innkjøp og bilder fra i går

Hei dere! Dagen i går levde opp til forventningene, ble en kjempefin dag. Hadde en bra dag som alltid med Hedda igår, og kjempekoselig hos Karoline på kvelden. Kom noen flere jenter på alder med meg og Karoline også ! :)

Uansett, her er noen bilder fra hønefossturen - inkludert innkjøpet mitt. Foressten har jeg tatt to hull i ørene, så nå har jeg to i hvert øre! Har ønsket meg det siden fjerde klasse, og nå har jeg det endelig. (Unnskyld Benedicte og Tiril♥) Er passe fornøyd nå ! 


ØREDOBBER fra hm MOBILDEKSEL fra en random cd-butikk HALS fra vila GENSER MED BLONDER fra bikbok VANILJEFARGET GENSER fra cubus

og selvfølgelig HULL I ØRET !!

Bilder fra hønefossturen(lånt av heddamonsen.blogg.no):


Tror ikke jeg rekker å blogge i morgen, siden jeg skal jobbe fra tidlig om morgenen - og deretter drar vi direkte fra jobben min til hytta til onkel. Så sier det like godt nå: Godt nyttår!

Sunniva

Kveldens antrekk 29.12.11

Heihei!

I dag har jeg (som Sunniva skrev) vert på jobb! Har ikke vert så veldig lange dager på jobben så jeg har sluttet sånn i 4 tiden alle gangene jeg har jobbet i desember. Etter jeg var på jobb så dro jeg til hønefoss på bowling sammen med mamma, pappa, vebjørn og noen flere som vi kjenner (for å si det sånn så er det bedre å dra på bowling med venner!).


Bleike mei..!

Er ikke så veldig lenge til jeg kan ta av den reguleringa (som har ødelagt store deler av mitt liv) nå :))

Bluse og magetopp// Bikbok Bukse//Pieces Øredobber//en butikk i London som jeg ikke husker navnet på...

Ellers skal jeg på jobb i morgen, og over i morgen. Så har jeg en dag fri og etter det starter skolen igjen -.-

-Tiril

på vei ut døra

Hei folkens! Etter å ha jobbet flere dager i strekk, passer det bra med en fridag i dag. Så jeg benytter fridagen til å dra til Hønefoss med Hedda - dessuten har jeg noen gavekort som skal brukes opp! Og når jeg kommer hjem igjen, er det rett til Karoline og familien hennes på mølje og grøt. Tradisjon hvert år! Med andre ord har jeg en kjempebra dag foran meg, men det betyr også at jeg ikke får tid til å blogge. Tiril er på jobb i dag, så hun kommer heller ikke med noen innlegg før i kveld, jaja.


 Ha en fin dag! ♥

Flink til å handle på tilbud

Hei hei!

I går fikk jeg endelig bestilt Gorgeus Curl Wand!

Bestilte den →HER←

Det er julegave fra broren min :))  (betalte 100,- for den selv)

Gjorde et veldig stort kupp siden jeg kjøpte den i går (eller bare ikke), og da kostet den 599, i dag kostet den 499...

 

-Tiril

 

On my wall!

(Skulle egentli legge ut dette innlegget i går men siden strømmen gikk i går og jeg måtte på jobb i dag så fikk jeg ikke publisert innlegget før nå)

I går hadde jeg en kjempekoselig kveld med mamma, pappa, vebjørn, bestemor, mormor, onkel, og tante bow + masse supre gaver ♥  I dag var jeg hos bestemor (tradisjon), og der var blant annet Linnea (4år) så jeg har engentli leket med henne i hele dag. Også fikk jeg sett lillebroren hennes som er 5 måneder gammel og ungen til søskenbaret mitt som er ca3 måneder. De er sykt søøte og sjarmerende ♥

Også til innlegget, her kommer sånn halvveis det jeg har på veggen på rommet mitt:


//Bursdagsgave fra Sunniva ♥

//kremmerhuset

//Gave fra Pernille ♥

Skilt//Bursdagsgave fra Sunniva ♥

"Tavle"//Julegave fra Anna ♥ Skilt//Julegave fra Sunniva ♥ Kalender//Julegave fra tante ♥(har ikke fått hengt de opp siden jeg fikk dem som julegave i går)

Har også noen knagger og plakater på veggen, men gadd ikke å ta med alt..

Sorry for VELDIG dårlig blogging fra meg, skal prøve å bli bedre ; )

Tiril

gavene jeg har fått

Hei dere! Tenkte jeg kunne vise dere gavene fra i går. Er utrolig fornøyd med hva jeg fikk i går, alt jeg fikk er sånne ting jeg ville kjøpt selv hvis jeg kom over det i en butikk. Altså med andre ord hva jeg ønsket meg! Ikke for å glemme den kjempefine bildekalenderen jeg fikk av Kristine, det var en del av gaven fra henne - og jeg måtte smile når jeg bladde igjennom den i går. Fikk egentlig ganske mange gaver i går syntes jeg ! Nok engang: TUSEN TAKK ♥

 

Også til slutt:Wallsticker fra mamma og pappa! Egentlig var oppussingen av rommet julegaven, men så syntes de at det burde ligge en pakke under treet til meg fra dem. Så siden jeg har ønsket meg wallstickers i en hel evighet nå, endte det opp med det. Kjempesøt, sant? Jeg var med når mamma kjøpte den, så for dere som lurer: Den koster 600 kr og er fra Karjolen!

GOD JUL!

Sunniva

 

 

min julaften


Det er i hvertfall IKKE meg som har småspist av pepperkakehuset.... ;)

Se, Alvin har pyntet seg til jul! tnaaaw, smelt ♥♥Haha, jeg prøvde meg som konditor !Også må jeg ikke glemme å takke alle de fantastiske vennene/familiemedlemmene mine for verdens herligste gaver, tilogmed noen som hadde vært så søte å kjøpe flere av tingene jeg la ut i "7 ting fra Kremmerhuset"-innlegget for noen uker siden. Så jeg endte opp med et par like ting, men det gjør ikke noe - da har jeg jo bare dobbelt så mange fine ting, dobbelt så bra! Det er jo uansett TANKEN SOM TELLER! Tusen takk, glad i dere ♥

 GOD JUL KJÆRE LESERE(hvis deg finnes noen...)! ♥

Sunniva

borddekker og baker Sunniva

Hei dere! Jeg slår til med TO innlegg på en kveld, det er meg vi snakker om altså - fortjener nesten applaus. Uansett, som jeg ikke fortalte i stad - har jeg brukt dagen i dag til baking, borddekking og en treningsøkt. Så siden jeg ble litt stolt av borddekkingen må jeg nesten vise dere noen bilder fra i dag!


Okda, kanskje ikke veldig spesiell borddekking... Syntes reinsdyret over var søtt, gjett hvem som kommer til å stjele den etter julekvelden?

Ingen jul uten kaker, min deltagelse i årets julebakst resulterte i cupcakes. En litt mer uvanlig type julekake? :)

mmmmm..... gleder meg til å prøvesmake disse i morgen!


Som jeg sa i stad, ha en GOD JUL ! Nå er det egentlig bare en halvtime til selveste JULAFTEN!!! :-D

Sunniva

lille julaften

Hei dere! Er sååå deilig med juleferie, ikke minst er det julaften i morgen. Gleder meg til å våkne opp til godteri og costume i julestrømpa i morgen. Siden sist har jeg vært på jentekveld hos Anna, gjort siste innspurt-juleshopping med mamma, bakt julekaker, kjørt rundt med alle julegavene, hørt på mange julesanger og gjennomført et par treningsøkter. Senere i kveld skal jeg dekke på julebordet til i morgen kveld(gleder meg utrolig mye til det, ettersom jeg har fått kjøpt utrolig masse fine ting til bordet) - og ikke minst se Grevinnen og hovmesteren. Tradisjoner!

Uansett, på jentekvelden hos Anna på tirsdag - fikk vi veldig lyst til å prøve ut spiritisme. Så vi skreiv masse bokstaver og tall på et ark, tente lys og satte oss i en ring. Og dere, vi fikk kontakt med en ånd/gjenferd! Vi hadde lest en del om at man kunne komme i kontakt med spedbarn, og det var det vi gjorde. Ettersom spedbarn ikke kan stave, gikk det mest i JA og NEI spørsmål. Vi gjorde det to ganger, men den andre seksjonen ble veldig kort - ettersom vi kom i kontakt med en "dårlig" ånd som sa at han ville gjøre oss vondt. Iallefall, fikk svar på alt jeg har lurt på! Fikk kjøpt noen ting til meg selv også på juleshoppingen til meg og mamma.


strykemerke fra en interiørbutikk i Vikersund. Skal stryke den på en pute! 99,-

Carries dagbok fra Notabene. ENDELIG HAR JEG DEN !! 300,-

"Kasse" fra Princess. 99,-

jakke fra Vero Moda. Satt ned fra 800,- til 400,- !

Også fikk jeg et kjempesøtt kort fra Tiril med julegaven min. Hun hadde skrivd på baksiden også! Hvordan kan man IKKE være glad i deg?♥

GOD JUL ALLESAMMEN!

Sunniva

Bittelillejulaften

Heeeei! I dag er det bittelillejulaften, gleder meg masse til julaften ♥

På tirsdag var det siste skoledag, og da overnattet jeg, Kristine og Sunniva hos Anna. Og som alltid var det koselig♥ Vil ikke akkurat si at spiritisme var koselig det var sykt CREEPY! Og det gikk faktisk!

Ellers har jeg ikke gjort så masse, pakket inn julegaver og litt sånnt.


Meg og KOSEBAMSEN miiin ♥

Nu skal jeg se alene hjemme1, med mine gode venner Taro og Cola

-Tiril 

Innkjøp fra uka

Hei hei! i dag har vi spilt håndballkamp mot sigdal, og vi tapte dessverre...Var ikke akkurat den beste helga for oss, men vi skal få slått dem en gang! Og Norge vant VM, jippiii ♥

I løpet av uka har jeg fått kjøpt french-manicure sett, en liten ramme og høytlivsbukse.


//Vita

//Nille

//Pieces (armene mine ble veldig fine på bildet..)

 

I morgen blir det en ganske grei skoledag og på tirsdag blir det en enda bedre og kortere skoledag. Etter det er det juleferie + at det blir en etterlengtet jentekveld hos Anna, gleder meg ♥

 

-Tiril

innkjøp fra Bukserud Storsenter

Hei dere! Jeg kom nettopp hjem fra håndballkampen vi hadde i dag, vi spilte mot Vestfossen - og vi tapte. Jaja, og i morgen er det kamp mot Nedre Sigdal, krysser fingrene for at vi vinner den ! Etter det tok jeg, Tiril og mamma turen innom Bukserud Storsenter. Og jeg fikk kjøpt noen julegaver, inkludert et par ting til meg selv.
rosa genser fra bikibok, 249,-                        sorry Kristine ! ♥brun høytlivsbukse fra pieces, 279,-                                 Sorry Tiril ! ♥

Fornøyd med innkjøpet mitt i dag, og til tross for kampen - har det vært en fin lørdag. Og folkens, nå er det bare en uke til julaften!

Sunniva

Outfit fra bursdag

I går var jeg i bursdag hos Hedda, og da var "kleskoden" kjendis (som Sunniva skrev i forrige innlegg). Det var en superduper koselig kveld ♥


"...Jeg liker å stjele speilrefleksen til pappa..."


Bluse//BikBok, Singlet (skrev "$" tegn på den men det syntes ikke så godt, og det ble litt sjokolade på den..)//BikBok, Øredobber//fancy og USAshorts//TopShop.

Jeg prøvde å kle meg ut som Ke$ha ; )

-Tiril

hjemme fra bursdag

Dette innlegget skulle egentlig bli postet i går 01:00, men så hengte dataen seg opp - og jeg gadd ikke vente !

Hei dere! Ble visst ikke noe innlegg nummer to i går, beklager. ♥ Har nettopp kommet hjem fra en superkoselig bursdag hos Hedda, glemte foressten å fortelle dere det på bloggen. Gratulerer med overstått, Hedda! Temaet for bursdagen hennes var "kjendis", så jeg valgte Megan Fox. Men jeg endte opp med å se ut som en ... prostituert... Uansett, nå skal jeg legge meg - for å være opplagt til håndballkampen i morgen. Ha en fin helg!
long time no see

Hei, kjære lesere! Jeg har ikke blogget på evigheter, og jeg beklager for det. Det eneste som har skjedd i livet mitt i løpet av denne bloggfri uken er at jeg har fått to smykkestativ. En av mamma og en av Aurora, heerlig! Ok da, det har skjedd mere da.  Som en unnskyldning å bloggpausen kommer det et innlegg til senere i kveld. Har brukt kvelden på håndballtrening, og resten av kvelden går bort til Criminal Minds og kakao. Akkurat sånn jeg liker det.

Noen bilder fra de siste dagene:


Jeg har drikt altfor masse kakao!

smykkehånden jeg fikk av AuroraSmykkestativet fra mamma !
I morgen er det juleverksted på skolen, blir koselig!

Sunniva

10 dager til julaften!

Nå er det 10 dager til julaften, noen som gleder seg???

Er ferdig med å lese til RLE prøva (faktisk siste prøva vi har i 2011!) sånn halvveis, ble ikke så veldig masse øving...Taro og Pluto stjal tyggispakka mi, og jeg hadde bare spist 4 tyggisser og nå er det bare to igjen...

Nu sitter jeg å ser på Hellcats ♥

 

-Tiril

Saturdaykos

Heluu!

Nå skal jeg se Hangover part 2, alene ♥ 4ever alone ♥. Hehe, skal (prøve å) kose meg med Taro og Pluto. Filmen ser veldig bra ut, i alle fall på traileren.GLANSbilde :))

Er ikke så veldig masse som skjer atm, så jeg har ikke noe mer å skrive om. SORRY for så dårlige innlegg fra meg!

Tiril

7 ting fra Kremmerhuset

Hei dere! Nettopp kommet hjem fra jobben, og hadde foressten engelsktentamen i dag. I skrivende stund sitter jeg godt plassert i sofaen min under dyna, mens jeg gjør et forsøk på å lage meg en ønskeliste. Har gjort det to ganger før, men da gikk det mere i Brio-kataloger. Haha! Uansett, jeg har funnet 7 ting fra Kremmerhuset jeg har utrolig lyst på. Kanskje jeg skal vurdere å bestille noe, når lønningen kommer? For Kremmerhuset har åpnet nettbutikk nå, noe som passer perfekt for meg - som ikke bor ved en av butikkene. Hvis du lurer på hva de forskjellige tingene er - står det øverst på alle bildene!

Sparebøsse ! Mye finere enn min fra Fox og Pia, HEHE

Måtte bare ha den med, passer ikke helt til rommet mitt - men den er så fiiin. HA EN FIN KVELD, SUNNIVA!

Helg!

Det er helg, "Jippikajai" !  ooog jeg er ferdig med 2 av 3 tentamener :))


Det har kommet snø til Krødsherad, bedre med snø enn ikke noe når det er kaldt!

Det blir nok 101% relax, resten av helgen. 

Tiril

Jul i blåfjell!

Nå sitter jeg i senga og er akkuratt ferdig med dagens episode av jul i blåfjell ♥ hehe, føler meg ganske barnselig men det er syykt koselig å se på! (+ jul på månetoppen)


Hadde ikke noe annet å skrive om...

Nattinatt♥

Tiril

søsterkveld

Hei dere! Dette blir et veldig kort innlegg, siden vi ser på Brides maids i skrivende stund. Hahaha, sykt morsom film egentlig! Jeg og Aurora er aleine hjemme, så vi benytter sjansen til å ha en "søsterkveld". Ordet "søsterkveld" kan direkte oversettes til godteri, pizza og film - for dere som lurte. Uansett, here we go:

Har du en søster? :)

- Sunniva

Kveldens antrekk

I dag har jeg spillt håndballkamp mot holeværingene og vi vant!!! Senere på kvelden så hadde vi besøk og spiste julemat..Magetopp//Bikbok, Høytlivsbukse//Pieces, Svart ring//Primark

Tiril

noen av innkjøpene fra IKEA

Hei dere! Lenge siden sist, det er Sunniva som dere sikkert har forstått... I går måtte jeg droppe treningen siden jeg forsatt sliter med beinet, men jeg tror ganske sikkert at det blir kamp i morgen! Og siden det ikke ble noen trening, benyttet vi sjansen til å dra til IKEA(før julestriden) og få gjort ferdig rommet mitt. Så nå er det ferdig, i hverfall NESTEN ferdig. Ahh, føles deilig. Men selvfølgelig mangler det litt, som for eks. bilder, sofaputer, wallstickers osv.

Uansett, som en liten unnskyldning på bloggestreiken min - legger jeg ut innkjøpet mitt fra IKEA. Egentlig hadde jeg tenkt til å vente med å vise det, til jeg hadde fått lagd en "rommet mitt"-videoblogg. Men da får dere en "sneekpeak". Håper jeg er tilgitt?

 


sølvkuler til juletreet mittuekte pelspute- og dynetrekk x2rosa kopp til sminkekostene, litt mørkere rosa i virkelighetensofatrekk til sofaenlysestaker i uekte sølv, selvfølgeligsofabordbilderammerstol som passer perfekt til sminkebordet, kostet bare 130,- (utstillingsmodellen)! Kupp!verdens søteste søppelbøtteuekte roser

 vase

Ble veldig dårlig lys på bildene, men jeg fant ikke ut før nå at jeg hadde på feil instilling på speilrefleksen! Favoritten min tror jeg var søppelbøtten, så en prikk lik en på pandoraseske.no - bare at denne var billigere. Flaks!

Hva syntes du om tingene?her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011

 • kategorier

 • Blogg
 • dagens antrekk
 • hverdag
 • innkjøp
 • photoshoot
 • videoblogg

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits