Miinii innkjøp

På slutten av skoledage i dag, dro jeg til Drammen fordi jeg skulle ta rønken av hoftekammen. Etter det dro vi på magasinet, spiste på Peppes og besøkte søskenbarnet til mamma. Når vi var på Magasinet sponset mamma meg med 150,-


og da kjøpte jeg meg: Justin Bieber-Under the Misteltoe ♥ _ Platekompaniet
Elsker cden etter bare å ha hørt igjennom den 1 gang ♥ Får skikkelig julestemining. De fleste av sangene er en ny og masse bedre vri på kjente sanger.

-Tiril 

Artige.no

ATM. Så kjeder jeg meg syyykt masse! Har ingenting å skrive om så jeg tar med noen bilder fra artige.no. Pleier å se på bilder på artige.no når jeg ikke har noe annet å gjøre...Vi skal ha prosjektuke denne skoleuka så det blir en bra uke. Har prosjekt neste hele skoledagen bortsett fra en time per dag eller no sånnt. Og vi har lite lekser + at vi har FRI på fredag!!! 

-Tiril

Hundefrisør

I dag har jeg egentlig ikke gjort så masse... Har sovet bort deler av dage, chilla foran dataen og tven og klippet Pluto. Vurderer virkelig å bli hundefrisør! For å si det sånn så hadde jeg fått sparken med en gang... Hadde ikke bedre bilder, så det ble sånn...


Sminkefri, IKKJE BRRRA!!!
 

 

I morgen skal jeg og Sunniva til Bøseter, å trene og bade! 

Snakkes!Tiril 

god helg

Hei! :-) Har ikke fått blogget før nå, har hatt alt annet enn en avslappet helg fram til nå. I går var jeg på klubben, så var jeg en liten tur innom bestemor. Og fant plutselig ut at jeg ikke hadde ork nok til å gå de 100m hjem, så jeg sov likegodt over. Og på morgenen i dag var det bare å gå løs på oppussingen av rommet. Før jeg tok en joggetur i "vinterkulden", og deretter var litt med søskenbarnet mitt. Og nå sitter jeg i sofaen og prøver å få tid til alt som skal gjennomføres i morgen. Tidenes travleste helg! Har noen jordbær å sluke, før jeg tar kvelden.

Huff, for et kjedelig blogginnlegg. Ha en videre fin kveld! Sunniva :)

Fredagskos!

Det er FREDAG! Nå har jeg akkurat kommet hjem i fra klubben. Var gøy! men også litt kjedelig... Gleder meg til å sove LENGE i morgen!!!

Sitter å ser på søstrene Kardashian, og drikker julebrus i mens jeg venter på pizza!


Verdens dårligste TV som vi har på gjesterommet...

BLISS ♥


Gadd ikke å snu bildet...

-Tiril

Høytlivsbukser fra Pieces

Heeeei, kom hjem fra håndballtreningen for ca 2 timer siden. Nå sitter jeg og koser meg med smoothie og ser på Sex and the City (+ at jeg er sur på mamma...)

Jeg har kjøpt 3 høytlivsbukser fra Pieces, kjøpte to for ca et halvt år siden og en for litt under en uke siden. De er syyykt gode, har bra kvalitet og de er i mange forskjellige farger. Jeg har i blå, svart og brun. Jeg har kjøpt mine på Vero moda men du får jo også kjøpt dem på Vila og Pieces.
De koster 300-350,- 

AMBEFALES!!!!!

 

-Tiril

cupcakes

Noen som la merke til at det nederste bildet skulle forestille et hjerte? Haha...

En skikkelig effektiv onsdag i dag! Har øvd på prøve, vært hos bestemor, bakt cupcakes, dratt på butikken fordi jeg fant ut vi ikke hadde mel(woops!), tatt ned alt fra veggen på rommet mitt og funnet ut hvilken malingsfarge jeg skal ha. Puuh, blir nesten sliten av tanken... Hadde planer om å presse inn en joggetur, men ble ikke tid før nå -  og nå er det bekmørkt ute. Nok en negativ ting med de kalde årstidene, får aldri tid til å jogge. Argh! Bare to dager igjen til helg nå, så jeg endelig kan begynne oppussingen på rommet mitt. Gleder meeeeeeg! :-)

Noen andre enn meg som skulle ønske sommeren varte lengre? Sunniva

I heart hot choclate
Hei dere! :-)  Har akkurat blitt ferdig med å øve til naturfagprøva vi har i morgen, endte opp med å droppe håndballtreninga på grunn av det. Jeg trenger iallefall en halvtime til å i det hele tatt skjønne en side i boka! Tenkte at når jeg ble ferdig med å øve skulle jeg ta en joggetur, som en erstatning. Men som dere vet er det jo nesten vinter her i Norge, det betyr kalde og mørke kvelder. Så der sto jeg i døra, med joggeskoa på - og kunne ikke se lengre enn til dørmatta... Smarta.

Uansett, da jeg var hjemme fra skolen i forrige uke - ble jeg en misbruker av kakao, ettersom jeg fant ut hvor sykt enkelt det er å lage hjemmelagd! Utrolig godt er det også. Og ikke før jeg hadde helt i meg en del kakaokopper, oppdaget jeg all røyken. Resultatet ser du over, ble egentlig litt kule bilder!

Liker du kakao? Sunniva

Dagens antrekk
Topp_Gina Tricot, Bukse_Pieces,  Ring med blomst_Glitter, Ring_Primark

What do you think?

-Tiril

Saturday and Sunday

Heeei!

Hadde ikke så masse å skrive om så jeg skriver om det jeg gjorde i helga.

På lørdag, var jeg og Pernille i Hønefoss! Flinke meg (skylder på pappa)....Jeg klarte å lese busstabellen feil så bussen vi ventet på på morran kom aldri! Det viste seg at den bussen bare kjørte på vinteren, men det var jo veldig rart siden jeg har tatt den bussen flere ganger til samme tid og på sommeren. Jaja.... Så til slutt kjørte mammaen til Pernille oss til Hønefoss, også dro vi hjem igjen litt senere på dagen. Jeg og Pernille skulle egentlig se på Babycall, men det gikk ikke siden den gikk så sent. Det var i alle fall en koslig tur ♥ (kanskje jeg skriver et lite innlegg meg innkjøp senere) 


Hadde ikke noe annet bilde. Så jeg legger ut bildet av Chailatte, syyyykt godt ♥ Fikk skikkelig julestemning ^^

På søndag var jeg på håndballkamp. Og det har Sunniva skrevet litt om. Ellers senere på dagen var jeg hos Anna også måtte jeg gjøre presangtasjonen.  

Sunniva er VERDENSMESTER til å flette rotflette!

-Tiril

Og foressten: GRATULERER MED DAGEN HANNE! ♥

lazy dayz

Da har jeg nettopp kommet hjem fra håndballkamp, vi tapte denne gangen - men neste gang vinner vi! Sitter nydusjet i en oversized genser fra aktiv365-prosjektet, mens jeg jobber med en presentasjon til engelsken. Siden vi skulle ha om en film, valgte jeg verdens tristeste film: My sisters keeper. Snille mamma kom hjem med berlinerbolle, julebrus og Costume til meg. ♥ Så nå skal jeg ta en liten pause fra skolearbeidet!♥ yummy

Hva syntes du om bildene? Sunniva

minimini-innkjøp


40,-    fra  Karjolen

Hei! Har akkurat kommet hjem fra familiebursdag i Mjøndalen, derfor så sein blogging. Superkoselig kveld med mine herlige familie. Nesten alle søskenbarna mine har bursdag samme måned, så gratulerer!

Før bursdagen dro vi kjapt innom storsenteret for å se etter en tv eller noe sånt, så imens mamma og pappa gjorde det - gikk jeg kjapt innom Karjolen. Skal oppusse rommet mitt, så jeg trenger inspirasjon! Endte opp med en søøøøt ugleknagg, tenkte å bruke den til noen av smykkene mine. I`m in love ♥

Sunniva

Hva syntes du om knaggen?

Det snør!

Det snør, det snør tidelibom! Det snør faktisk her. Buhu... Jeg er definitivt ikke motivert for en kald og kjedlig vinter. Den snøen som kommer nå, kommer til å gå bort med en gang. Men det tyder i alle fall på at det er kaldt, og det er "ikkje braaa". Når jeg gikk hjem begynte det å snø. Og når jeg gikk ut med Pluto så, så han bare rett opp på himmelen og kjønte nesten ingen ting. Han startet å bjeffe. Det tyder på at han er DUM! (lol) også tok vi en liten minishout!


Tvangskosing assa :p


Fikk aktiv365-gensere i dag, syntes ikke dem skulle vært grå...

Thumbs down for snø -.-


Dagens bilde!

GOD HELG ♥

Snør det hos dere?

-Tiril

Old memories

Heeei! Har akkurat kommet hjem fra håndballtrening, og nå sitter jeg på en måte med lekser.

Som dere sikkert vet så har jeg to hunder, Taro og Pluto. Jeg savner det når de var valper!!! Da var de så små og så søte og veldig late. De hadde syykt bløt og god pels, men nå har de blitt litt større, mindre søte og de har ikke noe bløt pels (ikke vondt ment....). Noen ganger skulle jeg ønske at de var fortsatt valper, men det er jo ganske umulig.Taro


Pluto

Og slik ser de ut nå:Taro


Pluto

De er jo fortsatt søte da ♥ men ikke så søte som de var. Og det er en stund siden nå.

Resten av kvelden skal jeg høre på MISTELTOE ♥ ♥ ♥ + litt mer.

-Tiril

  Melding til Sunniva: God bedring ♥

når jeg er syk

Mine overlevelsesstrategi:

Frustrerte fruer ! Har fått låne sesongen av Tiril, så da slipper jeg å kjøpe den ! :-)

I hate mondays

Hvem er det som ikke hater mandager, når det er start på en ny skoleuke? For å si det sånn så finnes det nesten ikke noe positivt på mandager. For det første er det starten på en ny kjedelig skoleuke. For det andre er man kjempetrøtt (det er jeg jo nesten hver dag...) for det tredje så får jeg aldri startet med lekser før sent på kvelden, jeg er mester i å somle bort tiden. Jeg kunne ramset opp mange grunner til å hate mandager men det er ikke akkurat så inntressangt å lese om så jeg skal ikke gjøre det...

Vi har prøve i morgenen. JIPPI ! ♥, eller bare ikke... Jeg kjeder meg i hjel, og holder nesten på å sovne når jeg leser til prøva. Heldigvis er ikke prøva så stor, så det er ikke så masse å lese til. Og jeg gidder ikke lese så masse, har ikke kommet så langt... Også fikk jeg veldig lyst på:


Smoooooothie ♥


Thumbs up for smoothie (jeg ser ikke ut!)

 

-Tiril

dagens antrekk + pakke i posten

Ahh, endelig er mandag nesten overstått! Siden jeg kom hjem har jeg rekt å gå tur med Alvin, ryddet rommet og pakket ut av kofferten. Ja, dere leste riktig! Det er to uker siden jeg var i Kiel, og jeg pakket ut fra turen i dag.. Er det en ting jeg hater mer enn mandager, så er det å pakke ut av kofferten! Fikk foressten pakke i posten i dag fra e.l.f, så tenkte jeg kanskje skulle lage en videoblogg til dere etterpå om det?

Dagens antrekk:


genser/abercombie and fitch        (i nuet sitter jeg i pysjbukse, så ble bare genseren)

 

Hva syntes du om genseren?

Sunniva

lazy sundays

Tiril dro nå nettopp,  hun vært hos meg i nesten hele dag. Hvis vi ser bortifra at jeg var i kirken i stad med bestemor, jeg må jo delta i fire gudstjenester i løpet av konfirmantåret. Men selvfølgelig dro presten før jeg fikk han til å signere at jeg hadde vært der, så jeg krysser fingrene for at han oppdaget at jeg var der - så han kan signere på onsdag... 

Jeg og Tiril brukte dagen til å bake brownies, lage smoothie, prate og se på Sex and the city. Også drakk vi cola da... Vi liker å være matvrak. MAT ♥♥♥


Hvis du ser godt etter finner du ut av vi liker brownierøre...
- Hvordan har din søndag vært? :)

chiller

Har lagd meg ny instagram, så kvelden har for det meste gått bort til å laste inn bildet og sånt. Men tror jeg har fått nok instagram for en stund nå, så jeg tror jeg heller går over til et par episoder av frustrerte fruer i stedet...

Et av bildene, sjekk ut hårsveisen! Haha.... - Sunniva

D!

I dag har jeg vært på håndballkamp. Vi spilte mot Vikersund/Åmot og vi vant, kan man trygt si! (17-4 tror jeg stillingen ble)

For ca 2 uker siden kjøpte jeg bladet D, og jeg har ikke fått rotet meg til å lese det før nå. Det er noen ting som blir skrevet som bare er helt tull osv. Men, men av en eller annen grunn så har man jo veldig lyst til å lese bladene forde, og ikke alt som blir skrevet er tull heller da. De som sier at Justin Bieber er en svekling, jente, homo osv. tar VELDIG feil! Og det burde de snart innse -.-` Bare se på Justin da, har er jo SYYYKT kjekk, sterk, han har verdens fineste stemme osv...


For å si det sånn, så tror jeg ikke at Rihanna kommer til å bli som Amy Winehouse.  D skriver blant annet: "Med sløret blikk sier ikke Rihanna nei takk til litt påfyll."

mrs Bieber o.o Jeg er syyyykt missunnelig på Selena (og jeg tror nok ikke jeg er alene om det, for å si det sånn...)

Nå sitter jeg og ser på The Voice, er irriterende når det kommer sånne elgamle sanger. Det kom en sang som jeg hadde dilla på når jeg var 5 år eller no sånnt akkurat nå. Er det noen som husker "From Paris to Berlin"? den er syykt dårlig!

Ellers skal jeg chille 100% i kved!

 

-Tiril

livet på badegulvet
Akkurat nå sitter jeg på badegulvet, hvor jeg har sitti helt siden jeg kom hjem fra skolen. Eller jeg måtte nesten gå til kjøkkenet i stad da, å spise middag.Men seriøst, jeg lurer på hva jeg skulle gjort uten et varmt badegulv ? I det siste har det blitt en vane å sovne på badegulvet på morgenen i sånn 5-10 minutter, og konsekvensen av det er at jeg og Karoline alltid må løpe til bussen. Jeg hater vinteren, så min måte å ta vare på sommeren er å sitte på badegulvet. Lenge leve sommeren... Men jeg stikker på ungdomsklubben snart, så må stikke!

Hva skal du i kveld? :-) 

- Sunniva

eight songs

Nå er Sunniva hos meg!!!


Sunniva ♥


Jeg har et syykt stygt smil!!

Det er veldig gøy å være hos meg.

Åtte sanger jeg hører for det meste på nååå

Speaking in Tongues-Justin Bieber

Pick me-Justin Bieber

How to love (remix)-Justin Bieber

How to love-Lil Wayne 

I can only imagne-David Guetta ft. Chris Brown & Lil wayne

We found love-Rihanna

My city- Erik og Kriss ft. Nik & Jay

Omaha mall-Justin Bieber

 

Hva syntes du?

et koselig minne

Egentlig burde jeg sitte med rle-lekser akkurat nå, men jeg bruker bloggen som en unnskyldning til å utsette det. Dessuten starter Home and Away nå. Uansett, var innom bloggen ksih også oppdaget jeg at Jan Thomas har en konkuransse gående, hvor premien er at han kommer hjem og sminker deg og vennegjengen din. Inkludert goodiebags og valgfritt antrekk fra Moods of Norway til 1000,- ! Så siden det er en utrolig bra premie, hvorfor ikke prøve? For å delta må man da dele et bra minne med vennegjengen din, here we go:

     Det er faktisk bare under en uke siden, Tiril(altså den andre bloggeren på denne bloggen) hadde bursdag. Så vi syntes det ville være koselig med en overraskelsesbursdag. Pernille spurte Tiril om hun ville overnatte hos henne, Tiril visste ingen ting om overraskelsen vi hadde lagd til henne, så hun sendte melding til Pernille om at hun godt kunne komme kvart over ett, som innebærer ordet "vekkeklokke" i mitt tilfelle. Jeg kom litt tidligere enn de andre, for å hjelpe Pernille med å bake muffins osv. Innen Tiril kom, hadde nesten alle kommet. Vi gjemte oss på rommet til Pernille under madrasser, puter, bord, bak skap osv. Og når Tiril kom, "overrasket" vi henne. Jeg og Hedda hadde vært så smarte å legge mobilene våre helt åpent på bordet... Etterhvert kom alle sammen, og det var: Pernille, Karoline,  Hedda, Hanne, Amy, meg og selvfølgelig Tiril. Vi brukte dagen/kvelden til matlaging, prating og filmer. Så det hele endte med en kjempekoselig jentekveld!

bursdagsbarnet :-)bildet over av meg og Hanne er lånt fra Hedda sin blogg, jeg tok ingen bilder av meg selv med min egen speilrefleks... Det er det eneste bildet jeg har lånt, altså ! :)
Søte jenter allesammen ♥

- Sunniva

Klikk her for mer info om konkurransen!

gave fra Tiril

I nuet ser vi på glee, imens vi snakker om hvor sykt dårlig serie det er. Som sagt, minner det meg farlig mye om High School Musical. Ugh... Uansett, i stad fikk jeg gave av Tiril fra London. Fikk en rosa Justin Bieber-genser, jeg synes iallefall det er den fineste fargen av genserene, også fikk jeg en helt nydelig Starbucks-kopp. Og som om det ikke skulle være nok - så fikk jeg en gigantisk Justin Bieber-plakat. Tusen takk for tidenes beste gave! Og det ironiske er jo egentlig at det er Tiril som skal ha gave fra meg, sikter til bursdagen hennes. Har bare fått gitt en liten del av gaven, som var et bilde av oss to. Gleder meg til å utbruke genseren, drikke frappuccino fra Starbucks-koppen og studere det nydelige ansiktet til Justin Bieber som skal henge på veggen min.


Hva syntes du om genseren? ble veldig seriøse bilder...

på vei til meg

Har funnet den perfekte motivasjon på mandager... Nettshopping! Trykte meg tilfeldig inn på e.l.f i stad, og et kvarter seinere hadde jeg allerede prestert i å bestille fire produkter fra nettsiden. Har kjøpt en leppestift og en primer fra e.l.f før, primeren var utrolig dårlig. Mens leppestiften elsket jeg bortsett fra at fargen ikke var helt som jeg trodde, så nå har jeg bestilt den i en lysere rosa farge.

 - All over cover stick, i fargen Honey(Light)

- Mineral lipstick, i fargen Natural Nymph

- Concealer børste

- Eyebrow Stencil

 

Har du kjøpt noe fra eyeslipsface.no før? :-)

videoblogg: i sminkepungen

Endelig er mandag over, jeg virkelig hater mandager. Har fått redigert ferdig videobloggen, tok litt tid siden jeg redigerte den på iPaden, og som om det ikke skulle vært nok kobla internettet seg ut første gang jeg lasta den ned - og andre gangen fant den ikke filen plutselig. Men alle gode ting er tre! :-)

 

dårlig kvalitet siden den er filmet med kameraet på iPaden.

Hva syntes du om videoen?

Dagens antrekk

Bukse//Pieces, Tunika// Primark, Ring//Clarei`s, Armbånd//Primark Kjede og blomstering//Brusdagsgave fra Karoline :))

Wuhu det var virkelig digg å strte på skolen igjen, eller bare ikke... Skal vel få rotet meg til å få gjort noen lekser i kveld og ellers skal jeg "pleie" dakkars Pluto for han er syk.

-Tiril

ja, dere ser riktig...

VIDEOBLOGG! - Sunniva

Innkjøp fra London


Mobildeksel// Vanlig sjappe i Oxford-street

Someday//Parfymebutikk

London genser// Typisk sjappe i London, New York genser//Primark, Justin Bieber genser// Typisk sjappe i London 

Kåpe//Primark (bursdagsgave fra mormor)

Bukse//Primark, USA shorts//Topshop, Veske//Topshop (bursdagsgave fra mamma og pappa) Magetopp//Primark

Shorts (UNSKYLD FOR AT JEG HERMET ETTER DEG, SUNNIVA! ♥) og Tights(Bursdagsgave fra mormor)//Nike

Tunikaene//Primark

Jeg har ikke tatt med alt, men mesteparten av det jeg har kjøpt.

Hva syntes du om innkjøpet?

-Tiril

Enda mer bilder i dryss!

Her kommer en del bilder i fra London...


Miniboks med cola, som jeg fikk på flyet!

Kameraet til Vebjørn, ME WANT!!!!

Ben and Jerry`s Cookie-is ♥

Goooood barnedrink!

syyykt kul sushibutikk, med god mat. En tallerken kostet 25 kroner eller no sånnt!

Niketown! Sykt stor nikebutikk, som var på fire etasjer. Og klæra man fikk kjøpt der var billigere enn i Norge.

Primark er en av mine favoritt butikker definitivt!

Pimpa mobil...

Enda mer Ben and Jerry`s. Isen var syyykt god!

På gardemoen når vi skulle til London...

Fokus

Bigben, var masse finere enn jeg hadde trodd!

Busskø, var ca 10 busser etter hverandre!

..............

Meg og min beste venn!

I London eye (gadd ikke snu bildet...)

-Tiril

Btw. Ville bare si TUSEN TAKK for overraskelsesbursdagen, dere er SUPRE! ♥

gårsdagens antrekk

Hei dere! Håper dere har en like fin lørdagskveld som meg, til tross for at jeg har byttet ut godteri til fordel for bær og nøtter i 4 uker - koser jeg meg her i sofakroken. Har veddet med pappa om at jeg klarer å være uten godteri(det inkluderer tyggis og halspastiller også!!!) i 4 uker, kan  bli spennende... Tross alt ligger det jo 10 pakker med tyggis på skrivebordspulten min, ikke for å glemme kindersjokoladene og must-kulene fra taxfreen. Jaja, wish med luck!

I dag har jeg gått tur med mamma og Alvin til Sundesætra, tilsammen ble det 3 timer med streifing rundt i skogen. Har dårlig sammvittighet over alle barnedrinkene på Kielbåten(les: min kjæra Strawberry Dicary) Jeg ender mest sannsyneligvis opp med en joggetur i morgen, også.. Uansett, slenger med gårsdagens antrekk - ettersom dagens ikke er så mye å skryte av. En treningsthights og en topp fra Nike, i nuet: pysjamas.

topp/hm  bukse/bikbok  sko/converse/ellos.no


- Sunniva

videoblogg: oslo med Hedda

Som sagt, en herlig dag! Må gjentas. Ellers skal jeg forsette kvelden min med frustrerte fruer, har fått tak i sesong 2 til samlingen min - som betyr utallige timer foran dataskjermen. Eva Longoria er bare for pen, misunnelig!

Hva skal du gjøre i kveld?

- Sunniva

 

bildedryss: Kiel-båten

Hei dere! Har kommet hjem fra Kiel-båten nå, egentlig kom jeg hjem på onsdag - men har nesten ikke vært hjemme etter det. Ble hentet på "kaja" av Hedda, også dro vi til leiligheten før vi tilbringte resten av dagen på shopping og Fridays - super dag! Hedda har redigert en video fra turen, som jeg kan vise seinere. Også i går dro jeg til overnatting hos Pernille sammen med Hanne, Karoline, Tiril, Amy og Hedda i anledning Tiril sin bursdag. Kjempekoselig!

Men tilbake til Kiel-båten. De fleste av dere vet kanskje hva turen går ut på? Noen av dere har sikkert vært på båten også? Det er en kjempefin båt med badeland, handlegate, spillrom, spa- og treningsrom, utallige restauranter og ja omtrent alt. Ikke for å glemme de nydelige barnedrinkene, om dere ikke har gjort det; så må dere smake Strawberry Dicaster. Den er grunn nok til å ta båtturen i seg selv! Uansett, det var i handlegatene jeg befant jeg for det meste av tiden. Spesielt Taxfreen og parfymeriet. Fikk svidd av 950,- i løpet av den første timen på parfymeriet på et Guerlain-solpudder, Diorshow-mascara og Clinique-ansiktsvann. Har lest om disse tre produktene utallige ganger på diverse blogger, så måtte prøve de ut. Tre ord: I`m in love ♥ Turen var super, elsker hele båten!  Det så mye man kan gjøre der. Bade, handle, hamstre godteri i Taxfreen, spise, trene, se på showene deres - ja, you name it. En utrolig fin tur med familien min.  :)


tidenes beste kyllingsalat !utsikt over fine Oslo før "takeoff"Lugaren til meg og søsteren, jeg fikk vindusplassen til slutt.retardsapizzaaaa

showtime..


STRAWBERRY DICARY !!!!! ♥♥♥♥ barnedrinkenes legende, eller no..Tapastid! Kyllingwrap


chilling med godis og greys antomy sammen med Aurora
Og før noen påpeker det, jeg veit det er mye matbilder. Litt av grunnen er at jeg er et matvrak og resten av grunnen er fordi jeg ikke gadd å drasse på speilrefleksen annet enn når vi skulle på show eller ut å spise...

Også må dere huske å gratulere bloggens bedre halvdel, nemlig Tiril, med dagen! Nå kan jeg ikk mobbe deg for å være 13 år lengre... Love you!  :)

- Sunniva 

 

Madame Tussaus, bilder i dryss!

Nå er jeg hjemme i Norge, kom hjem klokka 2 i natt eller noe sånnt. Savner London allerede. På søndag og mandag var temperaturen ute som i syden, det føltes som om at det var sommer igjen!

På søndag var jeg som sagt på Madam Tussauds, der ble det en del bilder.  


David og Victoria Beckham

Robert Pattinson

Cherly Chole

Wuhu jeg vant i OL!

Lady Gaga

Leona Lewis

Miley Cyrus

Cristina Angulera

Marilyn Monroe


♥ JUSTIN BIEBER ♥

Tok også bilde med Leonardo Dicaprio, Nicole Kidman, Julia Roberts, Tom Cruise og Jennifer Lopez . Det var mange jeg ikke fikk tatt bilde med, siden det var så syyykt mange på Madam Tussauds. 

Miniinnkjøp fra Madam Tussauds:


Også kommer det et bilde til fra Madame Tussauds: (sparte det beste til slutt, assa!)


Dronning Elizabeth/Frøken smiley!

Nå skal jeg kose meg med Hellcats og Frustrerte fruer resten av kvelden! ♥

-Tiril

London

Nu sitter  er jeg pa hotellet i London! (sitter pa dataen ved resepsjonen, og dataen er engelsk. sa det ser litt rart ut nar jeg skriver...)

Jeg kom til london natt til sondag. Pa lordag var jeg pa madam tussauds, det kommer jeg aldri til a glemme. Var syyykt braaa! tok bilde med blant annet Justin Bieber (♥♥♥), Jennifer Lopez, Britney spears, Julia Roberts osv... Senere pa dagen tok vi sann buss som kjorte forbi flere kjente steder, var veldig kjedelig pa slutten for bussturen ble aldri ferdig sa vi gikk av bussen.....

I dag har jeg vart i Oxford street og shoppa for det meste. Var i Primark butikken og den var helt syyyk stor og det var masse billige klær! etter det var på London eye. 

I dag blir det nok ikke så masse shopping, men litt. Skal kjøpe litt gaver og sånnt. Er i Norge klokka 23 i morra. Blir nok ikke noe blogging fra meg før på onsdag. 

HADEEEE! 

-Tiril

(halvveis i innlegget bytta jeg data med Vebjørn, så da fikk jeg æ,ø og å. Gadd ikke rette på det..... Gadd heller ikke å laste ned bilde. Dårlig blogger.....)  

at the moment

Hei ! Livet er digg akkurat nå, sitter nydusja i senga og snakker med Hedda på FaceTime mens jeg ser på bilder av Justin på google. Ah, jeg elsker han! Ikke for å glemme den rosa kofferten min som står klar for pakking på gulvet foran meg, dere må nok vente litt til før dere får vite hvor jeg skal.

Foressten, badekaret var mer en ferdigtappet i stad. I mens jeg blogga, hadde hele badekaret rekket å bli helt fullt og det var vann over hele gulvet! NOK ET BEVIS PÅ AT BLOGGING TAR LANG TID... og at jeg sto sist i køen når Gud delte ut hjerner. Wups!

Hahahahahahaha ! Digger det øverste bilde. Sånn går det når du ikke følger med... Snakkes!

How to: hjemmespa

Hei! Har nettopp kommet hjem fra overnatting hos Karoline, siden jeg skal dra i morgen(les: forteller mer om det i kveld) - syntes jeg det passet perfekt med hjemmespa. Hjemmespa for meg, betyr: boblebad, ansiktsmaske og hårkur. Jeg tenkte å vise dere mine "hemmelige" oppskrifter. Jeg lover dere, de fungerer!

Du trenger: Havsalt, honning og ølgjær (og vann)

- (Ølgjær er brunt pulver som mange bruker for å få pelsen til hunden sin mykere. Fåes kjøpt på iallefall Spar)

BOBLEBADPEELING: Du trenger ca. 300g havsalt og 1-2 ss honning. Ta begge deler opp i badekaret, og sett deg selv ned. Sitt der i 20/30 minutter, før du tar en peelingbørste og peel huden fri for døde hudceller. Dusj etterpå. Denne elsker jeg!

 

DYPRENSENDE ANSIKTSMASKE: Du trenger 2 ss ølgjær og 2 ss varmt vann. Bland begge deler til en rennende konsistens. Påfør masken på huden, og sitt med den i en halvtime, før du vasker den bort. Denne masken lukter kjempeekkelt, men jeg lover dere: Den er kjempeeffektiv!

 

HÅRKUR: Hårkuren lager jeg ikke selv, her bruker jeg Loreal sin versjon. Den skal visst bygge opp fibrene i håret, for å få et mykt hår. Fåes kjøpt hos frisøren. Den lukter kjempegodt og du får supermykt hår. Elsker den! Men hvis du veldig gjerne vil lage en selv, kan du ta noen spiseskjeer youghurt og noen moste agurkskiver - funker greit.
Men nå er boblebadet ferdigtappet, ha en fin kveld da dere! Kvelden min består av hjemmespa og pakking. Gleder meg til å dra fram den babyrosa kofferten min.

Foressten, god tur til Londonturisten Tiril og Gran Canariaturisten Kristine!♥

Skal du noe sted i høstferien?

Sunnivaher kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011

 • kategorier

 • Blogg
 • dagens antrekk
 • hverdag
 • innkjøp
 • photoshoot
 • videoblogg

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits