Pakke, pakke og enda mer pakke!

Siden jeg kom hjem så har jeg egentlig bare pakka, bortesett fra at jeg har vært med å kjøre Pluto til mammaen og søstra hans. Hadde sikkert vært ferdeig med å pakke på tirsdag, hvis det ikke hadde vært for prøve og alle leksene. Drar klokka ca klokka 2 på dagen i morra (er i London ca klokka 9 på kvelden), så det blir kanskje et innlegg fra meg i morgen og. Men det sprøs for det kan hende at jeg forsover meg osv...


hehe, stjal dataen til vebjørn siden han ikke er hjemme...Er enda ikke ferdig med å pakke

Jeg har verdens styggeste koffert!

Stjeler kameraet til pappa når jeg skal ta bilder til bloggen + litt mer. Han skal forresten kanskje kjøpe linsa til vebjørn (den som jeg brker nå) så da blir det litt bedre bilder. Skal du noe i ferien?

-Tiril

i nuet

Hei! Har akkurat pugget ferdig til engelsk- og samfunnsprøvene vi har i morgen. Vi måtte øve på 50 sider til samfunnsfagen!! Men må stikke, ser på Pretty Little Liars på tv`en. Egentlig ser jeg det på internett, for å få med meg alle sesongene - så å hoppe inni den nyeste sesongen er litt forvirrende, men det går vel sikkert med et unntak?

Wish me good luck på prøvene!

 img8507

Ansiktsutrykket mitt sier: "I`m gonna kill you". Men egentlig så er det bare konseblikket mitt. Foressten, jeg bruker ikke hudsminke på bildet, ahhh - hater huden min... Noen som vil bytte?

Noen andre som lider like mye som meg? Som også har prøve i morgen?

Sunniva

Noresund city!

Heeei! 

I dag hadde vi ikke konfirmasjonsundervisning, så jeg og Sunniva dro ned til Noresund City! Der er det verdens største kjøpesenter assa! Neida... Men det var morsomt ♥

Var syyykt ekkelt når vi skulle gå over gangfeltet. For da kom en skummel mann bak oss, og han gikk bare fortere og fortere. Trodde nærmest at vi skulle blitt kiddnappet, (litt overdramatisk...) det var syyyykt ekkelt! 


Hehe, som du ser så gjorde vi masse rart på brua, vi dreiv å løp rundt og skreik osv. Og akkuratt når jeg dreiv å lente meg mot kanten som var mot veien... Gjett hvem som kom da?... pappa selvfølgeilig det var dritflaut. MAIDAY, MAIDAY! Sunniva som skriver, måtte bare si det; på bildet over skulle vi se hvem som er mykest, ikke sant jeg burde bli cheerleader? Kødda...

80-talls posering (sitat: Sunniva)

Det var de kræsja bilene fra trafikkdagen på skolen...Safari med sjokofyll, den smakte veldiiig godt men den var litt kvalmende.

-Tiril

dagens antrekk

Hei dere! Fikk vite på skolen i dag at det ikke er konfirmasjonsmøte i dag, yey. Så da skal jeg heller finne på noe med Tiril. Akkurat nå ser jeg på glee, fordi det tydeligvis ikke er noe annet å se på - minner meg om High School Musical, som jeg likte når jeg var 10 år. Jaja, slenger inn dagens antrekk før jeg åker vidre.alt fra bikbok


Hva syntes du om antrekket?

Sunniva

resultatet fra photoshootenTro det eller ei, men jeg prøvde å smile på det bildet over.

Haha, jeg tulla !  Når jeg satt meg ned for å redigere bildene i går, kom jeg over en haug med rare ansiktsutrykk. Spesielt det siste, sykt ansiktsutrykk jeg hadde. Det faktiske resultatet kommer senere i kveld, tror jeg. Men må stikke, jeg og Tiril skal på Sonelagsuttak i Sigdal nå - ønsk oss lykke til!

- Sunniva

a typical week by Sunniva

Hei dere! Sunniva som blogger igjen, lenge siden sist. Unnskyld! Da er nok en skoledag overstått, deilig å være ferdig med mandag. Har praktisk prøve i mat og helse i morgen, og jeg kan ikke grue meg mere. Jeg er pr0 i å brenne mat. Jaja, jeg får vel bare tenke "positivt" - samfunnsfagprøva vi har seinere denne uken er vel verre.

Akkurat nå sitter jeg å redigerer bildene fra miniphotoshooten jeg og Tiril hadde, om alt går som det skal - tror jeg at bildene kommer ut på bloggen i morgen. Eller kanskje overimorgen.Jeg veit at det ser ut som om jeg har ti tonn sminke på meg, er det lov å skylde på blitsen?

- Sunniva

Om 6 dager...

...Så er jeg i LONDON!!!!!

Jeg skal til London 1.Oktober, og jeg skal være der til 4.Oktober. Gleder meg syykt! selv om jeg har veldig lite penger... Det er veldig lenge siden jeg har vært på tur med familien til et annet land (ser bort i fra Sverigeturene). Sist gang er da jeg var i Kreta, og det er for 3 år siden! 

Husker ikke hva hotellet vi skal bo på heter, men det skal ligge i nærheten av Oxford street. Skal mest sannsynelig til Big ben, London eye og Madam tussaud. 


Londooon♥


Thumbs up! 

Nå venter en lang og kjedelig skoleuke... Etter det: Next stop London!

 

-Tiril 

O-dagen + outfitTights//mizuno T-sjorte//Nike Genser//Bergans Sko//Asics

I dag var det O-dagen (dvs orienteringsdag). En hel dag da ungdomsskolen har orientering. Jeg gikk i sammen med Sunniva og vi fant alle postene! Hadde middelsløype, og jeg tror tiden var bra. Er rimelig sliten... Nå venter en kveld med frustrerte fruer, Senkveld og søstrene Kardashian.

Slenger med et bilde i fra O-dagen

Og et bilde i fra hjemveien til meg i går:

Sunniva overnatta hos meg fra i går til i dag ♥

Hadeeee!

-Tiril

Lei av skolen....

Jippi jeg er ferdig med å lese til naturfagprøva! (ga opp for 2 og en halv time siden...)

Kjønner faen meg ingen ting. Og nå gidder jeg ikke mer. Vi har som sagt naturfagprøve i morra, neste dag har vi matteprøve, gloser og "prøve prøve" i de amerikanske statene og på torsdag har vi RLE prøve. Jippi, dette kommer til å bli en super skole uke! eller bare ikke...Og det var ukas problemer.

Nå skal jeg kose meg med Frappe og se på Frustrerte fruer ♥


Haha, digger det bildet der av Orson. Var faktisk helt tilfeldig at jeg tykka på pause akkuratt da...

(ble dårlige bilder siden jeg tok dem med mobilen)

-Tiril

Lørdagen!

Heluuu! 

I går så var jeg på friidrettsstevne i Drammen. Det var kjempekaldt så jeg holdt på å dø av kulde! Trodde det kom til å bli veldig kjedelig men det ble ikke det. Fordi Hanne var der! Hun var ikke med på stvnet. men hun så på siden søstra henne var med. Jeg kom på 2.plass av 4 stykker i klassen min. Hun ene som kom bak meg, starte i bane 6 og sluttet i bane 4. Hvordan er det mulig å løpe så skrått? 

Jeg ble ganske tidlig ferdig på stevnet, så da ble det en tur innom buskerud storsenter og der kjøpte jeg meg noen få ting (må spare penger...). Før jeg dro hjem igjen. Møtte Hanne på senteret også (sammentreff!), og hun hadde kjøpt seg masse fint! 


Frustrerte fruer//Coop obs, Minihårspray//Vita, Håndball (var på tide!)//Intersport

 

Sener på kvelden koste jeg meg med frustrerte fruer, burn, cola og sushi ♥-Tiril

nye treningsklær

Hei! Når Tiril ble hentet i stad, dro jeg på meg de nye treningsklærene mine og sprang meg en tur. Har ikke fått tid til det de siste ukene. Straks jeg gikk ut døra, åpnet himmelen seg, og på et punkt trodde jeg at jeg skulle regne bort. Hehe, ikke så ille da. Helt siden jeg kjøpte meg den ny t-skjorta og treningstightsen på fredag, har plaggene ligget på stolen min og skrikt på meg etter å bli brukt - så jeg ga etter tilslutt. Men til tross for regnet, var det deilig å komme meg litt ut.

svett og deilig.no , tulla. Ikke glem at det regna, da dere! Jeg svetter ikke så mye...


orket ikke ta flere bilder... 

Nå skal jeg hoppe i dusjen, før jeg tilbringer resten av kvelden i sofaen med Pretty Little Liars og kakao!

Ha en fin kveld !

Sunniva

 

Vi er kule

Hei ! Tiril er hos meg, akkurat nå krøller hun håret mitt - siden vi skal ut å ha photoshoot etterpå. Grugleder meg til å se hvordan det blir, har krølltang men har ALDRI krølla det før. Sånn seriøst. Har nettopp sminket og ordnet hennes hår. Det ble ikke så veldig kreativ hårsveis, jaja.

- Sunniva

Photobooth-partyyy

Forever alone på en lørdagskveld = photobooth-party med meg selv. Det øverste er det eneste seriøse av kanskje 50 bilder. -Sunniva

at the moment90210 ♥ Det nederste bildet var egentlig tilfeldig tatt av skjermen, men om jeg kan få skryte - ble det ganske bra. Nesten så bra at jeg vurderte å skrive navnet mitt på det, hehe, neida. Men ha en vidre fin lørdag !

- Sunniva

gladnyhet

Hei dere ! Ahh, for sånn 3 minutter siden oppdaget jeg fredagens gladnyhet; Annais har begynt å blogge igjen! Vil ikke virke som den bloggstalkeren, men hun er jo utrolig bra blogger da. Dessuten er jeg ganske lei av å lese tcmn, sånn egentlig. Så nå skal jeg raide de nyeste innleggene hennes, også går jeg tilbake til Pretty Little Liars og 90210. Har ikke helt bestemt meg for hvem jeg skal velge i kveld, enda. Ble foressten ikke noen joggetur i stad, endte opp med å laste den sanger til iPoden i en time i stad - også plutselig var det middag og bekmørkt ute. Skifta til pysjbuksa igjen, også tar jeg joggeturen i morgen istedet.


thumbs up for annais-comeback,thumbs down for utsetting av joggeturen.

chill ...


glemte foressten et innkjøp på forrige innlegg, nemlig frustrerte fruer- og greys anatomy-sesonger !

HA EN FIN KVELD !

 

innkjøp fra helgeturen

Hei ! Beklager for ingen livstegn på bloggen de siste dagen, men denne uken har jeg nesten ikke vært på dataen. Har vært opptatt alle dagene med trening, venner, konfirmasjonsmøte og ikke minst de elskede LEKSENE. ♥♥

Men jeg er tilbake! Så foressten på Hodejegerne med Tiril og Amy i går, også møtte vi på Hedda etterhvert. Egentlig syntes jeg filmen var utrolig bra! Og i dag var vi i Vikersund for å hente mormor fra bussen, så jeg fikk kjøpt meg en  treningsthigts fra Frank Shorter og en t-skjorte fra Nike. Totalprisen endte på 700 kr, men det var verdt det! Uansett, så tenkte jeg å vise dere innkjøpet mitt fra Dyrskun. Ganske fornøyd med det innkjøpet også, fikk kjøpt meg alt fra pysj til hudprodukter. Hudproduktene viser jeg ikke nå, de kommer i et seinere innlegg.pysj fra Fransa


bluse fra Floyd. Original pris; 499,- Tilbuds pris; 99,- !!!


hals fra B.Young
ullundertøy og utebukse


tnaw, Alvin er utrolig søt når han biter på den. Sterke Alvin, hehe....

og til slutt: rosa halsbånd med fakediamanter på ! Har hatt lyst på det helt siden vi fikk han i fjord, og etter masse overbevising og argumenter til mamma og pappa - fikk jeg lov. De var litt skeptiske til det, spesielt pappa - men det er bare en farge........ 

 

Nå skal jeg ut å jogge, ha en fin kveld videre!

 

7 hårfrisyrer

Jeg har ikke verdens beste fantasi når det gjelder hårfirsyer. Disse 7 hårfrisyrene er dem jeg pleier å ha i hverdagen:


Ballerinatutt (LilleMy-sveis) pleier også å ha vanlig hestehale (gadd ikke ta bilde av det)

Flette...(Jeg viser hele fletta, fester med flisklemmere)

Tvinna (samma som med fletta, jeg viser hele sveisen)

Håret bakover midt på hodet (noen ganger tupperer jeg under for å få det håret som jeg har satt bak litt høyere)


Håret bakover på siden.

Flette helt ned.

Jeg har håret annerledes også, men det er de hårsveisene jeg pleier å ha for det meste. Jeg har nesten aldri håret løst, for jeg liker ikke å få håret i fjeset...

 

-Tiril

Home, sweet home

Hei! Det er Sunniva, er tilbake igjen. Jeg blogger fra ipaden igjen, er så chill å slippe alt det minnekortstyret og sånn. Men skal blogge ordentlig imorgen, innkjøpsinnlegg tenker jeg. Ble en del, en stk fornøyd Sunniva. Bildet er fra bilturen, ben

Justin Drew Bieber

Alle sangene av Justin Bieber er selvfølgelig helt nydelige,  jeg er forelsket i hver sang han har. Men jeg er jo masse mer forelsket i Justin Bieber ♥

Her kommer de 5 sangene jeg syntes er best av Justin Bieber (ikke rangert), nå: 

Ladies love me // Justin Bieber ft. Chris Brown

Born to be somebody

Never let you go

Next to you // Justin Bieber ft. Chris Brown   (det er så syyykt tris musikkvideo!)

Common Denominator

 

I`m in love ♥ [og det har jeg vært lenge]

Jeg kjønner meg ikke på folk som har noe i mot Justin Bieber!  Hva er det han har gjort galt? INGENTING! Han er verdens kjekkeste, han har verdens nydleligste stemme, stemmen er ikke falsk osv... Den eneste tingen jeg syntes er dumt med han er at han er sammen med Selena Gomez...

En av mine største drømmer er å få sett Justin, og det håper jeg at kommer til å skje!


I will never let you go ♥

-Tiril

5 favorittkjoler

I dag har jeg egentlig ikke gjort så veldig mye, bortsett fra at jeg har vært i bursdag hos tante. Ellers så har jeg bare daffa hjemme og kjeda meg.....

Her kommer mine 5 favorittkjoler : (ikke rangert)Nelly

Bikbok

Julegave fra Pernille ♥ (BikBok)

BikBok

BikBok (ble ganske utydelig bilde)

De fleste kjolene jeg har er fra BikBok. Skulle ønske jeg hadde den brunfargen jeg har på de to første bildene i virkligheten....

 

-Tiril

 

 

Dagens antrekk!Bukse//Pieces Bluse// Bikbok Tubebh//Bikbok Sko//Converse Armbånd//Gave fra Hedda♥ Øredobber//Fancy

Endeliig er det helg! Har gledet meg sykt til å ha fri og bare slappe av!

 

-Tiril

Btw. God tur Sunniva ♥

Om ny way out

Hei, Sunniva her. Er på vei ut, skal på sånn marked med tivoli og hvor man kan kjøpe sånn ca alt ! Har vært det to ganger før, og jeg har vært superfornøyd med begge gangene. Kommer hjem på søndag med masse bilder og forhåpentligvis et lite innkjøp å vise. Skal først i familie bursdag i Drammen, så må vel stikke nå! Blogger bre fra den nye ipaden til søsteren. Er forelsket i ipad2 ! Hjelp! ha en fin helg da dere, slenger inn antrekket mitt til bursdagen: topp fra hm

i morgen er det fredag

Grunnen til at vi ikke har blogget de siste dagene, er fordi vi har vært på et aktivitetslederleir på øya Killingen, i sammenheng med prosjektet Aktiv365. Var kjempekoselig tur! Sov på rom med Mari, Vilde og Tiril og jeg tror at jeg ikke er langt unna sixpack etter alle latterkrampene vi hadde. Hehe... neida.  :-)

Hei dere ! Sunniva som blogger igjen. Akkurat nå er Tiril hos meg, og skal overnatte hos meg til imorgen siden hun var aleine hjemme. Fram til nå har vi bare sitti i senga, men det fordi hun kom for sånn fem minutter siden. Var med Tiril til Vikersund i dag, for å fornye passet hennes også dro vi på håndballtrening etterpå. Og bare for å minne dere andre på det, det er fredag i morgen - noe som betyr helg!

orker ikke snu bildet, sorry !


nydusjet og sminkefrie begge to, men allikevel er Tiril  så pen ! ♥

- Sunniva

what to do in a rainy day...

 

- Sunniva

N3

Heeei!

Som Sunniva skrev i stad, så hjalp jeg og Sunniva til på N3. Og vi holdt på å fyse i hjeeel! Så senere tok mamma over for meg og Sunniva, så vi gikk vi heller å bada. Var syykt digg å ta en varm dusj og bade.

Jeg ser ikke ut!

Speilbilde (dårlig kvalitet på bildene...)

Sunnniva, du er såååå pen!♥

Også klatra vi til slutt, (badinga og klatringen var gratis, assa!)

 

Nå sitter jeg å drikker Cola (standar ♥) og ser på God kveld Norge.

Har akkurat sett "Big Mommas- like father, like son", den var kjempe-bra!

 

-Tiril

norefjelltrippelen

Hei dere ! Har nettopp kommet hjem fra Norefjell med Tiril, vi hjalp til på N3. Og som dere sikkert ikke visste har jeg overnattet hos Tiril til i dag. Hadde det supert i dag, om man ser bortifra da vi sto ute og frøys i hjel. Men Tiril blogger seinere i kveld med bilder og sånt fra dagen. Ellers har jeg ikke noen bilder å vise dere, siden Hedda glemte å ta med kameraet til meg på fredag, så jeg får det i morgen. Kremt, haha ! Men det gjør ikke noe, siden jeg har et helt arkiv fra to år bakover å ta av.Gamle bilder fra i vinter med HTC`en.

Har dere hatt en like fin dag?

Trampolineshoot!

Etter skolen i dag var Sunniva med meg hjem. Og da hadde vi en liten trampolineshoot, ser ikke helt normalt ut...


Senere på dagen var vi på håndballtrening. Og etter treningen så vi på "Få meg på, for faen!" Vet ikke helt hva jeg skal si om filmen... Ikke den beste jeg har sett for å si det sånn!

 

-Tiril

 her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011

 • kategorier

 • Blogg
 • dagens antrekk
 • hverdag
 • innkjøp
 • photoshoot
 • videoblogg

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits