Drunk on love

Har dere hørt denne sangen her???

Drunk on love- Rihanna

Elsker sangen!♥ Har hørt på flere av sangene til Rihanna fra den nye cd`en hennes på nettet og dem er sykt braae!

 

Hva syntes du?

Tiril

AdventI dag er det første dag i advent!

Det er syyyykt koselig med jul og jeg gleder meg masse!

Tiril

(Jeg suger i å blogge så innleggene er veldig dårlige..)

Saturday

I dag spilte vi håndballkamp mot vestfossen. Vi vant ikke. Men dommerene var syyykt partisk! Hvis det ikke hadde vært for dem så hadde vi vært nermere en seier.

Når jeg kom hjem så startet jeg og rydde og vaske rommet mitt og jeg er på langt nær ikke ferdig...Er en hel del som skal kastet og jeg må jo rydde tingene på plassene igjen... Og i tilegg hadde jeg egentrening i dag.


SER IKKE UT!Nå sitter jeg å koser meg med "Tacoform", julebrus og sex and the city!

Tiril

dagens antrekk

Hei! Etter det forrige innlegget ble det ikke særlig mye bedre - faktisk verre. Så vi dro til legekontoret og legen sa at jeg burde dra til sykehuset i tilfelle jeg hadde fått brudd i ankelen. Og tror dere ikke at jeg ble bedt om å bruke krykker?! Jeg hater krykker. Og nå sitter jeg her med brannsår på begge henda etter bare en dag på krykker, og flere skal det bli... 

I går fikk genseren jeg viste dere tidligere i uken i posten, og den er perfekt! Er utrolig behagelig å gå med den.Hahaha, jeg måtte støtte meg på den ene krykken - siden jeg bare har et bein jeg kan støtte meg på...

Og selvfølgelig disse to pinnene som gjorde selv den minste ting komplisert, som å gå igjennom en dør på skolen:

genser//ginatricot.com


Hva syntes du?

typisk meg

Hey! Akkurat nå sitter jeg stuck på benken, mens jeg ser på at håndballjentene spiller. Vi hadde hjørnefotball som oppvarming, og da klarte jeg å dette på siden og vrikke foten. Gruer meg til jeg må reise meg opp å gå etterpå ! Det er typisk meg at akkurat når jeg har en helg full av gåing , løping og dansing at jeg skader meg. Klubben på fredag, håndballkamp lørdag og jobben søndag. Foressten har jeg fått meg jobb, hadde første dagen i går :-)

Jeg skal foressten på kino med Tiril, Hedda og Kristine etterpå. Skal se den nye twilightfilmen. Hva heter den igjen... Fant plutselig ut at vi skulle se den i dag, trodde først at vi ikke rakk det pga treninga. Flaks! Uansett, blir kos(hvis jeg kommer meg dit i tide pga foten......) Har du noen gang opplevd noe lignende?

Atm.

Nå sitter jeg og kjeder meg... ikke akuratt noe nytt. Har ingenting å blogge om, er ganske så lite som skjer for tiden. Og jeg har verdens dårligste frantasi når det gjelder blogginnlegg!-Tiril

innkjøp

Hei bluggen ! Akkurat i dette sekund er Tiril hos meg, vi skal på håndballtrening senere. Uansett, gjorde litt nettshopping i går. Endte opp med en genser fra ginatricot.com og en wallsticker fra pandoraseske.no :-)

Hva syntes du?

Bursdagsgave!

På torsdag fikk jeg bursdagsgave fra Sunniva!
-Tusen milliarder takk Sunnivaaa! glad i deg ♥

Skulle ha blogget om gaven tidligere men har ikke hatt tid...

-Tiril

Overnattiiing!

Fra lørdag til søndag overnattet Sunniva besteee♥ hos meg. Og det var selfølgelig superduperkoselig!  Vi koste oss med TV,pizza, cola, burn og godtriii.
Greys anatomy ♥


Spenstig!!!

Buddhaaa O.ODakkar Sunniva!!! skadet seg :`(

Haha, vi ble mette vi..Jeg kommet til å dø med regulering... :((

-Tiril

innkjøp: ny møbler til rommet

Hei dere!  Sunniva som blogger. Det her blir på en måte et innkjøpsinnlegg hvor jeg viser noe av de nye tingene på rommet mitt.  I nuet sitter jeg godt plassert i den ny sofaen min, er forelsket i den! ♥♥ Og ved siden av meg står det nye klesstativet mitt fra Ikea som jeg har ønsket meg i utallige måneder, foran meg står et drøm av et sminkebord og over meg henger den fineste og mest perfekte taklampen dere kan tenkte dere!

Har nemlig oppusset rommet i de siste ukene, lykkeee. Skal lage en videoblogg hvor jeg filmer rommet mitt og skriver hvor alt er fra når jeg er ferdig. Har ikke fått kjøpt trekk til sofaen, speil og bord enda - så blir en tur till til Ikea om ikke lenge. Eller jo, jeg har jo egentlig kjøpt sofabord - men tror du ikke at da jeg skulle sette opp bordet i går(HANDYMAN, jeg vet...) at det var en diger "bulk" i bordplata? Nedtur.

 

The love of my life, sofaeeen !


Et "detaljspeil" til sminkebordet


Også klesstativet som for første gang ikke var utsolt, wuhu!Sminkebordet!

knagger fra interiørbutikken på Norefjellporten, 153,- per stk. Var litt stive i prisen, men jeg måtte bare ha tre av de !

alt fra IKEA ++ sminkebord, taklampe osv.

- Sunniva

Snart fredag!

I dag var Sunniva med meg hjem etter skolen ♥ siden vi skulle på trening senere. Det er ikke så veldig masse å gjøre hos meg så vi stjal dataen til vebjørn og tok noen bilder på PhotoBooth...


Fritids♥

 

-Tiril

en helt grei tirsdag

Hei dere, det er Sunniva som blogger! I dag har klassen min vært på hospitering på Rosthaug VGS, og nå er jeg gått fra 75% til 99% sikker på at det blir Media og Kommunikasjon på meg. Men jeg har jo forsatt et år på meg til å konkludere, så hvem vet? Uansett, om noen få strakser skal jeg på konferanse - med BEGGE foreldrene mine. Hjelp, nå blir det dobbelt så fælt å få negative tilbakemeldinger! 
Hva synte du om bildene? Haha, sjekk de nervøse øya mine. Krysser fingre for en vellykket konferanse!


dagens antrekk

Hei dere! Har blitt en stund siden sist jeg blogget, og jeg beklager for det. Har bare hatt så utrolig mye å gjøre i det siste.. Skal skjerpe meg!

Uansett, slenger inn dagens antrekk før jeg stikker ut på en hard intervalløkt i lysløypa. Antrekket er ikke skikkelig spennende, menmen. Ellers går resten av kvelden til å lage huskeliste på Ikea. Jeg oppusser jo rommet mitt nå, og alle veit jo at hvis "oppussing" skulle hatt et annet navn måtte det vært "Ikea"! Jeg har en travel uke foran meg, men jeg lager en liste til pappa, så han kan kjøpe det for meg. Gleder meg til å få det ferdig, lykkee ♥
bluse//floyd bukse//bikbok sko//converse

Hva syntes du om dagens antrekk? Sunniva

Farsdag!

I dag har Sunniva vært på en liten visit hos meg, siden vi hadde egentrening i sammen. Når Sunniva dro lagde jeg faktisk rullekakae, siden det er farsdag.
Ble litt for masse syltetøy...

Isteee!

Ser ikke fram til en ny skoleuke nå, for å si det sånn...

Tiril

What do you think?Cardiganen er mamma sin men jeg tror kommer til å bruke den. Syntes den er litt spesiell, hva syntes du?

 

Har kommet hjem fra bursdagen til Hanne, det var superduper koselig!♥

Nå sitter jeg og ser på sex and the city, og koser meg med julebrus.

Tiril

Dagens antrekk!Øredobber//hm og primark, resten//BikBok

"Tok bildene klokka halv 8 i dag, så jeg så enda verre ut enn det jeg pleier..."

Tiril

5 kjoler fra Nelly

Sitter å ser på kjoler fra Nelly, siden det snart er jul. Har veldig lyst til å kjøpe ny kjole til julaften, men jeg vet ikke helt om jeg kommer til å kjøpe noe i det hele tatt. Har heller ikke sett på kjoler i noen andre nettbutikker, men det gidder jeg ikke nå...

(den rosa blir kanskje litt for sommerlig...)

Det kan godt hende at jeg venter med å kjøpe noe kjole før til vinterballet. Har ikke akkurat masse penger for øyeblikket...

Hvem likte du best?

Tiril

videoblogg: fritids

Haha, må le hver gang jeg ser den! Vi filmet litt i stad, egentlig er det en halvtime med filming omtrent. Vår første videoblogg sammen, og Tiril´s første i det hele tatt. Hørte jeg applaus? :)

 

Hva syntes du om videoen? haha

Sunniva

Sanger fra sommeren 2011

Hvem savner vel ikke sommeren? Jeg gjør, kan man TRYGT si! Sitter med dataen på fanget, og har funnet noen av de sangene jeg hørte masse på i sommer. Dette er noen: 

 Nicki Minaj_Super bass

 Demi Lovato_Skyscraper

 Justin Bieber ft. Chris Brown_Ladies love me

 Katy Perry ft. Kanye West_ E.T

 Beyoncé_Best thing I never had

 Jennifer Lopez_Papi

Lady Gaga_You and I

Og selfølgelig hørte masse på Justin Bieber i sommer, og jeg hører masse på han ♥ Blir aldri lei av stemmen hans! ♥

Savner så sykt å være ute med venner i fint vær, og bade. Ligge i solen å bli stekt i mens du hører på musikk. Og sove LENGE. -Miss it  : (


-Tiril

Btw. Det er ikke bare Someday, Victoria Beckham og Bruno banani som er favorittparfymene mine ; )

videoblogg

Hei igjen! Akkurat nå sitter jeg i sofaen og spiser godteri. Ahh, føles deilig å endelig kunne skrive det igjen - for første gang på fire uker. Ja, jeg har allerede vært uten godteri i en måned! Så her sitter jeg som den superusunne personen jeg er, og spiser godteri med god sammvittighet - for første gang! 

Leste bloggen til Hedda i stad, og plutselig fant jeg ut at hun hadde lagd videoblogg fra jeg var hos henne igår. Så siden jeg ikke har noen bilder å vise dere, stjeler jeg like godt videoen fra henne!

Hva syntes du om videoen? Sunniva

 

3 favorittparfymer

1.


Someday- defintivt den aller beste parfymen jeg har, og kommer til å ha for en lang stund! Pris: ca 300,-

2.

Victoria Beckham- Kjøpte den når jeg skulle til Kreta for ca 3 år siden, og den minner meg om Kreta hver gang jeg tar den på! Pris- ca 250-300,-

3.

Bruno banani- Vet ikke hvordan jeg skal beskrive lukten, på en måte lukter det jordbær + andre friske lukter. Pris: 180,-

Hva er din favorittparfyme?

-Tiril

bra fredag

Hei, lenge siden sist! Men jeg har liksom ikke finni noen tid den siste uken til å sitte på dataen, og den lille tiden jeg har hatt det - har dataen blitt tom for strøm akkurat da jeg har satt meg ned i sofaen. Og siden jeg er for lat til å hente laderen, har det endt med alt for lite blogging fra min side. Uansett, ettersom vi har jobbet med prosjekt på skolen hele denne uken, fikk vi avspasering i dag. Og da fant endelig jeg, Anna, Kristine og Tiril tid til en lenge etterlengtet jentekveld. Og etter at jeg kom hjem fra Kristine i dag , tok jeg turen til Hedda. Prøvde oss på hjemmelaget Oreo Madness. Mens kvelden har gått bort til å være trener på All-idretten. 

hallaaa

 

 

Hedda og Sunniva vs. Fridays

bilder fra heddamonsen.blogg.no

 

Talk to the hand
T-skjorte_Gina Tricot, Bukse_Only, Singlet_BikBok

-Tirilher kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011

 • kategorier

 • Blogg
 • dagens antrekk
 • hverdag
 • innkjøp
 • photoshoot
 • videoblogg

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits