer, ut med venninner osv. Også var vi jo på hytta til onkel og sånt da, men nå tok jeg bare de største turene.

 

- Sunniva, god helg!

After schoooool!

Var ikke akuratt digg å starte på skolen... Fælt å tenke på at vi har MANGE skoledager igjen, og at hver time tar jævelig lang tid!!! 

Men til det positive i dag, daaa! Jeg var med Sunniva litt senere på dagen ♥ Det var gøy som alltid! Vi var ned i "kule" Noresund og bada (ISKADT), hadde en form for iskrig osv. Og da tok vi jo noen bildeeer! 


Nå skal det være bilde av oss på leverposteiboksen ;D


Også satt vi i sklia på barneskolen og spiste tærkjærlighet (NAM♥)...

Ble veldig dårlige bilder siden vi tok bilder med mobilen min.

 

-Tirildagens antrekk - sunniva

Hei, Sunniva som sitter på tastaturet. Holdt på å sagt...  Det er Tiril sin "bloggedag" på en måte, men det skader ikke med to innlegg på en dag eller hva? Tenkte jeg kunne slenge inn dagens antrekk. Første skoledag er foressten overstått, og jeg kan ikke skjønne hvordan jeg skal overleve over et par hundre mere av disse dette skoleåret...

og til slutt et bilde av meg og Alvin, hunden min, I LOVE YOU ♥
bluse//cubus  topp//vero moda  bukse//bikbok  smykke//bikbok

Jeg veit, grusomme bilder av meg. Get over it!

-Sunniva, se fram til blogging seinere i dag av Tiril!

besøk av Tiril

Hei! Tiril er hos meg nå, og vi kjørte båt til Noresund tidligere i dag og kjøpte brownie-miks. Og nå har vi lagd dem. Som de mesterkokkene vi er, klarte vi å gjøre den alt for tjukk. Også dreiv vi å rørte i sikkert et kvarter for å få bort det som vi trodde var klumper i deigen, men som seinere viste seg å være sjokoladebiter. Menmen, da blir  det brownies på matpakka i morgen da! For det er jo skole i morgen, jippi.

browniedeig ♥


 

kjempefint ! namm !

Nå skal jeg nyte resten av kvelden med noen episoder av Pretty Little Liars og 90210 før jeg legger meg. Kristine var så snill å låne meg sesong 1 av sistenevnte for fire dager siden eller noe sånt, og jeg starter i skrivende stund på siste episode. Hjelp jeg er avhengig! Har tilogmed leitet fram Topp-bladene mine på kottet, og leitet i alle sammen etter bilder av serien jeg kunne henge opp på veggen. Og jeg lover dere, jeg var en ivrig Topp-leser for noen år siden.... Men, i morgen er det skole igjen ! Lykke til med nok et nytt skoleår, alle sammen!

Innkjøp!


Strikker og spenner fra Glitter. Resten er i fra Vita

Ring fra Glitter

Tubebh fra Bikbok (Fy FAEN, jeg ser ikke ut!!!!)


ENDELIG har jeg fått kjøpt meg Converse slim fit ! Har ønska meg det i over et år nå! De er i fra DnA (Hermet etter Hedda)

Jakke fra Bergans (Hater smilet mitt -.-` )

 

Har vært på Gullskogensenteret i dag, og nå er jeg erklert BLAKK (+50 kr...)

 

-Tiril

Positivt innlegg...

Helluuuuu!

Herrigud blir helt gaaal av været vi har hatt nesten hele sommerferien. Bare regn hele tiden, og nå er det bare TRE dager igjen til skolen! Føler ikke akuratt at jeg har gjort så masse i sommerferien... Skulle ønske at vi kunne starte sommerferien på nytt igjen med bare fiiint vær! + at det begynner å bli masse kaldere og da er det ikke lenge til det blir vinter. Jeg hater vinter! Det kunne vært snø i desember men ikke mer. Syntes at Norge skulle vært er varmere land! 

Atm. så sitter jeg foran macbooken til Vebjørn, og ser på en rar film. no makeup (ikke bra...) Sorry for at det ble webcambilder...Men tro meg dere vil ikke se meg uten sminke på et tydelig bilde...

 

-Tiril

horrible bosses

Hei! Det er egentlig Tiril som skal blogge i dag,så det kommer vel et innlegg fra henne i kveld. Men jeg tenkte at det ikke skader med to innlegg?Uansett, Kristine har sovet over hos meg til i dag. Vi var aleine hjemme i natt, så det var jo koselig. Vi så på to filmer, "Amors baller" og "Charlie St. Cloud". Åh, Zac Efron er bare sykt kjekk! Men må stikke, skal på kino med Kristine, Heidi, Melissa og Helene.Slenger inn traileren, jeg.Dårlig tiiid!

 

- Sunniva

dagens antrekk x2


 

Tiril: Genser//Cubus Bukse//Pieces Øredobber//Glitter

Sunniva:  Bluse//Cubus Shorts//Pieces Armbånd og øredobber//Glitter

-Sunniva og Tirilfritids

Hei! Sunniva og Tiril som blogger faktisk. Jeg sover over hos Tiril i natt, så fram til nå har vi bare tatt en del bilder på photobooth. Ble ganske fine bilder altså! 
 også tilslutt, et litt mer normalt bilde: 
- Sunniva og Tiril 


en stk glad Sunniva

♥Hei ! Har nettopp vært ute med Hedda, Hanne, Benedicte og Tiril. Fin dag i grunn ! Også skal jeg sove hos Tiril i natt. Så jeg må vel spise ferdig pizzastykket mitt, bare for å friste de som liker pizza, også pakke. Har ikke noen bilder fra dagen da, men. Ellers fikk jeg gave av Hedda fra hun var i Italia idag. Var nesten for ille å ta i mot en så fin gave!


bareMinerals-pudder og kabukibørste fra Two Faced!!

TAKK HEDDA! ♥ du er best

Haha, jeg ser ikke ut på håret! Tenker de fleste kommer til å bla opp igjen nå...

- Sunniva

 

Facebook hackes 5. November ?

Atm. så gikk jeg inn på dataen, og da kom jeg over overskriften "Anonymous vil ødelegge faceboock" wtf???    (Bruker dataen til pappa nå og han har startsiden.no eller noe sånt som startside, og der er det sånne derre abc nyheter. Og og der fant jeg nyheten... Det er vel ikke akuratt nytt men det ble lagt ut for en uke siden.)

Hackergruppen Anonymous har kommet med "trusselen" om at facebook vil bli hacket 5.November 2011. Det er jo masse som kan skje innen den tid, så jeg håper ikke at facebook vil bli historie 5.November. Mange sier at Anonymous ikke vil klare det og det håper jeg ikke. Men uansett! 

Anonymous har laget en video på youtube som blant annet inneholder at: Facebook vet mer om deg enn det familien din vet, alt du legger ut på facebook vil alltid bli der uansett om du sletter det, at facebook vil bli historie 5.November 2011, osv..

Jeg har aldri hørt om anonymous før, men de har visst gjort en rekke internettangrep. Jeg tror/håper ikke at dem klarer å hacke facebook!

-Tiril

telttur med Karoline og Tiril

Hei dere ! Unnskyld for sein blogging, eller seint å seint. Er jo egentlig ikke det. Men de beste er vel blogginlegg på dagen. Min mening iallefall. Men har ikke hatt tid fordi jeg har...ehmm, spilt the sims 3 på dataen i hele kveld. Kremt. Uansett så sov jeg i telt med Karoline og Tiril til i dag. Var både koselig og morsomt!


Vi venter på Tiril...

Hu kom til slutt.

Men glemte pute, dyne og underlag... Haha, Karoline bare "Har du ikke med dyne og sånt?!" Men vi gikk hjem til meg og ordna det, så det gjorde jo egentlig ikke noen ting.Haha, jeg og Tiril følte oss så grusomme med mascararester under øynene - så vi lukket igjen øya vi...


Hadde det supert med to søøte jenter! ♥

-Sunniva

new in

Hei! Har nettopp kommet hjem etter å bada med Karoline og Tiril, og etterpå skal vi sove ute i lavvoen til Karoline. Blir gøy! Foressten så er det Sunniva som blogger. Kom hjem fra noen supre dager hos bestefar i Mjøndalen. Jeg og søster`n sykla til storsenteret flere ganger om dagen. Og siden det var sykt masse på salg, måtte jeg bare kjøpe det følte jeg. Eller egentlig så kjøpte jeg ikke så mye på salg egentlig, menmen. Shopping ble det uansett, salg eller ikke salg!


Lysholdere, håndkrem, skilt og bokstav - alt fra Karjolen

meldemappe og søt liten matboks - nille

Og siden jeg endte opp med å sikkert sitte å spille the sims 3 på mobilen i flere døgn sammenlagt, tenkte jeg at jeg likegodt kunne kjøpe det til dataen. Trodde aldri jeg skulle kjøpe meg dataspill, jaja. Syntes faktisk det er utrolig gøy, enda bedre på data. Eller egentlig så kjøpte jeg det ikke med egne penger, fikk det av snille bestefar. Også kjøpte jeg meg en sånn "zumba-ish" dansetreningvideogreie...?

The Sims 3 fraSpaceworld     |     Treningsdvd fra NotabeneHvit bluse fra Vero Moda/Only   |    Blå bluse fra Cubus   | Vest fra Only

Smykke fra Cubus. Har sett på det kjedet på treasures.no, også fant jeg det på Cubus så måtte bare kjøpe det. In love!
Supersøt kjole fra Bikbok. Finere på.

Noen meninger om innkjøpet mitt, anyone?

- Sunniva    

 

5 favoritt-øredobber

Her kommer mine 5 favoritt øredobber: (ikke i rangert)Fancy (dårlig kvalitet)


Fancy 


Vita


Glitter

Gave fra Pernille ♥

 

At the moment så stter jeg å ser på CSI, fikk faktisk lov til å låne macboocken (me want!!!) til Vebjørn! 

Ellers i dag så har jeg vært hos Hanne, og litt senere på dagen så kom Hedda. Hadde det veeldig koselig ♥ I morgen skal jeg mest sannsynlig bade med Sunniva og Karoline ♥

 

-Tiril

Mascaraaa

Heeei!

Nå for tiden så bruker jeg ikke noe annet en mascara til sminke. Men jeg bruker ikke bare en type mascara, jeg bruker 5 forskjellige typer mascara. Og det er: 

 
Min mening:

 • Maybelline New york "the colossal volum exspress mascara" : Den gir bra volum. God børste. Litt klumpete. (Min første mascara) Forlenger vippene.

 

 • Maybelline New york "the falsies volum express mascara" : Gir litt volum. God børste. Ikke klumpete. Gir fin form på vippene. Forlenger vippene.

 

 • LOREAL Paris "extra-volume collagene" : Gir bra volum. God børste. Ikke klumpete. Forlenger vippene.

 

 • IsaDora "wigwham" : Gir masse volum. Dårlig børste (vond å ta på). Ganske klumpete. 

 

 • GOSH "Volum mascara" : Gir bra volum. God børste. Litt klumpete. Forlenger vippene. 

 

Jeg syntes alle mascaraene er veldig gode, og hvis jeg skulle favoritisere noen så vet jeg ikke hvem jeg hadde valgt. Alle sammen er billige (vet ikke helt hvor mye mascaraen fra gosh kostet). Du får kjøpt mascaraene i klesbutikker, parfymerier osv. Jeg anbefaler alle mascaraene!

 

Nå skal jeg kose meg med Cola og filmen "When in rome" resten av kvelden ♥

 

-Tiril

 
....

Jeg hater å finne på overskrifter, så derfor ble det en veldig innteressang overskrift.

I dag så har jeg og Karoline vært å bada, og litt senere på dagen møtte vi Pernille. Og nå sitter jeg hjemme foran dataen og venter på at de skal komme for å overnatteee ♥

Også fikk jeg faktisk en liten gave i fra USA! Og det var en Starbucks-kopp ♥Var litt spessiell, men jeg syntes den var fiiin
(Fikk den fra en venninne av mamma)

 

-Tiril

the natural face
Jada, jeg veit jeg er stygg. Men jeg skal ha creds for at jeg faktisk tørr å legge ut mitt "naturlige ansikt". Ikke at jeg egentlig pleier å bruke stort mere enn mascara.

Uansett, når jeg og Karoline var og bada på Vinnaberga fikk jeg enn melding om jeg ville komme ut til Skinnesmoen å spille volleyball. Og siden jeg ikke egentlig har vært så mye hjemme i sommerferien, tenkte jeg at det ikke ville skade å finne på noe her hjemme også. Det var meg, Tiril, Karoline, Pernille og noen andre der. Men må stikke å pakke ferdig. Gleder meg til bading,soling og shopping i Nedre-Eiker hos bestefar. Da blir det nok en uke med "Tiril-blogging" igjen! ♥

- Sunniva

hjemme bra, borte best

Hei dere! Sunniva som blogger. Nesten en uke siden sist. Kom hjem fra en helt sykt fin tur til sørlandet med Kristine. Vi har badet og "tænna" hver dag. Og vi har jo faktisk blitt endel brunere. Ellers var vi på en liten shoppingrunde i fine Kragerø også har vi kjørt litt båt rundt i Høvåg. Strålende vær alle dagene. Rett og slett var hele ferien idyllisk. Jeg fikk det merkelig nok for meg at det bare ble ekstra bagasje av å ta med meg speilrefleksen, så den lot jeg ligge hjemme. Angrer utrolig mye på det nå. Men tok noen bilder med egen mobil og fikk sendt over noen fra de andre. Funker bra det også! Slenger inn et bilde av meg og Kristine, jeg.


bestevenner♥ Takk for en fin tuur!


Stikker ut på båttur med Karoline i "sommerværet". Blir foressten Tiril som blogger resten av uken også, ettersom jeg stikker til bestefar i Drammen(uten internett) og blir der til søndag. Unnskyld! Men det er sommer, kan ikke bare være hjemme hele tiden!

- Sunniva

3 beste tv-serier

Har syykt lite å skrive om... Så har kommer de tre beste tv-seriene jeg vet om : (Tilfeldig rekkefølge)

 

Hawaii five-o ♥

Frustrerte Fruer ♥

Greys Anatomy ♥

 

Sunniva forlenget turen litt mer så hun kom hjem i dag på kvelden så det blir nok ganske sikkert hun som kommer til å blogge i morgen.

 

-Tiril

Dagens antrekk!

Ble veldig utydelig bilde.....

 

Shorts//BikBok Topp//GinaTricot Ring//Gave fra Hanne Øredobber// Glitter


Sorry for at jeg ikke fikk blogget i går, men det blei litt tull med nettet etter tordenværet....I morgen regner jeg med at det er Sunniva som blogger  ♥

-Tirilher kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • August 2011
 • Juli 2011

 • kategorier

 • Blogg
 • dagens antrekk
 • hverdag
 • innkjøp
 • photoshoot
 • videoblogg

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits